J0hnny Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Átérzem kb én sem igazán tuttam reagálni Hiace-os "barátom" tettére... Egy cipőben járunk... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Benézek ide, és azt látom, sokaknak jó hete volt.... Nekem is: eddig kisebb hibákkal működő csodaBX-em megelégelte a működést, és valszeg a karburátor szétmászása/hideg beállta miatt elkezdett 13 litert fogyasztani, melegen fulladóst-nemhúzóst játszani. BX szaki ránéz és azt mondja, hogy ez az a típusú karburátor, amivel ő nem foglalkozik és nem is ajánlja, hogy járjak utána, mert bárki bármit mond, soha senki se fogja tudni beállítani rendesen, mert van benne egy csomó csodafícsör, ami ilyenkorra már kaki, és kapni se lehet. Vegyek rá egyszerűbb modell karbiját :(. Előtte valaki felnyomta (több autóval egyetemben az utcában), beverte a hátsó ablakát (megkérdezném tőle, mégis mit gondolt? Mit fog egy 60ezer forintos autóban találni?), meg beletolattak a hátsó lámpába is enyhén, amíg nem voltam ott. Kártérítés egyházi valutában. Szóval tényleg ilyen időszak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Nekem is "custom car" volt hétvégén :P 2 embernek 13 óra meló :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Nekem is "custom car" volt hétvégén :cry: http://kepfeltoltes.hu/071111/K_p103_www.k...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/071111/K_p110_www.k...ltoltes.hu_.jpg 2 embernek 13 óra meló :( Ahogy egy ismerősöm mondaná, mint a majom a zsebórát! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Ahogy egy ismerősöm mondaná, mint a majom a zsebórát! :( Hebrákoltak! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Kavarognak benned a tegnap esti élmények? :cry: Vagy a szívrohamod újul ki a fürdőszobás eset után? :D ;) Amúgy nekem is szétrohad a fejem mindjárt, biztos front van :P Egyszerűen fáradt voltam/vagyok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Egyszerűen fáradt voltam/vagyok :( Pedig még milyen messze van a tavaszi fáracság... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Pedig még milyen messze van a tavaszi fáracság... :P Ez a szokásos vasárnapi fáracság. Délután szoktam kelni, nem hajnali fél 12kor :( :cry: Nem lesz Gsi kabriód ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Ez a szokásos vasárnapi fáracság. Délután szoktam kelni, nem hajnali fél 12kor :( :P Nem lesz Gsi kabriód ? Inkább az észszerűség és a felszereltség--->>ez itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Inkább az észszerűség és a felszereltség--->>ez itt Héllló és az álmok ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Kíváncsi leszek rá J0hnny, hogy élőben mit fog mutatni neked ez a vectra, mert így képen csillog meg villog. Csak azt nem értem, miért a mosás utáni, még teljesen vizes kasztnit fényképezték le. :( Aztán a bal hátsó lámpa érdekes helyen van törve... De legyen inkább tényleg tip-top. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Nem drága ez a Vectra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Nem drága ez a Vectra? de, eléggé Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 de, eléggé Ha bármi gixer van a géppel durván fogok alkudni rá,bár ha azt veszem a felszereltség miatt ilyen az ára. Ma nézzük meg,bejön a srác kecsóra,amúgy keceli. 2 kasztnis és autószerelő haverok fogják körbenézni. Semmi nem marad rejtve valszeg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 szerintem is picit drága, bár én csak a benzinesek árát szoktam nézegetni. Ennyiért aztán legyen tiptop :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 szerintem is picit drága, bár én csak a benzinesek árát szoktam nézegetni. Ennyiért aztán legyen tiptop :( Nekem nem tűnik drágának, igaz mostanában nem szoktam nézegetni az árakat Azért a dízel (főleg az isuzus) egy kissé (2-300ezer) drágább szokott lenni, mint a benzines. Az viszont tény, hogy nagyon meg kell nézni, főleg motorikusan, de szerintem J0hnny ezzel tisztában van. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Majd ha élőben látom kiderül minden. A sráccal beszéltem telón,csak ma tudjuk megnézni,mert holnap belgiumba megy,szerintem kamionos lehet. Mondom,nem egyedül nézem meg,több szakértő szem is lesz jelen. A baleset után elgondolkodtam rajta mit is kellene venni és több szempont alapján döntöttem. Egyrészt a gázolajforrásom stabil,mindig lesz olcsón anyag. Csak is olyat veszek,ami biztonsági szempontból az astra vagy afelett áll.Így esik ki a B Corsa GSi és a Kadett GSi cabrio is. Ugyan lenne egy Vectra 2000 okosba,de egyrészt nem akarok benyásat,másrészt abban semmi nincs szinte. Ebben a vekiben minden benne van,nem kell útólag beleszerelnem semmit sem. Inkább nyögök újra 3évig hitelt,de akkor már olyan autóban akarok ülni,amiben minden benne van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Ennyiért már kapsz egy ugyanilyen vagy fiatalabb évjáratú omegát is, ami igaz többet fogyaszt, de jóval többet is ad (felszereltségben, biztonságban, kényelemben). :P És az kicsit "tartósabb" is szokott lenni, mint egy A Vectra :( Szerintem nézelődj még, mert ez drágának tűnik a dízelek között is számomra, vagy legalább egy 100-ast alkudni kell, ha tiptop és megtetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Ennyiért már kapsz egy ugyanilyen vagy fiatalabb évjáratú omegát is, ami igaz többet fogyaszt, de jóval többet is ad (felszereltségben, biztonságban, kényelemben). :P És az kicsit "tartósabb" is szokott lenni, mint egy A Vectra :( Szerintem nézelődj még, mert ez drágának tűnik a dízelek között is számomra, vagy legalább egy 100-ast alkudni kell, ha tiptop és megtetszik. Tudom hogy vehetnék omit,de egyérszt az már túl nagy,másrészt te is tudod,hogy alaktrészben drágább. A vekihez van minden,elég sok cucca egyezik az astrával. Az alku majd akkor,ha láttam élőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Tudom hogy vehetnék omit,de egyérszt az már túl nagy,másrészt te is tudod,hogy alaktrészben drágább. A vekihez van minden,elég sok cucca egyezik az astrával. Az alku majd akkor,ha láttam élőben. Nem tudom. :( Eddig nem bizonyult drágábbnak, mint az astra. :D Egyedül az új első lökös miatt ültem le kicsit a székre, de aztán győzött a kreativitás: üvegszálas lököst rá! :cry: Ha összehasonlítanám, hogy egy normál utcai f astra, vagy egy 2.0 8v b omega kerül-e többe alkatrészben 200.000 km alatt, akkor szerintem utóbbival járok jobban :P Nem akarlak rábeszélni, de ennyiért a srác úgysem tudja eladni azt az autót, ennyiért nagyon drága. Mindenképpen alkudni kell, nem kell engedni, hogy elkapjon most a hirtelen vásárlási hév... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 omg :P Sydney-ben összetörik a száguldozók autóit "Ausztráliában az utcai száguldozók hamarosan az interneten láthatják, amint ütközési teszteken széttörik elkobzott autóikat, írja az AFP." próbálok utánnanézni, hogy vajon hoax e de eddgi nem találtam semmit.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Gelko eladóak lesznek a vasaid? Hogyhogy a cabriót eladod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 JOhhny, miért nem javítható Dezső? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Valaki be tudna ugrani a napokban ide, aki arrafelé jár? Bázismotor, 1139. Budapest, Váci út 127. (árpád híd után kicsivel) Nyitva: 10-19h Egy ponyvát kéne elhozni motorra (kistáska méretű összecsomagolva). 3000 pénzt kell adni érte, én meg csütörtökön a lurdynál tudnám ettől a jóembertől átvenni a Lurdyban :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November12, 2007 Megoszt Elküldve November12, 2007 Gelko eladóak lesznek a vasaid? Hogyhogy a cabriót eladod? a nagy terv úgy nézne ki hogy 2 autóból lenne 1...konkrét elképzelés még nincs majd akkor ha esedékes lesz...kabriot hirdetgetem de eddig nem volt jelentkező :cry: -1db kereskedőt leszámítva...- sajnálnám ha elmenne de 2 autó fenntartása egy miatt..meg kicsit tele lett a tököm :D senator utána menne... De ! megoldódott a senator X akta ! a vezérlés 5 foggal a gyújtás meg 180fokkal volt eltéve...igy sikerült :( ...Bencze Laci csinálta meg -nagy nagy köszönet érte. Antinak meg azért hogy elkísért és miattam késett pár órát :P most a kocsi megy mint a vadegér, rakja a seggét jobbra balra és olyan szép hangja van mint még soha ;) most megint beleszerettem... volt ma egy kis párbeszéd : -Menjünk pörögni ? -Persze ! :P dagonyázás lett belőle :P az ablakot persze nem tudtam felhúzni ezért a képem is sáros lett :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts