aztec Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 Szerdán mejek úgyis dolgozik az asszo-nyelv-társ :) :wink:
Atommanó Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 Na végre!!!! Nem hittem volna hogy valaha is eltolod a szekered egy mini talira... (Bár majd hiszem ha látom... :wink: ) Ha nem jössz el büntiből minden tervedet megvalósítom előtted.... :) :) :D Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 hát idáig az m3 tükkör az 1etlen ami elöbb volt :) Ott leszek dont p Pajti :wink:
Atommanó Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 Az is megvan már rég csak még nem volt kedvem feltenni... :wink: A naggyát tavaszra hagyom és akkor mindent bele, meg rá, meg fel.... :) :) :D Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 éjn sokkal ráérősebben csinálom, mert nekem mellette naon sok más project van, amiben hasonlóan le vaok maradva :) de terveim szerint a köv olimpiára zsyr lesz a vas :) 8)
Atommanó Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 Hát én is azért vagyok ilyen visszafogott, mert közben lakásfelújítottunk, meg itt van a karácsony is... :roll: :) :) :D Üdv.: Atommanó
Atommanó Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 Tudod, hgoy elég rugalmasan kezelem a dolgokat, és hát ha így gondolod... :) :) :D ÜDv.: Atommanó
aztec Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 té furulyáááááá :) Te többet versz a vasadra 1 hónap alatt, mint éjn mióta megvan :roll: ez jó, de mostmár téényleg kezdek tartani a rac!ngtól......
Atommanó Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 Még tavaszig azért nem kell annyira rettegned... Bár nem tudom mi volt az oka, mert eddig kb hasonlóan tudtunk menni Sonique-kal, de most pénteken meglepően mindig elmentem mellette a lámpáknál és utána is... :wink: Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 na szépen állunk. nekem meg marad a szokásos tuningom: 10l benya a tankban, rövidgatya, nem eszem.... :) :)
Atommanó Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 Annyi előnyt kapsz majd, hogy mellém beül majd 4 mélykék méretű ürge, a csomit kiöntjük betonnal, a tetejére felnyomunk valami 2 ajtós szekrényt (csak a légellenállás kedvéért, és persze jól telezabálom majd magamat... Üdv.: Atommanó
Atommanó Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 Ezek mind lemaradtak: :) :) :D :D Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 Ezek mind lemaradtak: :) :) :D :D Üdv.: Atommanó sejtettem, me' azé ennyire még mejen komolyan Az Antimano-001 frsz-ú személygépjármű :roll: nah mind1, majd meglátjuk :wink:
aztec Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 még... :wink: :) :) :D Üdv.: Atommanó maradjunk annyiban, hogy most még megy :wink: :D úgyis kenni fogod neki, ahogyismerlek. lényeg dah lényeg: szerdán meetin' és ott majd jól kitárgyaljuk ki-mit tervez... plusz a gsi klubbal kapcsolatban kellene vezérfonál, mert ne álljon már ott a portál. És ha van pontot érő 5let, akkor továbbytjuk Heminek vagy az éppen aktuálisan illetékes cartársnak :idea:
aztec Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 5leteid vannak már? vagy csak vezeted a brigádot :?: :)
Atommanó Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 Eddig rajtam kívűl senkinek nem volt semmilyen ötlete... :wink: Több témát már felvetettem Heminek, de még alakulóban vannak a dolgok... De várom a maileket még mindig... :wink: Szóval eddig még senki nem segített semmiben... :)
aztec Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 mondjad miben segytsek! nekem egyelőre annyi jutott fejembe bele, hogy gsi klub real life: matrica, tagsági kártya:), találkozó és ismertető gsi clubberz iNet portal: linkeket ezret belökni, megcsinálni a tagok lyrását,stb... szerdán bővebben vázlatosan és akkor mehet a mehet ha kapunk 1 áment Hemitől :) 8)
Atommanó Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 Alaphangon nem az a cél hogy kiváljunk a MOTE-ből... A matrica projekten már rajta vagyok mint azt korábban már írtam is, de egyetlen egy ötlet sem érkezett, hogy milyen is legyen... A tagsági szerintem ily formában értelmetlen... (Vagy esetleg jó lenne valamire? A tagokat folyamatosan baszogatom a leírás miatt, és már csak pár hiányzik, mint pl.... :wink: :) :D Linkek OKé, de a Hemi azt kérte, hogy mivel már így is rengeteg helyet foglal az opelklub oldala, ezért nem tesz fel mindent mégegyszer külön, hanem sok link mehet a www.opel-magazin.hu-ról... Tehát tulképpen ezek már mind lejátszott dolgok... Sajnos nem nagyon látom az igyekezetet... :) Ezt úgy lehetne megvalósítani, hogyha mindenki egy picit kivenné a részét valamiből, de min az alapítótagok... Szóval még mindig várom az ötleteket... :wink: Az egészen vadakat is, oszt majd meglátjuk... :wink: Üdv.: Atommanó
Atommanó Elküldve December13, 2004 Elküldve December13, 2004 Küddd a számlaszámod, utalok... :) :) :D :D De csak balkormányosra jött össze... :wink: Üdv.: Atommanó
Recommended Posts