Atommanó Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Akkor sem vagyok Admin... :wink: Hogy essen szó a GSI-ről is, itt most megemlíteném hogy ne legyek off, és ezzel ne szúrjam Aztec szemét... :) :) :D Tehát: GSI Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 tavasszal úgyis átalakítom a verdát 8) :) ha vághatom én a tetejét viszek flexet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve December3, 2004 Megoszt Elküldve December3, 2004 hozzad csak, legalább kabrió lesz belőle :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December3, 2004 Megoszt Elküldve December3, 2004 Azt már nem... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December4, 2004 Megoszt Elküldve December4, 2004 Féltékenykedünk.... :) :) :D :D Cabrió, cabrió csak egy van a vidéken... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December4, 2004 Megoszt Elküldve December4, 2004 Ráadásul az nem egy sima kabrió hanem egy nagyon szép OPEL gondos kezek közt. :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December5, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2004 Azt már nem... :twisted: Te idefigyelj!!!! Írjál már kis csodádoról!!!! Nem érzed, úgy, hogy ezzel sokat lendítzenél:)))??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December6, 2004 Megoszt Elküldve December6, 2004 no time... :) azért majd összegyűjtök pár paramétert... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December6, 2004 Megoszt Elküldve December6, 2004 Igyál kevesebbet, és akkor marad időd... :wink: :) :) :D :D Alkesz barátom.... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December9, 2004 Megoszt Elküldve December9, 2004 nah ez egy durva eszköz lenne :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December9, 2004 Megoszt Elküldve December9, 2004 Háát nem is tudom... :roll: Nem kevés az a 4 másodperc százra? Mégha csak 8xxkg is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December9, 2004 Megoszt Elküldve December9, 2004 Nembeszélve arról, hogy ilyen gumival biztos nem gyorsul olyan időt! Nó tapadás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December9, 2004 Megoszt Elküldve December9, 2004 leragadtatok a lényegtelen részeknél......a legtöbben (nem mindenki) egy picit elferdítik az igazságot amikor el akarják adni az autójukat engem az érdekel, hogy lehetne eredetvizsgán vagy műszakin áttolni? :) :) háát vót benne egy egyhatos SE mer géjesis vót, de a Józsi megtunyingóta fészerbe oszt igy jobban megy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve December9, 2004 Megoszt Elküldve December9, 2004 Műszaki? Ugyammá... Anno a Ladám is levelezőn végezte mindíg, abban is lehetett volna Lancia motor... Eredetvizsgánál is szerintem csak összeg kérdése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December9, 2004 Megoszt Elküldve December9, 2004 Ha ez az a Corsa amire én gondolok akkor annó a Duenen hirdették és fel is hívtam embör aztat csicseregte, hogy nincs lepapirozta de meg van az eredeti motor is át kö tenni oszt gyí vizsga stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December9, 2004 Megoszt Elküldve December9, 2004 át kö tenni oszt gyí vizsga stb... oszt ott hagysz 50 ropit a szerelőnél az oda-vissza cserére nem drága az úgy? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December9, 2004 Megoszt Elküldve December9, 2004 Bazs Ne offoljunk de én tudok 2,4-ért egy 200sx-et itthon csak egy a baj vele sorszámozott és nincs hozzá alkatrész itthon ha valami kell várhatsz rá és nagyon drága! http://bilder.mobile.de/images/autos/53211...85942332_1.bild Csak feketében és 18" OZ kerekekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December9, 2004 Megoszt Elküldve December9, 2004 Bazs Ne offoljunk de én tudok 2,4-ért egy 200sx-et itthon csak egy a baj vele sorszámozott és nincs hozzá alkatrész itthon ha valami kell várhatsz rá és nagyon drága! http://bilder.mobile.de/images/autos/53211...85942332_1.bild Csak feketében és 18" OZ kerekekkel. tényleg ne offoljunk, de amit te tudsz, az s14, nekem meg az s13 kell vagy s15 teccik még, de arra nincs pénzem többit esetleg püben :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December9, 2004 Megoszt Elküldve December9, 2004 tényleg ne offoljunk, de amit te tudsz, az s14, nekem meg az s13 kell vagy s15 teccik még, de arra nincs pénzem többit esetleg püben :wink: menjetek át a konkurrens márkák topikba oda lehet erről tárgyalni...amugy a 2XX-es sorozat rulez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December9, 2004 Megoszt Elküldve December9, 2004 Ne szójjá be öcsi má kitárgyaltuk és tudjuk, hogy no off! Olvassá figyelmesen! Köszi! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Szerdán felkerül az új kipuffogóm... dupla (két oldalon) dobos proex dupla ovállal... :wink: :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 na egy újabb tervem fog füstbe menni... Anti vmikor ugorjunk össze és beszéljük ki a tuner 5leteket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Szerdán felkerül az új kipuffogóm... dupla (két oldalon) dobos proex dupla ovállal... :wink: :roll: Üdv.: Atommanó Anti, Astrán meg lehet oldani a külön csövezést a túloldali dobhoz vagy ott is a balosból átvezető csővel lehet csak összehozni ? Calinál csak az utóbbi működik, elég gány megoldás. Bár láttam már kis keresztdobos megoldást, de az nagyon a tank közelében van. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Zorro! Kérdésed jogos, éjn tegnap másztam be a vas alá és pont ezen filóztam.... mindenféleképpen dupla csővezés kellene, mert késöbb lehetetlenség akár egy 50es (60) csövel elágazni, mert ott a pótkerék :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Én is tegnap este hasaltem a kocsi alatt... :) :) És ezen gondolkoztam... Valahogy biztos kivitelezhető, mert már láttam ilyet... (Bár nem tudom, hogy dupla dobbal volt e... :wink: ) Majd valahova beszorítjuk... :? Aztec! Te is ilyesmire pályáztál??? Ha igen bocs.... :wink: Gyere szerdán vagy pénteken a Lurdihoz... Hátha egyszer már tényleg tudnénk beszélgetni... :wink: :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts