mélykék76 Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 azt a murva há mi van itt? vagy mi nincs? már 24 órája semmi mozgás. :( Hétvége az van :P
J0hnny Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 azt a murva há mi van itt? vagy mi nincs? már 24 órája semmi mozgás. :( Net megvonás van! :P
MOR16V Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 hát nagyon lassan halad a 2.5 v6 veci átalakítása 1.6 8v-re. f16os váltó nem passzol ahogy néztem, sűrűbb fogazású eleve a nyelestengely, nem egyeznek teljesen a felfogatási pontok sem. Akkor viszont f10 és gólyalábcsere kis csuklósra vagy tengelyekkel meg csuklókkal kell variálni, dízelé aminél különbözőek a fogazások a két végén és akkor marad a golyaláb. Fékrendszer elől 254, hátul meg valószínű kompletten átugrik a 1.6 hátsóhíd és fékcsere, mivel a v6 nem lengőkaros hanem olyan mint az Astráé és hát ne legyen már hátul 5 csavaros elől meg 4 :( Amúgy maradhatna hátul. ABS még agyalás alatt.
MOR16V Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 Coupénak: ikertesó csak éppen kicsit csúf az eleje. De ugye milyen jól álltak azok az Azevek? :(
MOR16V Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 amit még el tudnék magamnak képzelni szín meg maradt még valamennyi ez kellene még persze a bele való mocival :(
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 Belevaló moci mi? Már megint min töröd a fejed? :(
MOR16V Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 Belevaló moci mi? Már megint min töröd a fejed? :( egy gyári c20lettel el tudnám képzelni, de lehet elég lenne az xe is a menetszél miatt :P Már régóta küzdök a gondolattal hogy benevezek egyre mert nagyon tetszik. Persze nem maradna gyári, széles tappancs mindjárt menne föl rá meg morci, gsi lökösök, stb. Elképzelés van, kocsi nincs. De majd.
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 És még nekem mondta Píííísta, hogy idézem: Mr. Megalomán :P :( :cry:
J0hnny Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 egy gyári c20lettel el tudnám képzelni, de lehet elég lenne az xe is a menetszél miatt :P Már régóta küzdök a gondolattal hogy benevezek egyre mert nagyon tetszik. Persze nem maradna gyári, széles tappancs mindjárt menne föl rá meg morci, gsi lökösök, stb. Elképzelés van, kocsi nincs. De majd. Na mi van? Téged is elkapott a cabrio feeling novemberben? :(
Gelko Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 amit még el tudnék magamnak képzelni szín meg maradt még valamennyi ez kellene még persze a bele való mocival :( ez a szín nagyon jó, anno ilyesmit álmodtam meg a kabriora... az első sárga caravan nem kicsi ronda :P
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 És végszóra befutott a fedél nélküli. :(
Gelko Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 És végszóra befutott a fedél nélküli. :P jaja még szerencse hogy Pesten bizonyos tereken van WiFi :(
Atommanó Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 Na halihalihóóó itt vagyok én is...csak kicsit tömény volt a hétvége ami a bulizást illeti... :(
Gelko Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 Na halihalihóóó itt vagyok én is...csak kicsit tömény volt a hétvége ami a bulizást illeti... :( mesélj...megint orron át ment a tequila ? :P
J0hnny Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 Na halihalihóóó itt vagyok én is...csak kicsit tömény volt a hétvége ami a bulizást illeti... :D Ahogy Bruce Willis mondta: "Öreg ember nem gyorsvonat!" :P Minek iszik,aki csak hánykolódva tud utána aludni? :( :cry:
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 mesélj...megint orron át ment a tequila ? :P Vagy jött? :(
Sörös Sanyi Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 Nem volt Supermanezés... :( ;) Ez övön aluli! :P Mert Te az vagy :cry: Akárcsak ez! :D
mélykék76 Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 Nem volt Supermanezés... :( :cry: Gyorsba lefixáltuk, hogy ezt jobb lenne kihagyni :P
MOR16V Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 Na mi van? Téged is elkapott a cabrio feeling novemberben? :( engem nem most kapott el hanem már kb. 2-3 éve. de 1 cabit csak úgy fenntartani hogy néh használni az luxus. vagy ősszel mindig kivonatni forgalomból.
J0hnny Elküldve November4, 2007 Elküldve November4, 2007 engem nem most kapott el hanem már kb. 2-3 éve. de 1 cabit csak úgy fenntartani hogy néh használni az luxus. vagy ősszel mindig kivonatni forgalomból. Hát én sem második autónak gondoltam.
Recommended Posts