laller Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Jaaj, Lali, olyan bunkó vagy, mostmár pityergek is... :P :( Ja, van gokártos topic, de erről még nem olvastunk kb 40 oldalt itt :cry: igen és földönkivüli kutyája is van ......láttam multkor egy filmben vigyázni kell vele
Demó Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 A gyorsulós témához még annyit füznék hozzá, hogy igaz az MV6 GSI 15,1-es ideje nem a legjobb, de a célsebességböl (156km/h) már látszik, hogy sokkal jobbat tudna. Az Astra így fél mp-el fut rosszabbat, mint én utcai gumikkal a Corsával, viszont ugyanezzel a célsebességgel. Ez viszont csak a súly miatt van. Jövöre ki lesz pakolva, kis kerekekkel, elöl slickel legalább 14,5-öt kell tudnia, különben megy viszsa a Laliékhoz programozásra! :(
Tom Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 A gyorsulós témához még annyit füznék hozzá, hogy igaz az MV6 GSI 15,1-es ideje nem a legjobb, de a célsebességböl (156km/h) már látszik, hogy sokkal jobbat tudna. Az Astra így fél mp-el fut rosszabbat, mint én utcai gumikkal a Corsával, viszont ugyanezzel a célsebességgel. Ez viszont csak a súly miatt van. Jövöre ki lesz pakolva, kis kerekekkel, elöl slickel legalább 14,5-öt kell tudnia, különben megy viszsa a Laliékhoz programozásra! :( Hát egy rendes indulással már szerintem most 14.5 körül ment volna. A kipakolás még 1-2 tized lehet. :P
Tápiószecső Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 A gyorsulós témához még annyit füznék hozzá, hogy igaz az MV6 GSI 15,1-es ideje nem a legjobb, de a célsebességböl (156km/h) már látszik, hogy sokkal jobbat tudna. Az Astra így fél mp-el fut rosszabbat, mint én utcai gumikkal a Corsával, viszont ugyanezzel a célsebességgel. Ez viszont csak a súly miatt van. Jövöre ki lesz pakolva, kis kerekekkel, elöl slickel legalább 14,5-öt kell tudnia, különben megy viszsa a Laliékhoz programozásra! :( Én simán 160 fölé vártam volna. Ilyen nehéz? Le lett mérve már?
opel16v Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 DEviszont k.jó gokartpálya van a kozma uccccában, zsír új pálya+kocsik, és csúszik mint állat, nagyon ######a. 1800/9perc. Még Era is keresztben ment... :( Na ez érdekel. De merre ez a kozma street?
redline Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Na ez érdekel. De merre ez a kozma street? ja, jól hangzik :(
Vktr Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Na ez érdekel. De merre ez a kozma street? Itten ni A jászberényihez van közel
opel16v Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Itten ni A jászberényihez van közel Hát az nekem kicsit messzi van, de majd egyeztetünk, mert érdekel a dolog. Mekkora a pálya?
Vktr Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Hát az nekem kicsit messzi van, de majd egyeztetünk, mert érdekel a dolog. Mekkora a pálya? Mittomén, nem mértem, mással voltam elfoglalva :( , de nekem bejött, nincs sok egyenes (szinte nincs is), sok hajtű, stb LInk
Atommanó Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 te anti szted ez szégyelni való? Viccbőőő mondtam Teeeeeeeee Laliiiiiiii...bár a 15.1 240 paci esetén azért annyira nem bódító... :( De tény, hogy fönt ment mint állat... :P Csak az a fránya indulás...
Atommanó Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Nézegettem az eredményed a Timeslippen, és nagyon komoly a végsebességed, vagyis volt, 171, az brutális, ennyivel 12.8 nem 13.8-at szoktak menni, persze hátsókerekes speer difis turbós BMW.. mind az indulásnál vesztetted el.. Lehet mégis csak c20let fűzött belső lesz a gépembe? :( Mentem 178-at is...és még rosszabb idővel...én mindig utcai gumival mentem, épp úgy ahogy az utcán is használtam...
Atommanó Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Még ülve pisiltél mikor én már komoly autókba ültem... :( Mégis milyen komoly aztóban??? Nem baszogatás, csak kiváncsi vagyok... Én is ültem már komoly autóban...Laliiii vitt anno egy körre...na az KOMOLY... :P
laller Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Én simán 160 fölé vártam volna. Ilyen nehéz? Le lett mérve már? ha a 300 le s gsi turbo meg 171 et megy aakor a 156 nem is szar
mackosajt Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Itten ni A jászberényihez van közel ehh... ilyenkor sírom vissza az Egises időket. :( Ha még ott melóznék, benne lennék én is ilyen mókákban.
Tápiószecső Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 ha a 300 le s gsi turbo meg 171 et megy aakor a 156 nem is szar Valóigaz. Csak magamból indultam ki, mert 135-öt még én is megyek. Aztán én meg hol vagyok... Becsapósak ezek a számok. :( Azért kíváncsi lennék a súlyára, ha egyszer le lesz mérve.
Demó Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Valóigaz. Csak magamból indultam ki, mert 135-öt még én is megyek. Aztán én meg hol vagyok... Becsapósak ezek a számok. :( Azért kíváncsi lennék a súlyára, ha egyszer le lesz mérve. Pilótával együtt kb. 1300 kiló volt kint a versenyen. Ugye a motor, a teljes belsö sok fölösleges kacattal, meg a nehéz kerekek... Súly/LE arányban pilótástól majdnem ugyanaz, mint a Corsám aminek szintén 156 körüli célsebességei voltak.
J0hnny Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Olvagattam,hogy miket írtok itt és jókat vigyorogtam. Miért kell egymásnak esni? :( Szerintem első flessre a 15-ös idő nem is rossz.Péé nem szokta még meg a gépet,gondolom a váltások sem lehettek az igaziak,az indulása sem valszeg.Anti se elsőre ment legjobb időt a GSi-vel anno. Másrészt azt már beszéltük demóval is,hogy jó dolog az mv6 moci,de sokkal lassabban pörög fel,mint egy "könnyebb" C20XE pl,viszont egy autópályás 80-ról való gyorsulásban esélye nem lenne szerintem az XE-nek,mert a V6 nyomatékát nem pótolja semmi. B_Csabinak meg csak annyit,hogy örülj,hogy ilyen jó állapotú a verdád,de szerintem ne várd azt,hogy egy opel-es fórumon mindenki örüljön ennek.Nem fog mindenki körül rajongani.Elismerően bolintanak és kész.Nem lesz oldalakon keresztül hasra esés ettől.Attól még te tudod,hogy faca verdád van.Ennyi.
Lacee Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Őööö nekem már sajnos lassan 3 hete tart :( amugy mire is gondolsz pontosan? Bár ma voltam meglepi interjún és kiderül hogy a Norautohoz kerestek embert... De asszem nem pályázom meg... Lacee, Anti képzeljétek őszi szünet van :P
opel16v Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Lacee, Anti képzeljétek őszi szünet van :( Már-már furcsa, hogy nem én kapom az ívet a gimis kiccsajok miatt :P :cry:
mackosajt Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Gabi! Mi van ma nálatok? Csak pislogok, hogy 24 óra alatt már 62 hozzászólásnál tartasz! :( Anti első helyére pályázol? :P :cry:
Atommanó Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Gabi! Mi van ma nálatok? Csak pislogok, hogy 24 óra alatt már 62 hozzászólásnál tartasz! :D Anti első helyére pályázol? ;) :P Hogy micsooooooooodaaaaaaaaaaaa???? :( :P :cry:
Atommanó Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Johnny! Nem, nyilván én sem elsőre mentem a jó időket...sőőőt, azért én igencsak sokat gyakoroltam a mutatványt...István is meg most már Tom is tisztában van vele, hogy nem abból áll, hogy nyomja az ember a gázt...azt csőőőő... Pének én is azt mondtam, hogy türelem tornaterem, 14.5-et tud az az autó, csak okosan kell indulni, nem a rajtnál kell burnautolni... :( jó indulás, gyors váltások (meg kell találni, hogy hova essen váltás után a fordulat) és király lesz az...
mackosajt Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Hogy micsooooooooodaaaaaaaaaaaa???? :( :P :cry: Ha nem hiszed, nézd meg te is! Nagyon nyomja ma Gabi! a fórum 24 órája alatti hozzászólások 15,5%-a az övé.
opel16v Elküldve Október29, 2007 Elküldve Október29, 2007 Ha nem hiszed, nézd meg te is! Nagyon nyomja ma Gabi! a fórum 24 órája alatti hozzászólások 15,5%-a az övé. Irigyek! :( Ma csak tele lett a tököm a melóval, egy lazább napot tartottam. De még melózok, és ez így lesz kb éjfélig :P
Recommended Posts