MOR16V Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 kék kellene bele gyárilag,de fehér van benne.Tényleg nem tudjátok hogy az mibe volt????? a sárga az sima XE, neked is azért van kék mert hengerenkénti gyújtásod van. Az jobb
coupe Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 na srácok ezt olvassátok nem semmi: zimi hirdetése cs-en:Csak igy halkan súgom mindenkinek, hogy az elosztófedeleshez érkezik egy brutál ######-ál fejlesztésű eprom súgom, hogy mérve 175 horszpóver.... jah meg ha minden igaz egy háromszáztizenakárhány lóerős chip C20LET-hez..... Ezzel a fickóval már össze vesztem egyszer emiatt....De akik vettek töle lehülyéztek hogy nem értek hozzá :( :P :cry:
coupe Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 a sárga az sima XE, neked is azért van kék mert hengerenkénti gyújtásod van. Az jobb Akkor a Dini átvert mert azt mondta fehér van az ővében.....Azt Attila meg nézet rám hülyén hogy olyat még nem is látott :( :P :cry:
Atommanó Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 Meg is érdemlik...remélem "nagy chip" árában vették mint én anno... :( :P :cry:
J0hnny Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 Ezekután már csak a kinti hőmérsékletet fogom nézni rajta, az talán még hiteles. :( Na várjál csak,majd elrontom azt is! :P
Rattesid Dénes Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 Akkor a Dini átvert mert azt mondta fehér van az ővében.....Azt Attila meg nézet rám hülyén hogy olyat még nem is látott :( :P :cry: Persze lehet,hogy gyárilag sárga volt de az ídő folyamán kifehéredett. :D
Atommanó Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 Persze lehet,hogy gyárilag sárga volt de az ídő folyamán kifehéredett. :P Kocsi színére fújt injektorok...ez aztán már valami... :cry: :(
Rattesid Dénes Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 Kocsi színére fújt injektorok...ez aztán már valami... :cry: :( jaja :P
coupe Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 Kocsi színére fújt injektorok...ez aztán már valami... :P :( Én is ezt mondtam neki,mikor mesélte :P :cry: :D ;)
laller Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 hát ezeaz hogy lehet ekkora hülyeséget irni bazeg
laller Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 de ha valaki bebizonyitja nekem annak fizetek 50ezret csak chipel......és persze a padot is állom de ha nem megdöglik annyába a szarjával eggyüt levágom gyrosnak
Atommanó Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 Tekersz a tubón bedobot a chippet, és egy padlót még talán kibír a padon... :( :P :cry:
Demó Elküldve November7, 2007 Elküldve November7, 2007 Hát az injektorokhoz még annyit, hogy a kékek a DIS-esben vannak, sárgák a LET-ben és fehér (bézs) a régi XE-kben. Dini, honnan van az a motor, mert én annó adtam el egy DIS-eset fehér spricnikkel, mert a kékek kellettek nekem. :(
Stefan Elküldve November8, 2007 Elküldve November8, 2007 Budán a Bartók Béla úton, a Feneketlen tónál áll elég régóta egy fekete Kadett-E GSi. Egy kicsit leharcolt állapotban van. Nem hiányzik esetleg valakinek, vagy csak nem járnak vele? A rendszáma: CMY-625
Pehi Csabi Elküldve November8, 2007 Elküldve November8, 2007 Megkérdezném a nagyokat szerintetek van e értelme a sportkatalizátornak? Romlik e a teljesítmény?
opel16v Elküldve November8, 2007 Elküldve November8, 2007 Ha gyári helyett rakod, akkor a teljesítmény éppenséggel növekedhet kicsit, de a károsanyag kibocsátás is nő kicsit.
Pehi Csabi Elküldve November8, 2007 Elküldve November8, 2007 Ha gyári helyett rakod, akkor a teljesítmény éppenséggel növekedhet kicsit, de a károsanyag kibocsátás is nő kicsit. Há Balázska kivette még annó az autojából a gyárit. De a lényeg ha zöld akarok lenni akkor érezhető e a különbség egy ilyennel? Mármint fel lép e teljesítmény vesztés?
Albert Elküldve November8, 2007 Elküldve November8, 2007 Há Balázska kivette még annó az autojából a gyárit. De a lényeg ha zöld akarok lenni akkor érezhető e a különbség egy ilyennel? Mármint fel lép e teljesítmény vesztés? Nem ez a léxennyezés, hanem ami egyik másik dízelből kijön :(
opel16v Elküldve November8, 2007 Elküldve November8, 2007 Ha nincs benne, és raksz, akkor igen, érezhető lesz :(
Pehi Csabi Elküldve November8, 2007 Elküldve November8, 2007 Ha nincs benne, és raksz, akkor igen, érezhető lesz :( Jesszus annyit foj? Azé lehet ha má öreg leszek és Balázska megengedi majd rakok rá.
warwolf Elküldve November8, 2007 Elküldve November8, 2007 turbot rá minnyá zöld lessz minden X20XEV-re lehet tenni?Hogy stabil is maradjon?Mert ugye mindent a környezetért! :(
Atommanó Elküldve November8, 2007 Elküldve November8, 2007 turbot rá minnyá zöld lessz minden Kék lesz az... :( :P :cry:
Stefan Elküldve November8, 2007 Elküldve November8, 2007 Kék lesz az... :( :P :cry: végül is nem a füvet kell kímélni, hanem a zózóónt :D
Recommended Posts