coupe Elküldve Október21, 2007 Elküldve Október21, 2007 Bézs lett Jó vételnek tűnik :lol: .Mi a terv vele? Köszi Dini a mai rengeteg telefonos segítséget :lol: .Holnap napközben otthon vagy?
Lacee Elküldve Október21, 2007 Elküldve Október21, 2007 Érezhető a különbség? Vagy csak tiszta a motortér? :lol: :lol: Jajj milyen romantikus srác vagy. Egy igazi úriember :lol: Tegnapi gyors állapotfelmérés után ma egész nap GSi hekkelés volt Egykuty vezetésével SzSzMiklóson. 10 körül álltunk neki és ötig csináltuk. Megtisztogattuk a hengerfejet, szelepdekli le, tömítés-, paszta benne a szűrő-, olaj-, olajszűrő-, benzinszűrőcsere. De amit leszedtünk azt fémtisztára mostuk csiszoltuk vakartuk és úgy vissza. Közben állt a brigéciolban az egész moci. Gyertyák ki és megtisztít, gyújtáselosztó ki, szét, megtisztít. Alapjárati motort is levettük, de tök tiszta volt. Alul még picit húzva lett a kartercsavarokon. Végül jött a váltó, mert akkor hozta Diny a cuccot. Itt láttuk Zoli új autóalapját. Nagyon jó vételt csinált, képeket érdemes nézni. Többet eszik az egykettes benne mint a C20XE ;) Na szal folyt a váltóval, ugyanis nemigen volt kettesem, vagyis csak én tudtam berakni. Középbox, váltórudazat ki, kisgumibigyó csere, meg elől hekkelt valamit Tomi (1kuty), össze és jéé van kettes. Sőt minden, mint a vaj. Végül az addig brigiben álló vassal elmentünk a mosőba, ott neki a forró sampont a mocinak, kis köhhköhh utána, de aztán helyrejött, és most geccijó lett, meg lehet nézni. Köv Lurdyra GSivel megyek és ott fogok vigyorogni a nyitott mociháztető mellett :P Köszönöm Egykuty, tudom hogy sokkal tartozom :hiya:
Atommanó Elküldve Október21, 2007 Elküldve Október21, 2007 Hát jöjjön oda a kútra aki szeretne jönni, aztán lesz ott annyi kocsi, hogy bizti kijutunk... Csaba! Bocsi nem voltam ma netközelben, mert a Mantakupás itineres versenyen vettünk rész Tommal, és sikeresen elhoztuk az első helyért járó kupát...(Tom, ezzel mi legyen? Mert én bedobtam a kocsiba, aztán te meg leléceltél Viktorékkal...) Szal Csaba...ha voltál kinnt, akkor szívesen veszek képeket...vagy akár némi-nemű infót is akár... :lol:
Tom Elküldve Október21, 2007 Elküldve Október21, 2007 Csaba! Bocsi nem voltam ma netközelben, mert a Mantakupás itineres versenyen vettünk rész Tommal, és sikeresen elhoztuk az első helyért járó kupát...(Tom, ezzel mi legyen? Mert én bedobtam a kocsiba, aztán te meg leléceltél Viktorékkal...) Lehet nálad, de a GSi Club Hungary színekben hoztuk el. Kezdésnek azért nem rossz... :lol: De Balázskákék is jól nyomták másnaposan, hogy behozták a verdát a 3. helyre.
warwolf Elküldve Október21, 2007 Elküldve Október21, 2007 Bézs lett Jó kis donorverda, sok sikert a projekteléshez! :lol:
Atommanó Elküldve Október21, 2007 Elküldve Október21, 2007 Ezen a raccsing kérdésen meg agyaljunk, ha lesz rá időnk, és a kadett is adott lesz, én benne vagyok... :lol:
Tom Elküldve Október21, 2007 Elküldve Október21, 2007 Ezen a raccsing kérdésen meg agyaljunk, ha lesz rá időnk, és a kadett is adott lesz, én benne vagyok... :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve Október21, 2007 Elküldve Október21, 2007 ....De Balázskákék is jól nyomták másnaposan, hogy behozták a verdát a 3. helyre.... Tas kicsit elfáradt hajnalban :lol:
Atommanó Elküldve Október21, 2007 Elküldve Október21, 2007 Már akkor fáradt volt, amikor éjjel egykor megjelentek itt Balázskával...kicsit kiborult, hogy előle ütöttem le a leömlőt az ebayon... :lol: :lol: Ezért búját italba folytotta... :lol: :P
mackosajt Elküldve Október21, 2007 Elküldve Október21, 2007 Már akkor fáradt volt, amikor éjjel egykor megjelentek itt Balázskával...kicsit kiborult, hogy előle ütöttem le a leömlőt az ebayon... :lol: :lol: Ezért búját italba folytotta... :lol: :P ez most komoly???? ;) Akkor a mocit nem ő vitte el előled?
J0hnny Elküldve Október21, 2007 Elküldve Október21, 2007 ez most komoly???? :lol: Akkor a mocit nem ő vitte el előled? Ne legyél szőke Laci! :lol:
Atommanó Elküldve Október21, 2007 Elküldve Október21, 2007 Nem...de ez esetben matt részegen melóztam volna én is tegnap... :lol: :lol: Tas 220 EUR-nál megállapította, hogy aki még licitálnak azok állatok... :lol:
mackosajt Elküldve Október21, 2007 Elküldve Október21, 2007 Ne legyél szőke Laci! :lol: most festessem be? b+, szőke vagyok... elvileg. :lol:
mélykék76 Elküldve Október21, 2007 Elküldve Október21, 2007 ....kicsit kiborult, hogy előle ütöttem le a leömlőt az ebayon... :lol: :lol:.... Szerzett egy kompresszort ? Jól értettem ?
Tom Elküldve Október21, 2007 Elküldve Október21, 2007 A sporttársi szeretet... :lol: :lol: Hát ez elég Chuck Norrisos volt... :lol:
J0hnny Elküldve Október21, 2007 Elküldve Október21, 2007 most festessem be? b+, szőke vagyok... elvileg. :lol: Azé mondom! :lol:
Atommanó Elküldve Október21, 2007 Elküldve Október21, 2007 Szerzett egy kompresszort ? Jól értettem ? Ja ő meg berágott, és vett egy kompresszort...kész kavalkádot okozott a német figura a mocivásárlással... :lol:
Atommanó Elküldve Október21, 2007 Elküldve Október21, 2007 Hát ez elég Chuck Norrisos volt... :lol: Némi pankrációs elemekkel utána... :lol:
J0hnny Elküldve Október21, 2007 Elküldve Október21, 2007 Ne is mondd! :lol: Te figy már! Ami keresel szimmering...adj már róla pontos infót,megnézem itt kecsón ha lesz időm,hátha van.
mackosajt Elküldve Október21, 2007 Elküldve Október21, 2007 Te figy már! Ami keresel szimmering...adj már róla pontos infót,megnézem itt kecsón ha lesz időm,hátha van. 23*32,2*7, porvédős, gumházas, esetleg jobbos forgásirányos. Ja és olajat és hőt sem árt ha bírja.
J0hnny Elküldve Október21, 2007 Elküldve Október21, 2007 23*32,2*7, porvédős, gumházas, esetleg jobbos forgásirányos. Ja és olajat és hőt sem árt ha bírja. GM számmot is adhatsz,hátha a helyi opel boltban tudnak külön csak ezt! Van pár bolt,ahol megtudom kérdezni vagy a helyi márkaszervízben utána kérdezünk,velük is jó a kapcsolatunk.
mackosajt Elküldve Október21, 2007 Elküldve Október21, 2007 nincs gm száma... kinyomóval együtt lehet venni opeléknél... :lol: Viszont olyan kinyomó ha van, ami ereszti a fékolajat, de a szimmering jó benne, arra "vevő" vagyok.
Recommended Posts