rtomi Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Amikor már-már azt hittem, jól állok az omegával, hát nem beletörik a termosztátházba a háromból két csavar? :( Jöjjön rá a hígfosás arra a tudatlan balfékre, aki a legolcsóbb csavarokat rakatta bele az opelekbe. :P Most bonthatjuk le az összes cuccot a motorról, hogy le tudjuk szedni a termosztátházat reparálás céljából... :cry: Ismerős. Bár nekem csak egy csavar tört bele. Még jó,hogy ki volt adva bérmunkába de így megvolt a vezérlés csere is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 azt nem értem hogy valószínűleg egyedi autót akart, mert ha nem akkor simán fekete lett volna...de ha egyedit akar akkor miért másol le valamit ? :( legyünk jóindulatúak és ez csak véletlen :P miért nem csinált a kedves ctrl+c ctrl+v kolléga püspöklilát? az elég egyedi lett volna :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 István, http://forum.index.hu/Article/showArticle?...amp;la=72920250 9304 hozzászólás köszi :( ,de zöld is meg üt is...Lesz még olcsóbban is :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 miért nem csinált a kedves ctrl+c ctrl+v kolléga püspöklilát? az elég egyedi lett volna :P volt/van olyan gsi, árulják is hasznaltauto.hu-n :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 valakinek esetleg? :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 valakinek esetleg? :cry: :D ;) volt némi felesleges trabi alkatrész a háznál... :( súlyos :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 valakinek esetleg? :( :P :cry: Azt a kikönyöklést szerintem mantásoktól tanulta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Azt a kikönyöklést szerintem mantásoktól tanulta :P Ennek ugas be,hogy: NE FÜRGYÉ LE! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 köszi :( ,de zöld is meg üt is...Lesz még olcsóbban is :cry: :D ;) De máááááááár milyen válogatós vagy :P Utánna írj UF, hogy irányár :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Ennek ugas be,hogy: NE FÜRGYÉ LE! :( Hali. Ez nagyon jól jött :P :cry: :D Ezen bekakáltam ;) :P Jó volt JOhnny Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Nekem teszik... cserélném is a GSI - re ha nem ez az "új" ecotec lenne benne ... na nem mintha érne ennyit az autom mint ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 cserélném is a GSI - re ha nem ez az "új" ecotec lenne benne ... na nem mintha érne ennyit az autom mint ez. Milyen motor van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Milyen motor van benne? Így elsőre opel-re tippelnék :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Így elsőre opel-re tippelnék :( Zsír! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Nemtudom de szinte kizárt hogy valami jó kis 8 szelepes :( De szép?! nem?! Milyen motor van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Nemtudom de szinte kizárt hogy valami jó kis 8 szelepes :( De szép?! nem?! Szépen meg van csiálva, semmi giccs.Legalább is sztem.Ha 1.4 16V akkor egész jól is mehet......Ha 1.7DTI v. CDTi, akkor méginkább! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Jah, azt el is felejtettem mondani, hogy a hőkamrában megnőtt az omega :cry: Visszarakás után az összes ajtókédergumi 3-4 centivel lett szűkebb, most ennyi rés van a gumi két végének összeeresztésénél :( Furcsa dolgok ezek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 volt/van olyan gsi, árulják is hasznaltauto.hu-n :( lemaradtam ezekszerint valmiről.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 http://www.picupine.com/pictures/1505-5252.jpg http://www.picupine.com/pictures/1505-5253.jpg Nekem teszik... cserélném is a GSI - re ha nem ez az "új" ecotec lenne benne ... na nem mintha érne ennyit az autom mint ez. elég cicás a szpoiler és a felniiiii álézió, dr motip és vonóhorog egyszerre, valahogy nem veszi be a májam.. lehet inni kéne még rá :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Nemtudom de szinte kizárt hogy valami jó kis 8 szelepes :( tudok egy jó 93as 1.6 SI Sedan astrát - GL- garantált 90.000el -asszem annyi van benne. mi voltunk az első tulaj, 10 év alatt raktunk bele 30.000et most meg egy cimborámé...nyár elején sajnos összetörték hátulról jó pár elem javítva lett....jah és 600ra tartják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Gabiiii! Sok a duma...inkább képeket mutass... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 http://www.picupine.com/pictures/1505-5252.jpg http://www.picupine.com/pictures/1505-5253.jpg Nekem teszik... cserélném is a GSI - re ha nem ez az "új" ecotec lenne benne ... na nem mintha érne ennyit az autom mint ez. Ez a XIV kerben nálunk szokott állni a játszótérnél lévő parkolóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Ez a XIV kerben nálunk szokott állni a játszótérnél lévő parkolóba. Biztos a játszótérre megy :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Jah, azt el is felejtettem mondani, hogy a hőkamrában megnőtt az omega :( Hőtágulás Gabi... Mindent nekem kell elmagyaráznom??? Nyáron is ezért hosszabbak a nappalok... És még neked van 4 diplomád... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Kár hogy 1.6 :( Amúgy nem ott szokott állni hanem a Várna utcában a 14. kerben :cry: és ugye kizárt hogy meg tud állni 2 helyen is egy hét alatt :P tudok egy jó 93as 1.6 SI Sedan astrát - GL- garantált 90.000el -asszem annyi van benne. mi voltunk az első tulaj, 10 év alatt raktunk bele 30.000et most meg egy cimborámé...nyár elején sajnos összetörték hátulról jó pár elem javítva lett....jah és 600ra tartják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts