mélykék76 Elküldve November9, 2007 Elküldve November9, 2007 ....Palota-Fót Manta team.... :( :P :cry:
sárgaGSI Elküldve November9, 2007 Elküldve November9, 2007 Na látom volt némi Ódi téma is... :P Jó, az higyjétek el...ha van némi luxus iránti igény, akkor ez adott...ha nem, akkor meg nem kell omega sem, mert a-ból b-be egy Ezeröcsi is elvisz...(akár keresztben... :cry: ) de még egy Kadett GSI is... :D ;) :P hé mi van a kadett GSIvel???? :( mond azt h ár-menetteljesítmény aránya nem jó..... :P :P :P :P
Demó Elküldve November9, 2007 Elküldve November9, 2007 Na, Sonique majd mindjárt megmondja, hogy kellett-e alakítani a kézifékbowdenen a Vectra V6 hátsó fékekhez. :(
Laci4 Elküldve November9, 2007 Elküldve November9, 2007 Egyelőre hozzá se akarok nyúlni... És nem is az a lényeg hogy tört vagy akadt hanem hogy mért kell neki menni? 800-ért oda adni , igen lehet nem lesz több ilyen lehetőség csak akkor bukok az autón 500 at. Akkor inkább megtartom és majd rendbe teszem, csak 3 napra rá a munkahelyem is megszűnt és így már nem frankó de ezt nem tudhattam előre. Háát hallod.. el se hiszem, téged hogy üldöz a balsors.. aki meg lecseszte a tükröd, menjen a sunyiba.. Amugy nem olyan biztos,hogy vissza lehet rakni.. mert ha kiakad, elvileg asszem csak a tükör oldal szokott.. lehet a másik is ki tud.. ha nincs törés, akkor visszamegy.. én egyszer egy BKV busz oldal-hátulját találtam el. kb. a tükör 1 max 2 centis részével.. akkorát szóóólt.. be is csapódott.. de aztán vissza lehetett rakni.. mondjuk nekem már valaki bejáratta :P , szal nem volt nehéz... Videó.. durva.. saját kategóriás autókkal megy egyátalán? de az a visító hang?!! :(
mélykék76 Elküldve November10, 2007 Elküldve November10, 2007 ....de az a visító hang?!! :(.... Tán versenyótó lenne ? :P
Laci4 Elküldve November10, 2007 Elküldve November10, 2007 Tán versenyótó lenne ? :( ja.. az más :P de akkor is.. csináztassa meg.. valami nem kóóser ott.. :D :cry:
mélykék76 Elküldve November10, 2007 Elküldve November10, 2007 ja.. az más :( de akkor is.. csináztassa meg.. valami nem kóóser ott.. :D :P Gondolod, hogy haldoklik a váltója ? :cry:
Lacee Elküldve November10, 2007 Elküldve November10, 2007 KÖszi skacok :( Jah versenyótó tuti több kategória van összevonva de a hangja akkor is egy "élmény"
Gelko Elküldve November10, 2007 Elküldve November10, 2007 nekem ez a visítás szép :P jól hangzik hogy turbo :(
Atommanó Elküldve November10, 2007 Elküldve November10, 2007 Nem a turbó miatt visít, hanem az egyenesfogazású váltó miatt... Teeeeeeeeeee....jogászpalánta... :( :P :cry:
Gelko Elküldve November10, 2007 Elküldve November10, 2007 Nem a turbó miatt visít, hanem az egyenesfogazású váltó miatt... Teeeeeeeeeee....jogászpalánta... :( :P :cry: azért írtam hogy jól hangzik...meg ott a röhögős fej mögötte teeeee :D este dolgozol ?
Atommanó Elküldve November10, 2007 Elküldve November10, 2007 Meg amúgy ez nem turbó, hanem ez egy szívó VFTS Lada... :(
Atommanó Elküldve November10, 2007 Elküldve November10, 2007 azért írtam hogy jól hangzik...meg ott a röhögős fej mögötte teeeee :( este dolgozol ? Nem...
opel16v Elküldve November10, 2007 Elküldve November10, 2007 Jah versenyótó tuti több kategória van összevonva de a hangja akkor is egy "élmény" Élőben nem ennyire hangos ám, csak a kamerának pont a hangsávszélességébe jobban beleesik a váltó sírása. Főnök karbonevójának is hasonló a hangja, csak picivel halkabban kerül az utastérbe, mert elöl van a váltója, nem a kardánbox alatt. :(
opel16v Elküldve November10, 2007 Elküldve November10, 2007 nekem ez a visítás szép :P jól hangzik hogy turbo :( Hehe, ez nem túrós :cry: És micsoda nosztalgia... ezeken a pécsi szlalomversenyeken indultam először az astrával annó :D
Gelko Elküldve November10, 2007 Elküldve November10, 2007 Hehe, ez nem túrós :P tudom hogy nem csak azt irtam hogy jól hangzik, nem azt hogy jól hallatszik... :(
bazs Elküldve November10, 2007 Elküldve November10, 2007 tudom hogy nem csak azt irtam hogy jól hangzik, nem azt hogy jól hallatszik... :( ezt már buktad, Gelko innentől te leszel az, aki benézett egy tolókerekes váltót turbónak :P
mélykék76 Elküldve November10, 2007 Elküldve November10, 2007 tudom hogy nem csak azt irtam hogy jól hangzik, nem azt hogy jól hallatszik... :( Miből gondoltad, hogy turbós ? :P
mélykék76 Elküldve November10, 2007 Elküldve November10, 2007 Tudod, hogy direkt csináljuk :( :cry: :P Nem úgy volt, hogy 5kor vizsgázol ?
Gelko Elküldve November10, 2007 Elküldve November10, 2007 Tudod, hogy direkt csináljuk :( :cry: :P Nem úgy volt, hogy 5kor vizsgázol ? tegnap vizsgáztam ma 6kor zh...épp azt olvasgatom, csak itt húzzátok az agyam ezzel a kompresszoros ladával :D
mélykék76 Elküldve November10, 2007 Elküldve November10, 2007 tegnap vizsgáztam ma 6kor zh...épp azt olvasgatom, csak itt húzzátok az agyam ezzel a kompresszoros ladával :( Akkor marhára tanulsz miiii ? :P
Chaba Elküldve November10, 2007 Elküldve November10, 2007 :( Antinak:) Hátha megjön a kedve;) belefér... itt is van két gépautó amit észrevettem
Sonique Elküldve November11, 2007 Elküldve November11, 2007 gondoltam megosztom veletek mi is történt ma velem .. már ha érdekel valakit ha nem akkor is :P szoval épp a pattogatot kukorica szagat szellöztettük amiért nyitva volt a bejarati ajton a kukucskálo ablak .. mire megjelenik a hugom hogy valaki volt a lakásban .. na bassza meg .. felöltözik le megy mar 1sarokkal odébb volt pedig nem öltöztem sokáig, és elkap egy bessurano tolvajt hogy rohadna ki a bele .. kapot jo párat hogy biztos megneforduljon a fejében hogy ö most le lép .. kihivtam a jardot mire ök is elverték :( aztan ücsöröghettem a rendörségen mig a fogdában beszélgettek vele :P na persze :cry: aztan meg egy-két ora és valomast tettem és nem olyanrég haza is értem ... :D muris este volt mostmeg már szeriintem nem fekszem le mert 6ra megyek melozni ;)
Recommended Posts