mackosajt Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Hát ez a nem semmi. Még szerencse, hogy sikerült elkapnod. :( Tom! :P Mondtam, hogy miért segítek, nem kellett volna. De ha már így alakult, akkor meg fogom kóstolni feltétlen. :cry: köfi Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 nővéreméket múlt héten pakolták ki másodszor. a legszarabb, hogy az ablakot szana szét törték így -1 fokban. mennyi rohadt tolvaj van, ez hihetetlen... sikerült mindent visszaszerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Nekem tegnap éjjel egy 5-ös BMW GTK-ra törte az autómat! :P Szép estém volt tegnap! :( A srác,aki a balesetet okozta,nem volt ittas,de nincs jogsija,7eljárás folyik ellene és 2 hete vette az autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Nekem tegnap éjjel egy 5-ös BMW GTK-ra törte az autómat! :cry: Szép estém volt tegnap! :( A srác,aki a balesetet okozta,nem volt ittas,de nincs jogsija,7eljárás folyik ellene és 2 hete vette az autót. sajnálom, szerencse hogy nem lett nagyonb bajotok...de lehet hogy így biztosabban ülsz át egy kabrioba :P kár azért a szép kocsiért...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 sajnálom, szerencse hogy nem lett nagyonb bajotok...de lehet hogy így biztosabban ülsz át egy kabrioba :P kár azért a szép kocsiért...:cry: Nem így szerettem volna átülni másik autóba! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Nem így szerettem volna átülni másik autóba! :( persze ez egyértelmű.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 basszus itt meg esik a hó :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 persze ez egyértelmű.... :( Semmi baj nem lett volna,ha nem kezd neki driftelni! Én egy helyben álltam,balra akrtam kanyarodni,esélyem nem volt se reagálni,se tenni ellene,de láttam hogy baj lesz,amikor már megdobatta a kocsit a kanyarba,láttam hogy nem fogja tudni összeszedni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 A szép Dezsö! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Semmi baj nem lett volna,ha nem kezd neki driftelni! Én egy helyben álltam,balra akrtam kanyarodni,esélyem nem volt se reagálni,se tenni ellene,de láttam hogy baj lesz,amikor már megdobatta a kocsit a kanyarba,láttam hogy nem fogja tudni összeszedni! :( Sajnálom... A biztosító fog fizetni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 ne mán itt meg esik a hó :P ittis :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Én egy helyben álltam,balra akrtam kanyarodni,esélyem nem volt se reagálni,se tenni ellene,de láttam hogy baj lesz,amikor már megdobatta a kocsit a kanyarba,láttam hogy nem fogja tudni összeszedni! Na, ez a "rosszlány kaki" érzés! Amikor az ember érzi, hogy gáz lesz, de tenni nem tud ellene semmit. Én is hasonló cipőben jártam néhány hete, csak én kicsiben. Előttem nagy fékezés, én még simán megálltam, igaz intenzív fékezéssel. A mögöttem jövő lepukkant furgon már csak satufékkel tudott megállni, és csak azért nem jött belém, mert láttam, hogy jön, és előregurultam még egy kicsit (így is csak 1-2 cm maradt közöttünk). Mikor fellélegeztem volna, hallom a következő nyikorgást :P . Itt már sejtettem, hogy ebből gáz lesz. Mindjárt jött is a lökés hátulról :( . Egy Bora sikeresen belémtolta a furgont. Szerencsére csak a lökős gyűrődött meg egy picit (a festék egy helyen megrepedt egy kicsit), meg a csomiajtó díszlécén látszik némi lakkozási hiba a fény felé fordítva. Szóval viszonylag megúsztam (kaptam egy 20 ezrest). Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 ittis :( ittnem :cry: ittsütanap :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 ezekszerint ez egy ilyen hét :S engem is sikeresen beletoltak az elöttem satuzott kocsiba :S itt meg már délelött óta esik a hav, ilyenkor kell kocsibejárót csinálni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Uhh.. nem semmi dolgok történtek itt pár óra alatt.. SXP: megnéztem volna ahogy agyalod.. :cry: :( ha egyszer beindúlsz, dúúrva lehetsz ;) JOhnny: sajnálom.. ez tényleg gáz.. de azért az se semmi.. se jogsi se semmi.. de 5 bmw az igen.. kis gengszter mi? :D Egyre több klubbos kocsival történik valami ...asszem mégse viszem a családot még a tescoig se.. :P pláne,hogy zuhog a hó... bár ez azért még nem vészes.. elolvad a betonon..legalábbis innen a 10.ről úgy látom.. itt meg már délelött óta esik a hav, ilyenkor kell kocsibejárót csinálni :P Nah jah.. én is bosszankodok.. rendeltem,vettem egy gázpákát,hogy riasztót cseréljek, okosítsak, erre már 2hete nem képes ideérni.. már 1hónapja nézegetem a szobám közepén a riasztót.. kínomban már össze is raktam, tápról kipróbálgattam :P Frankó lesz havazásban szerelgetni.. hogy cseszné meg aki miatt nem ért ide 1-2 nap alatt a 20.kerból az a ratyi.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 ittnem :D ittsütanap :P Persze, mert az már mediterránia! :( Kelet-Magyarország, Túrkeve. Erős szél, borús idő. De hajam egyben. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 A biztosító fog fizetni? muszáj lesz neki... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Nah jah.. én is bosszankodok.. rendeltem,vettem egy gázpákát,hogy riasztót cseréljek, okosítsak, erre már 2hete nem képes ideérni.. már 1hónapja nézegetem a szobám közepén a riasztót.. kínomban már össze is raktam, tápról kipróbálgattam :P Frankó lesz havazásban szerelgetni.. hogy cseszné meg aki miatt nem ért ide 1-2 nap alatt a 20.kerból az a ratyi.. :( kössed addig a lakás ajtóra pl :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 ....de 5 bmw az igen.. kis gengszter mi? :(.... e34esvolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 kössed addig a lakás ajtóra pl :P Pik-pik és már be is csukta bejárati ajtót :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 ....Pistáékkal is beszéltem, már Pesten vannak.... Bááááááááááááááááááááááááá, hazafelé olyan érzésem volt mintha egy szürreális utazás részese lennék, qrVÁRa zavart a hóesés most :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Bááááááááááááááááááááááááá, hazafelé olyan érzésem volt mintha egy szürreális utazás részese lennék, qrVÁRa zavart a hóesés most :( Engem nem annyira. Csak amikor eljöttünk beszélt Gabi Misuval és azt mondta 2cm hó van itt fent. Emiatt kicsit aggódtam a pálya elején, de biztonságos 110-el hiba nélkül felgurultunk. Kicsit a Bp tábla előtt volt egy pocsolya ami jól megfogta és balra húzta az autót. Most elmegyünk Metroba meg kávézóba, ha ez a havazás marad, este lesz vmi? (Hősöktere/hajógyári/lepenceiút) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Tesco parkoló :( Engem nem annyira. Csak amikor eljöttünk beszélt Gabi Misuval és azt mondta 2cm hó van itt fent. Emiatt kicsit aggódtam a pálya elején, de biztonságos 110-el hiba nélkül felgurultunk. Kicsit a Bp tábla előtt volt egy pocsolya ami jól megfogta és balra húzta az autót. Most elmegyünk Metroba meg kávézóba, ha ez a havazás marad, este lesz vmi? (Hősöktere/hajógyári/lepenceiút) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Bááááááááááááááááááááááááá, hazafelé olyan érzésem volt mintha egy szürreális utazás részese lennék, qrVÁRa zavart a hóesés most :( Kavarognak benned a tegnap esti élmények? :cry: Vagy a szívrohamod újul ki a fürdőszobás eset után? :D ;) Amúgy nekem is szétrohad a fejem mindjárt, biztos front van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Nekem tegnap éjjel egy 5-ös BMW GTK-ra törte az autómat! :P Szép estém volt tegnap! :( A srác,aki a balesetet okozta,nem volt ittas,de nincs jogsija,7eljárás folyik ellene és 2 hete vette az autót. Átérzem kb én sem igazán tuttam reagálni Hiace-os "barátom" tettére... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts