aztec Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Szerdán mejek úgyis dolgozik az asszo-nyelv-társ :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Na végre!!!! Nem hittem volna hogy valaha is eltolod a szekered egy mini talira... (Bár majd hiszem ha látom... :wink: ) Ha nem jössz el büntiből minden tervedet megvalósítom előtted.... :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 hát idáig az m3 tükkör az 1etlen ami elöbb volt :) Ott leszek dont p Pajti :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Az is megvan már rég csak még nem volt kedvem feltenni... :wink: A naggyát tavaszra hagyom és akkor mindent bele, meg rá, meg fel.... :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 éjn sokkal ráérősebben csinálom, mert nekem mellette naon sok más project van, amiben hasonlóan le vaok maradva :) de terveim szerint a köv olimpiára zsyr lesz a vas :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Hát én is azért vagyok ilyen visszafogott, mert közben lakásfelújítottunk, meg itt van a karácsony is... :roll: :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Anti kérlekszépen baz+ :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Tudod, hgoy elég rugalmasan kezelem a dolgokat, és hát ha így gondolod... :) :) :D ÜDv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 té furulyáááááá :) Te többet versz a vasadra 1 hónap alatt, mint éjn mióta megvan :roll: ez jó, de mostmár téényleg kezdek tartani a rac!ngtól...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Még tavaszig azért nem kell annyira rettegned... Bár nem tudom mi volt az oka, mert eddig kb hasonlóan tudtunk menni Sonique-kal, de most pénteken meglepően mindig elmentem mellette a lámpáknál és utána is... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 na szépen állunk. nekem meg marad a szokásos tuningom: 10l benya a tankban, rövidgatya, nem eszem.... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Annyi előnyt kapsz majd, hogy mellém beül majd 4 mélykék méretű ürge, a csomit kiöntjük betonnal, a tetejére felnyomunk valami 2 ajtós szekrényt (csak a légellenállás kedvéért, és persze jól telezabálom majd magamat... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Ezek mind lemaradtak: :) :) :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Ezek mind lemaradtak: :) :) :D :D Üdv.: Atommanó sejtettem, me' azé ennyire még mejen komolyan Az Antimano-001 frsz-ú személygépjármű :roll: nah mind1, majd meglátjuk :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 még... :wink: :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 még... :wink: :) :) :D Üdv.: Atommanó maradjunk annyiban, hogy most még megy :wink: :D úgyis kenni fogod neki, ahogyismerlek. lényeg dah lényeg: szerdán meetin' és ott majd jól kitárgyaljuk ki-mit tervez... plusz a gsi klubbal kapcsolatban kellene vezérfonál, mert ne álljon már ott a portál. És ha van pontot érő 5let, akkor továbbytjuk Heminek vagy az éppen aktuálisan illetékes cartársnak :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 OKSI! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 5leteid vannak már? vagy csak vezeted a brigádot :?: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Eddig rajtam kívűl senkinek nem volt semmilyen ötlete... :wink: Több témát már felvetettem Heminek, de még alakulóban vannak a dolgok... De várom a maileket még mindig... :wink: Szóval eddig még senki nem segített semmiben... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 mondjad miben segytsek! nekem egyelőre annyi jutott fejembe bele, hogy gsi klub real life: matrica, tagsági kártya:), találkozó és ismertető gsi clubberz iNet portal: linkeket ezret belökni, megcsinálni a tagok lyrását,stb... szerdán bővebben vázlatosan és akkor mehet a mehet ha kapunk 1 áment Hemitől :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Alaphangon nem az a cél hogy kiváljunk a MOTE-ből... A matrica projekten már rajta vagyok mint azt korábban már írtam is, de egyetlen egy ötlet sem érkezett, hogy milyen is legyen... A tagsági szerintem ily formában értelmetlen... (Vagy esetleg jó lenne valamire? A tagokat folyamatosan baszogatom a leírás miatt, és már csak pár hiányzik, mint pl.... :wink: :) :D Linkek OKé, de a Hemi azt kérte, hogy mivel már így is rengeteg helyet foglal az opelklub oldala, ezért nem tesz fel mindent mégegyszer külön, hanem sok link mehet a www.opel-magazin.hu-ról... Tehát tulképpen ezek már mind lejátszott dolgok... Sajnos nem nagyon látom az igyekezetet... :) Ezt úgy lehetne megvalósítani, hogyha mindenki egy picit kivenné a részét valamiből, de min az alapítótagok... Szóval még mindig várom az ötleteket... :wink: Az egészen vadakat is, oszt majd meglátjuk... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Dobjatok össze nekem egy GSI-re! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Küddd a számlaszámod, utalok... :) :) :D :D De csak balkormányosra jött össze... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Ez vicc volt ugye? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts