Sonique Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 antinak egy kis OOOO Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 hehe van benne egy jo gyorsulás egy bogár ami 2 kerékre áll vs forma 1-es valami :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 te tom ez meg már a motorvezérlő kodja :lol: szegény demot jol összekeverjük ;) Én is azokat írtam :lol: Én értelmezésem szerint azt kereste. :P De lehet hogy csak azt a tranzisztoros modult keresi, ami az ecu és a dis modul között van? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 most volt a Vogelsinger a TV-be.. jövöre 2000ccm re tervez 700-800LE.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Este társulhatok valakihez? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 218-at kapok Aliianztól..... Épphogy járóképes lesz az autó...... :lol: :lol: :lol: monjuk én kb 150-180-ra számítottam...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Este társulhatok valakihez? :lol: Nem indul a kocsid?????Illő lenne a saját autóddal jönni. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Este társulhatok valakihez? :lol: hozzám, jössz bontani???? jah "gyorsulás"???? arra még várni kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 hozzám, jössz bontani???? jah "gyorsulás"???? arra még várni kell :lol: Emlékeim szerint mikor jó volt a kocsid se jöttél ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Emlékeim szerint mikor jó volt a kocsid se jöttél ki :lol: jah féltem a kpm-től..... bár 20 éves hülyegyerekeket kársztájlingon is meg tudom nézni anyuci autójával, azér nem kell "kimenni"..... jah meg sokat eszik az autó, bár nem megy :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Arra a betükonbinációra gondolok, amit Tom is említett, PJ, GY, stb... Az elsö a turbóé, a másik meg egy M2.5-ös C20XE-é. Nekem meg a 2.8-as Motronicos C20XE-é kellene. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Nem indul a kocsid?????Illő lenne a saját autóddal jönni. :lol: :lol: hát jó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Arra a betükonbinációra gondolok, amit Tom is említett, PJ, GY, stb... Az elsö a turbóé, a másik meg egy M2.5-ös C20XE-é. Nekem meg a 2.8-as Motronicos C20XE-é kellene. :lol: coupénak csak meg kellen néznie! Amúgy asszem PT az az lesz tuti, talán PZ. MÁS! Igen végre kész a verda, és nagyon elégedett vagyok vele. Meg is szenvedtek a progival. Már eleve az Eprom gond volt mivel a V6-é hosszabb, több lábú mint kiderült. Na itt már variálni kellett eléggé, mert valami vauxhall chip volt benne és Angliából kellett volna szerválni hasonlót. Asszem 13 lett kipróbálva mire lett jó. És tényleg legalább 5 órán keresztül bíbelődtek vele. Emelem kalapom!!! Videót majd teszek fel meg görbét is, csak úgy festb Lali vagy rossz címre, vagy elfelejtette átküldeni. Csak most hogy elkészült nem tudom még kiélvezni mert most meg lázzal meg derékfájással ágyban fekszek és kib@szottul szarul vagyok. Remélem vasárnapig jobban leszek és lesz Tököl. Na mondjuk az az időtől is függ majd. Ha esik elevekilőve. na ez egy szép regény volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 mérés Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 coupénak csak meg kellen néznie! Amúgy asszem PT az az lesz tuti, talán PZ. Csak mi?????????????? :lol: amúgy PT re emlékszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Arra a betükonbinációra gondolok, amit Tom is említett, PJ, GY, stb... Köszönöm, köszönöm, este 11től adom az autógramokat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Csak mi?????????????? :lol: amúgy PT re emlékszem akkor nem is mondtam hülyeséget. Kaptatok a f@sza chilliből meg erőspistából??? Nem tudtam ott maradni Lurdyig, már nagyon kész voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 akkor nem is mondtam hülyeséget. Kaptatok a f@sza chilliből meg erőspistából??? Nem tudtam ott maradni Lurdyig, már nagyon kész voltam. Kaptunk,Köszi :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 lesz valami össznépi gyorsuláslátogatás a hétvégén, vagy pusztuljak a TV előtt és nézzek Star Trek-et? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 ....Kaptatok a f@sza chilliből meg erőspistából??? Nem tudtam ott maradni Lurdyig, már nagyon kész voltam.... Kösz az ellátmányt :lol: nem sokat pihentél volna ha jössz, gondolom, mindenki próbakör miatt rágta volna füledet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Kösz az ellátmányt :lol: nem sokat pihentél volna ha jössz, gondolom, mindenki próbakör miatt rágta volna füledet :P én is féltem ettől :lol: de kidőltem a sorból idő előtt. Már úgy mentem fel hogy nem aludta csak 2 órát azt is éjféltől kettőig, onnantól 7ig semmit, aztán még kijött valami nyavaja rajtam, hazafelé már vezetni sem bírtam. Moncs tesztelhette a vasat, én meg aludtam. De egy tankot bezabált tegnap :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 ....De egy tankot bezabált tegnap :lol:.... De cserébe már pöpec lett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Moncs tesztelhette a vasat, én meg aludtam. De egy tankot bezabált tegnap :lol: Jó vastag az asszonypajtás lába hallod-e! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 lesz valami össznépi gyorsuláslátogatás a hétvégén, vagy pusztuljak a TV előtt és nézzek Star Trek-et? :lol: Egyenlöre nem tudjuk,mert van aki szombaton van aki vasárnap menne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Egyenlöre nem tudjuk,mert van aki szombaton van aki vasárnap menne :lol: én mennék pl vasárnap, de ez időjárásfüggő, no meg ki kell hevernem a nyavajámat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts