J0hnny Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Füstöl az autó :cry: Legalábbis gyanús, hogy 30 percnyi út után nem azért jön belőle hátul valami fehér köd mert hideg vagy megszállta a Nagy Fehér Szellem :( Redi! Ne legyél má hipohonder! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 A fehér füst(ami inkább pára) még nem hinném, hogy gond lenne. A kékesszürke és társai inkább jelent problémát. Nyugi Redi! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Füstöl az autó :P Az enyém is füstölt tegnap ... kékesfehér füst, jött a motortérből ... :P Reggel, kicsit álmos lehettem, és olajutántöltés után, elfelejtettem visszatenni az olajbetöltő kupakot... ;) Kicsinyke autókázás után, a lámpánál megállva láttam, hogy valami nem f@sza, mert füst jön a motortérből... Mikor kinyitottam a motortetőt, akkor már megvolt a bibi... nemkicsit szórta szét az olajat a motorra... :cry: persze a kupakot el is hagytam valahol! :( Csak tanulságképpen írom, nehogy valaki így járjon mint én... :D Jah, bontóban 2000 pénzért adtak kupakot,ami persze nem passzolt, így felhívtuk OPEL-ékat, és a gyári kupak 1115 FT volt! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Szeva Laliiiiiii... Látom már kora reggel olvasgatsz... Tanulsz itt a nagyoktól??? :D :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Elég hideg van, hogy füstöljön. Lehet ám pára is. Délután fél hatkor, 30 percnyi araszolósan haladós bp-i forgalomban? :P A kocsiban dögmeleg volt, már a tetőablakot is kibillentettem...mert persze a jobb1 ablaka nem megy le :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 ....Csak tanulságképpen írom, nehogy valaki így járjon mint én... :P.... Óóóóóóó ilyet már én is csináltam, csak annyi különbséggel, hogy felraktam a kupackot, csak nem húztam rá rendesen :( :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 ... Csak tanulságképpen írom, nehogy valaki így járjon mint én... :P Az jó, hogy csak ennyi volt a baj. Azért az szarabb lett volna, ha rajta van a kupak és úgy füstöl :( De megfogadjuk a tanulságot és belekerül a kupakellenőrzés is a motorháztetőlecsukási előtti checklistába :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Mennyivel szebb lenne ez a moci, ha hosszában lenne... :( :cry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Óóóóóóó ilyet már én is csináltam, csak annyi különbséggel, hogy felraktam a kupackot, csak nem húztam rá rendesen :( ;) Nálunk is volt már ilyen baki :P Duna Street Ralin navigátorom fordítva rakta vissza a kupakot, és mikor kiértünk a cél időellenőrzőbe, dőlt a füst a motortérből... egymásra néztünk rémülten, "ég az autó vazze!" :cry: Szerencsére csak az olajat párolta a 4leömlő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Füstöl az autó :cry: Legalábbis gyanús, hogy 30 percnyi út után nem azért jön belőle hátul valami fehér köd mert hideg vagy megszállta a Nagy Fehér Szellem :( Hideg van, mint a kurvaélet. Az enyém is füstöl, pedig az ugye nem lehet rossz, hisz LET. :P De egyébként tényleg hideg van, minden autó nyomja a párát ilyenkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Délután fél hatkor, 30 percnyi araszolósan haladós bp-i forgalomban? :( Akkor meg nézd, hogy fogy-e a víz. De szerintem nem lesz gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Nálunk is volt már ilyen baki ;) Duna Street Ralin navigátorom fordítva rakta vissza a kupakot, és mikor kiértünk a cél időellenőrzőbe, dőlt a füst a motortérből... egymásra néztünk rémülten, "ég az autó vazze!" :P Szerencsére csak az olajat párolta a 4leömlő :P És ezt két évig nem vettétek észre??? :P :( :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Lanti! Na ez máááá GSI... :D :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 És ezt két évig nem vettétek észre??? :P :P :cry: :D ;) :P Legutóbbi LOL, Esztergom Ralin véletlenül másik irányba állítottuk a gátlókat, így az első két gyorson tök puha lengéscsillapítóval mentünk :( Furcsa volt az ugrató után még egyet ugratni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 És ezt két évig nem vettétek észre??? :P :( :P :cry: :D Zseniális...;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Zseniális...:( És képes volt utánanézni, mikor volt Duna Street Rali... :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 És képes volt utánanézni, mikor volt Duna Street Rali... :P :cry: Szerintem ő a köridőre gondolt... :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 "...navigátorom fordítva rakta vissza a kupakot..." Mondjuk nem lehetett kis munka a kupakot a nem menetes felével betekerni... :( :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 "...navigátorom fordítva rakta vissza a kupakot..." Mondjuk nem lehetett kis munka a kupakot a nem menetes felével betekerni... :( :P :cry: :D Nem értesz te ehhez... A verseny hevében addig nem ismert képességek szabadulnak fel. Meg különben is, egy ilyen profi csapatban, mint a Gabié az ilyen kihívásokt meg kell tudni oldani. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Nem értesz te ehhez... Így van. :P Lehetetlen nincs, csak tehetetlen :cry: tudod, a 710-es alkatrész esete... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 de biza hogy fent van. Lapozz vissza a 2215. oldalra. Lap közepe, Anti linkje :P Pedig hidd el nekem jobban néz ki ha nincs fent :( ... add el nekem te meg csináltass plaxiből egyet ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 :D Legutóbbi LOL, Esztergom Ralin véletlenül másik irányba állítottuk a gátlókat, így az első két gyorson tök puha lengéscsillapítóval mentünk :( Furcsa volt az ugrató után még egyet ugratni :P Hát ja. Racsingtíím, az racsingtíím :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Hát ja. Racsingtíím, az racsingtíím :( Lassan azért felnövünk a nagyokhoz :P Mindenkinek végig kell járnia az utat :D Szar lenne, ha nem lenne miről mesélni, csak mindig gond nélkül célba érnénk :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts