Tom Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Javítással is ? Elhajlott szár pl ? Szárat csak cserélnek, legjobb esetben. Nekem az elhajlott elsőket nem nagyon akarták megcsinálni, gondolom nem lett volna túl gazdaságos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Tegnap este már nem jutottam ide, hogy beírjam, hogy kész a vectra. Köszönöm mindenkinek aki ötlettel, némi keresgéléssel igyekezett segíteni nekem. Futó Gabinak meg külön köszönöm Patyi számát. Antinak meg, hogy volt olyan autója, amiben meg volt kavarva a váltó egy kicsit. :lol: most öröm és bódottá van itten, csak ne jutna eszembe a végösszeg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Szárat csak cserélnek, legjobb esetben. Nekem az elhajlott elsőket nem nagyon akarták megcsinálni, gondolom nem lett volna túl gazdaságos. Zoli miatt kérdeztem, nem tudom mennyire sérült a kocsija hátsó futóműve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Tegnap este már nem jutottam ide, hogy beírjam, hogy kész a vectra. Köszönöm mindenkinek aki ötlettel, némi keresgéléssel igyekezett segíteni nekem. Futó Gabinak meg külön köszönöm Patyi számát. Antinak meg, hogy volt olyan autója, amiben meg volt kavarva a váltó egy kicsit. :lol: most öröm és bódottá van itten, csak ne jutna eszembe a végösszeg. :lol: Nagy nehezen csak összejött. Mennyi lett a vége ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Nagy nehezen csak összejött. Mennyi lett a vége ? :lol: majdnem érinti a 90-et... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 majdnem érinti a 90-et... :lol: Páh.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Piiista! Te most gyalogosan közlekedsz? Mi lesz a kocsivétellel??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Páh.... :lol: az.. viszont a váltó összes szimmeringje-tömítése új, kivéve a kinyomóban lévőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Píístának csak piros..meg drága...meg nem tudom mitől lett 240le :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Piiista! Te most gyalogosan közlekedsz? Mi lesz a kocsivétellel??? :lol: Tegnap Renault Laguna - taxzitam a bíróságra -, este pedig BMW-vel hoztak haza :lol: Ma asszem meg Volvo-val kezedk, mert a 60as az :P Kocsival kapcsolatos koncepció még formálódás alatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Ja, télleg Balázska+Tas is voltak, bocs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Hülyeséget mondtam, volt ilyen Ikarus is már :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Hülyeséget mondtam, volt ilyen Ikarus is már :lol: ezzel azért óvatosabban kanyarodj majd.... :lol: de tény hogy több Ice teás palack fér el benne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 ezzel azért óvatosabban kanyarodj majd.... :lol: de tény hogy több Ice teás palack fér el benne ;) :lol: :P :lol: extra csomagtartó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 ....de tény hogy több Ice teás palack fér el benne :lol:.... Amivel el lehet oltani a Lurdynál füstölgő csatornát :lol: Bár az asszem exkristályvíz volt :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Amivel el lehet oltani a Lurdynál füstölgő csatornát :lol: tényleg olyan is volt :lol: én meg azt hittem hogy a kabrio gyulladt ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 tényleg olyan is volt :lol: én meg azt hittem hogy a kabrio gyulladt ki :lol: Még csak az kellett volna, ahhoz még a kombiban is kevés + oltófolyadék van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 ezzel azért óvatosabban kanyarodj majd.... :lol: de tény hogy több Ice teás palack fér el benne :lol: igazi csajozós verda :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Jó az aláírásod Pista!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Jó az aláírásod Pista!!! :lol: Tényleg olyan hangja van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Tényleg olyan hangja van :lol: megszólalnak benne a színészek is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Ahogy te mondanád : megvan rá az emberünk. Balázska, a pusztitó :lol: most akkó' mivan? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 most akkó' mivan? :lol: Sikerált fotó nélkül lejutni Halasra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Valami Kelebiába kellett eljutnom végül... Mindez persze Kecskemétnél derült ki. Kecskemét után pár kmel kamion vs. kamion crash, pálya lezárva, Kelebia előtt 55-ről lekanyarodva meg út nem volt... Mind1, 2:17-es időt mentem az M3 bevezetőtől, elvileg fénykép nélkül... Evvan :lol: Itineresverseny rullzzz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Macisajt! Akkó most miből állt végülis össze? Lacee! Nem hiszem hogy vízpumpa nélkül lett összerakva, valamit elnéztél, mert anélkül nem lehet a vezérlést sem összerakni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts