mackosajt Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 És milyen lett áttételileg? (használatban) egyelőre 5 km-t mentem vele kb. de tetszik. kereszteződéses kanyarodásnál jobban bejön a 2-es. Az f18-al mindig egy picit alacsonynak éreztem a fordulatot, ha szolidan kanyarodtam. az a minimális eltérés egyelőre pont bejön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Jelentem Mor verdája immár végre szépen muzsikál...nem rángat...most van épp a padon... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 wuhuu :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Jelentem Mor verdája immár végre szépen muzsikál...nem rángat...most van épp a padon... :lol: no és mi volt a bibi, ami miatt rángatott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 no és mi volt a bibi, ami miatt rángatott? Kevés volt a benga.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Jelentem Mor verdája immár végre szépen muzsikál...nem rángat...most van épp a padon... :lol: 142 ló keréken? 6.5@100Km/h? :lol: :lol: :P Gondolom be is b@szna egy V6-tól ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Kevés volt a benga.... :lol: gyógymód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 gyógymód? Ez már szakterület, és én nem értek a V6-hoz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Ez már szakterület, és én nem értek a V6-hoz! :lol: jah, oksa. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 én nem értek a V6-hoz! :lol: sem :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Fiatalkorú(akat zaklató) F. Gáborunk omegája nem tudja valaki, hogy áll? Kész van már a nagy TOP Tuner project? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Tényleg nincs ? Vagy csak még nem taliztál vele ? Olyan furcsa, hogy Omegában igen Senátorban nem :lol: utánanéztem...elméletileg van R28as kézi váltóval...omegában R25el.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 242 pacák lett a brutálverda... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Fiatalkorú(akat zaklató) F. Gáborunk omegája nem tudja valaki, hogy áll? Kész van már a nagy TOP Tuner project? :lol: 1. nem zaklatok fiatalkorúakat :lol: 2. még nincs kész a fényező, mert beszart a kamra fűtése 3. nem top tuner project, csak simán lesz gyönyörű :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 csodálatos felni, olcsón :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 1. nem zaklatok fiatalkorúakat :lol: 2. még nincs kész a fényező, mert beszart a kamra fűtése 3. nem top tuner project, csak simán lesz gyönyörű :lol: 1. kiskorúak nem= fiatalkorú :lol: 2. te sem vagy egy túl szerencsés 3. majd elintézzük, hogy TOP legyen. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 242 pacák lett a brutálverda... :lol: :lol: kíváncsi vagyok mennyi a veszteség ennek a motornak mennyi a gyárija? 210? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 sem :P :lol: :lol: Megalovakhoz.......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Elvileg 13-17 % között szitál fronthajtás esetén... legalább is többen mértek már, és ezek jöttek ki...hideg váltó esetén 16-17% míg meleg váltónál már csak 13-14% lesz a veszteség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 mi 20% al kalkuláltuk an gyári lo 210 de ezen csak a blokk a hf gyári a többi ecu ,komp, kábel 25xe é teljesen más minden kellet neki ujj gyujtás görbe bezin görbe kigyorsitásos , bn gyn, ill részterheléses görbék is kb 5 ora hossza ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 1. kiskorúak nem= fiatalkorú :lol: 2. te sem vagy egy túl szerencsés 3. majd elintézzük, hogy TOP legyen. :P 1. Már nagyon-nagyon rég csak 18 felett zaklatom a csajokat ;) 2. hát nem... már 3 hónapja nincs autóm :lol: 3. nekem jó lesz shima gyönyörűnek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 mi 20% al kalkuláltuk an gyári lo 210 de ezen csak a blokk a hf gyári a többi ecu ,komp, kábel 25xe é teljesen más minden kellet neki ujj gyujtás görbe bezin görbe kigyorsitásos , bn gyn, ill részterheléses görbék is kb 5 ora hossza ennyi... Na majd a versenygépsas is megy majd egy hasonló kúrára köv év elején :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 mi 20% al kalkuláltuk an gyári lo 210 de ezen csak a blokk a hf gyári a többi ecu ,komp, kábel 25xe é teljesen más minden kellet neki ujj gyujtás görbe bezin görbe kigyorsitásos , bn gyn, ill részterheléses görbék is kb 5 ora hossza ennyi... Azért még így is igen-igen meggyőző!Grat! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Hát igen, elég komoly teljesítmény és nyomaték lett belöle, így már legalább Pé is végre tudja élvezni a sok munka gyümölcsét, mert mióta készen van, azóta nem ment igazán jól. Most viszont azt mondja, hogy nagyon jó lett. :lol: Hatalmas gratuláció ezúton is Lalinak és Csonginak a programozásért. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Zoli miatt kérdeztem, nem tudom mennyire sérült a kocsija hátsó futóműve :lol: igazából pont annyira hajlott el h szemmel nemigazán látható de összenyomtam és közben éreztem h szorult...... csakhát mégse lip :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts