opel16v Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Gabiiii! Sok a duma...inkább képeket mutass... :( A kis türelmetlen. :P Még mindig nincs teljesen összerakva, csak szombaton tudjuk szétszedni a motrot a termosztátház reparálása céljából, így folytatás a hétvégén. Aztán még egy hét kb, mire nagyjából külsőleg készen lesz. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Hőtágulás Gabi... Mindent nekem kell elmagyaráznom??? Nyáron is ezért hosszabbak a nappalok... És még neked van 4 diplomád... :( Én is erre gondoltam, nem is arra, hogy a szememben nőtt ekkorát a csini külsejével :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 fas...t hötágulás vazze összekeverte az astrájéval külömben is dobd nitrohigitoba azt jo lessz egy ikarusbushoz is dik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 fas...t hötágulás vazze összekeverte az astrájéval külömben is dobd nitrohigitoba azt jo lessz egy ikarusbushoz is dik... Nem gondoltuk komolyan, ne aggódj már ennyit :( Nitrohigító? És az nem tesz vizuális kárt ebben a gumiban? No meg azért egy lavórnyi nitrohigító sokba kerül ám :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 berakod azt megdagad mint állat tök jó lessz én szoktam használni ha pers gumim van csak beleállok vele egy vödörbe azt pikk pakk magasabb lessz jo terepre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 berakod azt megdagad mint állat tök jó lessz én szoktam használni ha pers gumim van csak beleállok vele egy vödörbe azt pikk pakk magasabb lessz jo terepre is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Gabi! Akkor hétvégén jössz Kecskemétre? Vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Gabi! Akkor hétvégén jössz Kecskemétre? Vagy nem? Elvikleg jön.S, talán még olajat is hoz, ha össze tudja hozni..........mer' az itten nálunk nagyon fogy! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Elvikleg jön.S, talán még olajat is hoz, ha össze tudja hozni..........mer' az itten nálunk nagyon fogy! :P Náluk meg a higító :cry: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Náluk meg a higító :cry: :( Belemártja az Omit, és kap cserébe Signumot! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 ha neadj mégis kevés lenne ami nála van, akkor nálam is lesz 1 kannával. :( Hogy nehogy szomjazzatok :P ( amúgy anyum puntójába vettem, de a héten már asszem nem kerül sorra a cseréje) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Gabi! Akkor hétvégén jössz Kecskemétre? Vagy nem? Jah megyek :( Bár még keresnem kell valakit, aki lefuvaroz :P Robogóval nem lenne kellemes a 2*120km :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 ha neadj mégis kevés lenne ami nála van, akkor nálam is lesz 1 kannával. :( 15W40-et (UNI) kértek most a változatosság kedvéért :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 http://www.picupine.com/pictures/1505-5252.jpg http://www.picupine.com/pictures/1505-5253.jpg Nekem teszik... cserélném is a GSI - re ha nem ez az "új" ecotec lenne benne ... na nem mintha érne ennyit az autom mint ez. nem akarok egy Corsa tulajt se megbántani,de a C corsának a belseje szerintem messze az F astra szintje alatt van....Összeségében pofás kis autó,de a belsejével nem vagyok kibékülve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 ha ezüst a középkonzol akkor pofás, amúgy tényleg nem valami műremek... ennél már csak a vectra/calibra műszerfal randább :( (bocs az érintettektől :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 15W40-et (UNI) kértek most a változatosság kedvéért :( akkor nálam 10w40 van. pont jó, ha kell valakinek. :P Nincs új sw a bc-re? (kódfejtők előnyben) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Jah, azt el is felejtettem mondani, hogy a hőkamrában megnőtt az omega :cry: Visszarakás után az összes ajtókédergumi 3-4 centivel lett szűkebb, most ennyi rés van a gumi két végének összeeresztésénél :( Furcsa dolgok ezek :P Keress valakit aki segít és a két végénél húzzátok szét. Akkor meg fog nyúlni picit. Nekem bevált. Próbáljátok ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 nem tudják megcsinálni a Ronalt így maradt 3 db felnim, Felniklinikánál volt, sokan monták h ha ők nem akkor senki nem fogja megcsinálni, vmi vélemény esetleg vki ismer más helyet bár nem látok rá esélyt.....?????? :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Anti ! milyen kadettot vettél ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Háááát GSI-t... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Anti ! milyen kadettot vettél ? :( C20XE? :P Fehér? Kecsóé volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 C20XE? :P Fehér? Kecsóé volt? kéépet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Többi infó csütörtökön, ugyanis akkor hozzák fel...nálam csak 1-2 hétig lesz, mert egyik klubtársunk meg megveszi tőlem... Bár, nekem ez az kell belőle majd... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Szétbombázós? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Dehogy is... :( :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts