opel16v Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 Ha 5-ös olajat teszel bele, akkor még hangosabb lesz a tőke :lol: Az ETC-nek van egy külön pillangószelepe, nem a gáz folytószelepét basztatja :lol: És annak a szelepnek a léptetőmotorja szarik be egy idő után, nem találsz bontva már jót :lol:
coupe Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 Termosztát nem 'vészesen' drága de a vezérlés alatt van ha jól emlékszem szóval eléggé szét kell szedni a dolgot hogy cserélni lehessen. Sose volt gsi-ben a termosztát a vezérlés alatt,az a vízpumpa :lol: :lol: Kb 10 perc a csere :P :lol:
Kösze Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 Ha nem cseréltél vezérlést mióta megvetted akkor azzal együtt lenne a legcélszerűbb... nem, állítólag van benne még 20e, bár egyre-másra jönnek a masina nyűgjei, egyre kevésbé van bizalmam az előző tulajban... van viszont egy elég nehezen lokalizálható bajom. bizonyos kuplung-gáz kombinációnál (főleg indulásnál) valami fémes nyikorgás jön a motor felől. hátsó motortartó bakra gyanakodott a szaki, de nem jött be. ha nem tárcsa, akkor mi? egyáltalán a kuplungszerkezetben lehet valami? vagy mondjuk a kipuff ficereg ennyire? :lol:
mélykék76 Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 Van pár ha rákeresel mobile.de-n hogy Opel Astra Caravan von 85kW. Csak kékből 12 oldal! Ha nagyon kell kocsi és szereted a kihívást a szar GTE menetkész :lol: Nem csak bontás, hanem áthekkelő mániások vagytok és te vagy főkolompos :lol:
mélykék76 Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 ....nem, állítólag van benne még 20e, bár egyre-másra jönnek a masina nyűgjei, egyre kevésbé van bizalmam az előző tulajban.... Gyorsan cseréltesd ki :lol:
coupe Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 nem, állítólag van benne még 20e, bár egyre-másra jönnek a masina nyűgjei, egyre kevésbé van bizalmam az előző tulajban... van viszont egy elég nehezen lokalizálható bajom. bizonyos kuplung-gáz kombinációnál (főleg indulásnál) valami fémes nyikorgás jön a motor felől. hátsó motortartó bakra gyanakodott a szaki, de nem jött be. ha nem tárcsa, akkor mi? egyáltalán a kuplungszerkezetben lehet valami? vagy mondjuk a kipuff ficereg ennyire? :lol: A leömlő tetején vannak ilyen kicsi rögzítő fülek....Azok el szoktak törni annak lehet ilyen hangja.
B_Csaba Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 Szasztok, mi nem rendezünk valami itineres bulit? :lol: :lol:
Albert Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 Nem csak bontás, hanem áthekkelő mániások vagytok és te vagy főkolompos :lol: Ki?? Én???? Na de szólj ha kell a szarGTE csak átteszem a szépségemről a rendszámot és már mehetsz is :lol: :lol:
Vktr Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 Szasztok, mi nem rendezünk valami itineres bulit? :lol: :lol: Minek? Amit nem kellett rendezni, arra se jött senki Antin, Tomon (akiknek grat. a győzelemhez) és rajtunk kívül...
opel16v Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 Én mentem volna szívesen... de hosszú hétvégére nem szerencsés ilyet tervezni, mert akkor a népek többsége rokonozik meg pihen vidéken... :lol:
B_Csaba Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 Minek? Amit nem kellett rendezni, arra se jött senki Antin, Tomon (akiknek grat. a győzelemhez) és rajtunk kívül... Akkor ennyi...
Atommanó Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 Minek? Amit nem kellett rendezni, arra se jött senki Antin, Tomon (akiknek grat. a győzelemhez) és rajtunk kívül... :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 Akkor ennyi... De hát a lehetőség adott... :lol: Szó nélkül nyerünk még egyet... :lol:
mélykék76 Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 Minek? Amit nem kellett rendezni, arra se jött senki Antin, Tomon (akiknek grat. a győzelemhez) és rajtunk kívül... És Balázskáék ? :lol:
B_Csaba Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 De hát a lehetőség adott... :lol: Szó nélkül nyerünk még egyet... :lol: Csak azért nyertél mert nem voltam ott :lol:
Atommanó Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 Csak azért nyertél mert nem voltam ott :lol: Hát igen...ez valószínűleg így volt...még majdnem elrajtolni sem tudtunk, úgy belemelegedtünk a beszélgetésbe Zoliékkal... :lol:
B_Csaba Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 Hát igen...ez valószínűleg így volt...még majdnem elrajtolni sem tudtunk, úgy belemelegedtünk a beszélgetésbe Zoliékkal... :lol: Na látod, ha én is ott vagyok tuti nem rajtolsz el... :lol: levegőt vett Zoli miközben beszélt?
coupe Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 Minek? Amit nem kellett rendezni, arra se jött senki Antin, Tomon (akiknek grat. a győzelemhez) és rajtunk kívül... Én mentem volna csak késön tudtam meg hogy lesz :lol: :lol: :lol:
sárgaGSI Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 nem emlékszik vki h első vagy hátsó Konikat(kadett astra) lehet javítani-felújítani???? köszi előre is a választ.....
opel16v Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 igen, katona gabi és kárászy is foglalkozik vele. www.karaszy.hu
mélykék76 Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 igen, katona gabi és kárászy is foglalkozik vele. www.karaszy.hu Javítással is ? Elhajlott szár pl ?
opel16v Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 Javítással is ? Elhajlott szár pl ? Azt nem hiszem, de felújítják őket, az tuti. :lol:
Lacee Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 Jah közben meglestem én is EPC ben , tudtam hogy valami el van dugva :lol: A vízpumpa volt az amit a Patyi kolegái nem is nagyon tudtak a helyére tenni nekem(nem tudták hogy kell ;))... :hiya: ugyhogy én pumpa nélkül járok :lol: Jah amugy a Patyi mondta nekem annó hogy az ETC-m valszeg azért kattog mert eg ypillangószelep beszart... Sose volt gsi-ben a termosztát a vezérlés alatt,az a vízpumpa :hiya: :P Kb 10 perc a csere :hiya: :lol:
mélykék76 Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 ....A vízpumpa volt az amit a Patyi kolegái nem is nagyon tudtak a helyére tenni nekem(nem tudták hogy kell :hiya:)... :hiya: ugyhogy én pumpa nélkül járok ;).... Léghűtéses xe ? :lol: :lol: :lol: :P
Lacee Elküldve Október24, 2007 Elküldve Október24, 2007 Hát valahogy úgy :lol: Még tervezek kiszedni ezt azt apróságot pl: tőkék, csapágyak, hajtókarok.... de csak a szokásos apróságok ... Léghűtéses xe ? :lol: :lol: :P ;)
Recommended Posts