aztec Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Dobjatok össze nekem egy GSI-re! :) első körben miccólnál bal oldalra 1 kormányhoz? :) :arrow: gsi kori módra, hozzávalók: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Sok az a strigula a km óráján... Nem tetszik... :) :D Már megint egy turbós fenevad... Már lassan úgy érzem magam ha beülök a GSI-be, hogy mintha kispolákba ülnék :wink: ...annyi már a turbós astra mint égen a csillag...bár még nem itthon... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 első körben miccólnál bal oldalra 1 kormányhoz? :) :arrow: gsi kori módra, hozzávalók: http://www.astraturbo.com/images/finishedp...04feb/dash1.jpg Aztec! Hülyén nézne ki bal oldalon még egy kormány rajta. Annyira azé én sem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Levettem a képet linkre...( :wink: ) De milyen raj lenne, hogy oda ülsz ahová akarsz.. Mikor milyen kedved van... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Ez vicc volt ugye? :wink: Igen. Ez vicc volt. :oops: :oops: :oops: De egyszer mentem egy vadi új 2001-es Vaux Vectra 2.5 GSI-vel. Tetszett, de az nem ilyen utakon történt. 140 mph-nál lelkiismeret furdalásom lett a többi autóssal szemben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Levettem a képet linkre...( :wink: )Igen, ez jó 5let. De milyen raj lenne, hogy oda ülsz ahová akarsz.. Mikor milyen kedved van... :wink: Üdv.: Atommanó Télleg. És a randőrr sem tudna mit szólni. .. bár így is kell várni mire észbekap. Szerintem az már pofátlanság lenne. :gib: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Anti koma azé ne andersenkedj itten, nincsen sok müködőképes! turbós astra, ez csak a mi beteg elménk istene :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Kétoldali kupuff. már volt róla szó. Ha jól emlékszem Lacee verdáján volt megoldva, és ha mindenigaz vhogy úgy, hogy a hátsó dob elött volt simán lecsövezve a második lik, és nem volt dob azon... De voltak képek is róla... ha megtalálom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Nah taliztam, de csak a gépemen egy képet.. felraktam... igaz, nem GSi http://laci4.uw.hu/egyeb/pic4803766.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Kétoldali kupuff. már volt róla szó. Ha jól emlékszem Lacee verdáján volt megoldva, és ha mindenigaz vhogy úgy, hogy a hátsó dob elött volt simán lecsövezve a második lik, és nem volt dob azon... De voltak képek is róla... ha megtalálom... ez a rosszabb megoldas antinak asszem olyan van ami a dob utan van ketté agaztatva .... és a potkerék elött fog eljönni nem mögötte ha minden igaz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Hát egyenlőre úgy van megcsinálva, de még kérdés, hogy hogy fér el ott a második dob... :roll: Üdv.:Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Red! Itten van neked egy eladó gyöngyszem: Infó meg itten Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Red! Itten van neked egy eladó gyöngyszem: Üdv.: Atommanó egyetlen kitétel volt amikor kerestem, hogy ne legyen piros :) a fehérrel már nagy nehezen kiegyeztem amikor láttam milyen gyér a kínálat Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December14, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2004 hogy ne legyen piros :) a fehérrel már nagy nehezen kiegyeztem amikor láttam milyen gyér a kínálat ???????????????????? A KADETT GSI AZ PIROS!!!! Luzer:) Nehogy valami gagyi fehéret vagy feketét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 A KADETT GSI AZ PIROS!!!! ott a pont :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Én sem akartam ezüst színü omegát,de megláttam és megszerettem. :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December14, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2004 Én sem akartam ezüst színü omegát,de megláttam és megszerettem. :) 8) Most mindjárt a bnődről is írsz valami hasonlót :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Hemi!Mire gondolsz?Barnát akartam és fehér lett? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Nekem is tetszik a piros szín, ezért van nekem fehér.Meg egy barna, meg egy holilyenhololyan :) Mondjuk igaz ami igaz, a piros, sportosabb szín.Szerintem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Anti koma ráérzett Rednek kadett kellene de valóban nem piros, hanem fehér.hu :wink: ha jól értesültem maj'nem 200 paci 8) info Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December15, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2004 Az a MAGBUM TUNING és OPTIKA felirat picit , hát:))) Nem tetszik ez túl R(h)ondás dizájn Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 Na ma 3 kipufogósnál jártam, és nem lehet megoldani az F Astran, a dupla dobbal, mert vagy nagyon közel lesz a benzincsövekhez, vagy nagyon alacsonyan lesz... Úgyhogy csak pénteken készül el, egy dobbal, de kétoldali véggel... ...a végen még filózok, hogy milyen legyen... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 akkor ezexerint ugyanerre a dologra jutottál, amire én anno és arról küldtem neked képet. Ezé' szerencsés dolog a kadett, lásfd Halász Feri kadettje, ott sima ügy a dupla dob, quattro végekkel :) Tényleg Janóékat próbáltad már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 Ők voltak a 3.! És ők álltak a dologhoz a legnormálisabban, úgyhogy péntekre készül el a dobom akkor rakják fel... :wink: Csak még a végen filózom mindig... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts