Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
te tom ez meg már a motorvezérlő kodja :lol:

szegény demot jol összekeverjük ;)

Én is azokat írtam :lol:

Én értelmezésem szerint azt kereste. :P

De lehet hogy csak azt a tranzisztoros modult keresi, ami az ecu és a dis modul között van? :lol:

Elküldve
Emlékeim szerint mikor jó volt a kocsid se jöttél ki :lol:

jah féltem a kpm-től.....

bár 20 éves hülyegyerekeket kársztájlingon is meg tudom nézni anyuci autójával, azér nem kell "kimenni".....

jah meg sokat eszik az autó, bár nem megy :lol: :lol: :P

Elküldve

Arra a betükonbinációra gondolok, amit Tom is említett, PJ, GY, stb...

Az elsö a turbóé, a másik meg egy M2.5-ös C20XE-é. Nekem meg a 2.8-as Motronicos C20XE-é kellene. :lol:

Elküldve

Az elsö a turbóé, a másik meg egy M2.5-ös C20XE-é. Nekem meg a 2.8-as Motronicos C20XE-é kellene. :lol:

coupénak csak meg kellen néznie! Amúgy asszem PT az az lesz tuti, talán PZ.

MÁS! Igen végre kész a verda, és nagyon elégedett vagyok vele. Meg is szenvedtek a progival. Már eleve az Eprom gond volt mivel a V6-é hosszabb, több lábú mint kiderült. Na itt már variálni kellett eléggé, mert valami vauxhall chip volt benne és Angliából kellett volna szerválni hasonlót. Asszem 13 lett kipróbálva mire lett jó. És tényleg legalább 5 órán keresztül bíbelődtek vele. Emelem kalapom!!! Videót majd teszek fel meg görbét is, csak úgy festb Lali vagy rossz címre, vagy elfelejtette átküldeni. Csak most hogy elkészült nem tudom még kiélvezni mert most meg lázzal meg derékfájással ágyban fekszek és kib@szottul szarul vagyok. Remélem vasárnapig jobban leszek és lesz Tököl. Na mondjuk az az időtől is függ majd. Ha esik elevekilőve. na ez egy szép regény volt :lol:

Elküldve

Köszönöm, köszönöm, este 11től adom az autógramokat. :lol:

Elküldve
Csak mi?????????????? :lol: amúgy PT re emlékszem

akkor nem is mondtam hülyeséget. Kaptatok a f@sza chilliből meg erőspistából??? Nem tudtam ott maradni Lurdyig, már nagyon kész voltam.

Elküldve
akkor nem is mondtam hülyeséget. Kaptatok a f@sza chilliből meg erőspistából??? Nem tudtam ott maradni Lurdyig, már nagyon kész voltam.

Kaptunk,Köszi :lol: :lol: :lol:

Elküldve
....Kaptatok a f@sza chilliből meg erőspistából??? Nem tudtam ott maradni Lurdyig, már nagyon kész voltam....

Kösz az ellátmányt :lol:

nem sokat pihentél volna ha jössz, gondolom, mindenki próbakör miatt rágta volna füledet :lol:

Elküldve
Kösz az ellátmányt :lol:

nem sokat pihentél volna ha jössz, gondolom, mindenki próbakör miatt rágta volna füledet :P

én is féltem ettől :lol: de kidőltem a sorból idő előtt. Már úgy mentem fel hogy nem aludta csak 2 órát azt is éjféltől kettőig, onnantól 7ig semmit, aztán még kijött valami nyavaja rajtam, hazafelé már vezetni sem bírtam. Moncs tesztelhette a vasat, én meg aludtam. De egy tankot bezabált tegnap :lol:

Elküldve
lesz valami össznépi gyorsuláslátogatás a hétvégén, vagy pusztuljak a TV előtt és nézzek Star Trek-et? :lol:

Egyenlöre nem tudjuk,mert van aki szombaton van aki vasárnap menne :lol:

Elküldve
Egyenlöre nem tudjuk,mert van aki szombaton van aki vasárnap menne :lol:

én mennék pl vasárnap, de ez időjárásfüggő, no meg ki kell hevernem a nyavajámat

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.