B_Csaba Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Jó videók! :lol: Köszönöm! Van még 1-2 itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Ő az aki tutiiiiiiiiiiiiii biztos nem jön ugye : http://www.youtube.com/watch?v=rcLeJKooWW0&NR=1 ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Redi is ha kiszuszogja magát nem? :lol: Ez most kimarad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Mókás volt amúgy, egy csaj eladóhoz kerültem, nézi a gépet, hogy van raktáron, van, elindul a polc felé, ahol a betétek vannak hátraszól : "akarod ?" "ühümmm" válasza : "és a betéteket ?" :lol: Beji Ági nagyon jó arc, már csak ő maradt a régi csapatból ha máshoz kerültél volna, lehet, hogy Fordhoz való betétet kapsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Sziasztok, tegnapi tököl :P 15.6 @ 143 :( Hogy is volt a fogadás? :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Agyalok agyalok,lehet én is GSi klub tag leszek? :( ............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Agyalok agyalok,lehet én is GSi klub tag leszek? :( ............. Agyalj! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Agyalok agyalok,lehet én is GSi klub tag leszek? :( ............. Hiányzik a kraft ? :P Szép ótó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Használj Taftot :( reggel láttam a csodamasinádat.. mindene megjavult? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Hiányzik a kraft ? :( Szép ótó. Az is,de ha ez meglenne...nem sok van belőle a környéken! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 reggel láttam a csodamasinádat.. mindene megjavult? :( Futóművet be kell állítani, akkor majd kiderül mi a helyzet :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Sziasztok.nem tud valaki pesten helyet ahol gyártanak méretre kézifék bovdent?... de ne horror árban, duna plaza mellett voltam ott csak a kiszerelésért el akartak kérni 10e-t :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Sziasztok.nem tud valaki pesten helyet ahol gyártanak méretre kézifék bovdent?... de ne horror árban, duna plaza mellett voltam ott csak a kiszerelésért el akartak kérni 10e-t :( Ha van még, akkor a Lehel tér melett a Csanády utcában van 1 bowdenes Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Ha van még, akkor a Lehel tér melett a Csanády utcában van 1 bowdenes Köszi...megnézem majd Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Na én is hazaértem...jó kis hétvége volt... - Szombat Tököl...raccsing, majd utána konferencia... - Szombat este Budaörs...kirááááály volt... - Vasárnap Tököl...szintén jó volt... A Kadett még nincs kész... :cry: Csabaaaaaaaaaa! Hogy is volt a fogadás??? :P :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Csabaaaaaaaaaa! Hogy is volt a fogadás??? :P :( ;) Azta, te még élesz?? Hol voltál heteken át? :cry: Ezt írtad a devilsen.. ------------------------------------------------------------------------------ Monduk kb: 15:10-ig 170LE 15:10-15:30 -ig 160LE 15:30-15:60-ig 150 LE ezeket úgy vettem, hogy szlickkel mész... ------------------------------------------------------------------------------- Sajnos nem volt slick, így te fizetsz nekem valamit, mivel mégsem 141le mint ahogy állítrottad... :D 1300Kg-al mentem 15.62 utcai 185-ös 4 évszakos gumikkal... :P Jaaa, voltál szombaton? és hol? hogy hogy nem taliztunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Sziasztok.nem tud valaki pesten helyet ahol gyártanak méretre kézifék bovdent?... de ne horror árban, duna plaza mellett voltam ott csak a kiszerelésért el akartak kérni 10e-t :( nem Pest de pest megye...Monor...nagyon korrektek, nekem az ablakhoz csináltak olcsón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Az is,de ha ez meglenne...nem sok van belőle a környéken! :P ennyiért megkapod az asconát is :( az is ugyanilyen erős és ritkább...bár gondolom szarabb állapotban van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Azta, te még élesz?? Hol voltál heteken át? ;) Ezt írtad a devilsen.. ------------------------------------------------------------------------------ Monduk kb: 15:10-ig 170LE 15:10-15:30 -ig 160LE 15:30-15:60-ig 150 LE ezeket úgy vettem, hogy szlickkel mész... ------------------------------------------------------------------------------- Sajnos nem volt slick, így te fizetsz nekem valamit, mivel mégsem 141le mint ahogy állítrottad... :P 1300Kg-al mentem 15.62 utcai 185-ös 4 évszakos gumikkal... :P Jaaa, voltál szombaton? és hol? hogy hogy nem taliztunk? timeslipen, ahol konkrétot kellett tippelni 15.69-et tippeltem...143-as célsebességgel...ebből lett a 15.62/140... Azt írtad szlickel akarsz menni...az hogy nem azzal mentél...már a te bajod... :P ugyan úgy mint hogy egyedül vagy ketten ültetek benne... A tény, hogy 15:6 felett mentél, szal nincs 150 paci a verdád a számaim alapján... :P Az idézet amúgy meg így teljes: Monduk kb: 15:10-ig 170LE 15:10-15:30 -ig 160LE 15:30-15:60-ig 150 LE ezeket úgy vettem, hogy szlickkel mész... Ha 15:60, felett mész, akkor alsógatyára vetkőzöl, és lehugyozod az ótódat... :( :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 ennyiért megkapod az asconát is :( az is ugyanilyen erős és ritkább...bár gondolom szarabb állapotban van... A kasztnis része nem izgatna,de nem tudom a tiéden a tető milyen állapotban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 ...alsógatyára vetkőzöl, és lehugyozod az ótódat... :( :P :cry: :D Hát apám, ha ilyenek a feltételeid, akkor a büdös életben nem fogadok veled! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 A kasztnis része nem izgatna,de nem tudom a tiéden a tető milyen állapotban van. Hát van amikor le van nyitva és van amikor nem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 A kasztnis része nem izgatna,de nem tudom a tiéden a tető milyen állapotban van. 23 éves :cry: Hát van amikor le van nyitva és van amikor nem :( per pill csukott állapotban :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Hát apám, ha ilyenek a feltételeid, akkor a büdös életben nem fogadok veled! :( Az élet néha durva és kegyetlen... :cry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 timeslipen, ahol konkrétot kellett tippelni 15.69-et tippeltem...143-as célsebességgel...ebből lett a 15.62/140... Azt írtad szlickel akarsz menni...az hogy nem azzal mentél...már a te bajod... :D ugyan úgy mint hogy egyedül vagy ketten ültetek benne... A tény, hogy 15:6 felett mentél, szal nincs 150 paci a verdád a számaim alapján... ;) Az idézet amúgy meg így teljes: Ha 15:60, felett mész, akkor alsógatyára vetkőzöl, és lehugyozod az ótódat... Szóval ha teszek fel slickeket és megyek 15.3-at akkor már erősebb lesz az autó? :P:D:D Gatyában hogyan hugyozzamle az autót??? Nincs akkora nyomás hogy átvigye a gatyát :( :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts