Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Hogy áll hajóson az egyhatos véhatos projekt?Lesz télikocsi Pének?

Lesz, de egyelöre még nem tudjuk, hogy csináljuk meg. Ez az eddigi legnehezebb átépítés projekt, mert ebben még nincs semmi tapasztalat. :(

Elküldve
Lesz, de egyelöre még nem tudjuk, hogy csináljuk meg. Ez az eddigi legnehezebb átépítés projekt, mert ebben még nincs semmi tapasztalat. :(

Csak visza kell butiítani.Annyi! :P

Elküldve
Ez az egész egy nagy off... Szerintem törölhetjük. Szerinted Mackó? :(

Hát, majd Anti eldönti! :P

Na húúúzás haza a Debrecentopicba... :P :cry: :D :P :P :P

Ott már egy kerek számú oldalt várunk, mert akkor pizzázunk.

Gyertek majd ti oda. :P

Amúgy bácsi kérem, én itt is otthon vagyok. Igaz, nem az autó miatt. ;)

Elküldve
Csak visza kell butiítani.Annyi! :(

Jó, de nincseken kisblokkoshoz tartóink, meg a féltengelyes dolog se egyszerü. Lehet, hogy F16-ot rakunk a kisblokkos 1.6-ra. Az lesz a legtisztább.

Elküldve
Azért mert nem írunk, még figyelünk...és off esetén kegyetlenül törlünk...itt ez a szokás... :( :P :cry:

Kemény vagy Csoki,de ne beszélj spanyolul,mer nem tudsz! :D

Elküldve
Jó, de nincseken kisblokkoshoz tartóink, meg a féltengelyes dolog se egyszerü. Lehet, hogy F16-ot rakunk a kisblokkos 1.6-ra. Az lesz a legtisztább.

Érdekes lesz! :P De ha rámegy........ :(

Elküldve
Felébredtél Gabi ? :cry:

Szombat este ?

Egész nap melóztam, neizéjjj mán! :P

Szombat....hmmmhmmm.... hát rámférne... bár szarul állok a melóval... meglássuk :(

Elküldve

van valakinek tapasztalata a supersport futóművekkel? elég olcsón adják kint az ebayon, és még a bankköltség plusz szállítással is jobban megéri mint az itthon elérhető dolgok. csak az a kérdés, hogy milyen a minősége....

Elküldve
van valakinek tapasztalata a supersport futóművekkel? elég olcsón adják kint az ebayon, és még a bankköltség plusz szállítással is jobban megéri mint az itthon elérhető dolgok. csak az a kérdés, hogy milyen a minősége....

Sztem erre majd Demó tud igazán mondani v.mit.......

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.