opel16v Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Ja jut eszembe...most hívott a Lajbi, hogy vasárnap lesz a Mantás tájékozódásos móka... Mi elviekben megyünk Dettivel...valaki még? 2.500 HUF / autó, és kb 150-160 km, sok feladat, jó hangulat... Hát én szívesen mennék, de vidéken leszek, és még autóm se lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Hol ? A koripályán ? :lol: bizabiza, koripályán sítalpakkal :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 bizabiza, koripályán sítalpakkal :lol: :lol: :P Mikor hajtod végre ezen akciót ? Szívesen megtekinteném :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Mikor hajtod végre ezen akciót ? Szívesen megtekinteném :lol: majd a Tv-be meglátod :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 majd a Tv-be meglátod :lol: :lol: Én élőben akarooooooom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Macisajt elkapkodtad. Lehet EBBEN az van és már csak szét kell árulni a maradékot hogy ingyéé legyen a váltó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Macisajt elkapkodtad. Lehet EBBEN az van és már csak szét kell árulni a maradékot hogy ingyéé legyen a váltó :lol: Mániátok ez a szétárulás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Hé, hé! Kikérem magamnak! Én harácsolok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Hé, hé! Kikérem magamnak! Én harácsolok! :lol: De ahhoz is kell valaki, aki szétárul :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Macisajt elkapkodtad. Lehet EBBEN az van és már csak szét kell árulni a maradékot hogy ingyéé legyen a váltó :lol: Köszi! Most ez az eksön sem jött épp jókor. 110. hát ha még meg is vettem volna, mimor árultam volna ki belőle a maradékot? amúgy most épp O méretű a szopóka... nyelestengely szimmering egy sincs a városban, jah, szerelő megfeledkezett róla, én meg sehol sem találtam. jah, meg majdnem az állásba került ma a fusi... szal most szívás van. vectra darabokban, ő meg kénytelen a rendes melóhelyén dolgozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 A szerelmi háromszög... :lol: Ja jut eszembe...most hívott a Lajbi, hogy vasárnap lesz a Mantás tájékozódásos móka... Mi elviekben megyünk Dettivel...valaki még? 2.500 HUF / autó, és kb 150-160 km, sok feladat, jó hangulat... Elvileg mi is kinézünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 b+ tiszta gsitomi voltam az előbb :lol: egy skodás az Árpád híd elején simán ráhúzta a kormányt és észre sem vette, hogy nyomom a dudát egyfolytában nyugodtan ment tovább....én meg a híd közepéig dudáltam meg villogtam neki aztán mellémentem és a szentendrei lehajtóig üvöltöttem mellette :lol: Jól csináltad! :lol: Bár még lehetett volna spirázni egy elé menetel + erős fékezéssel. Max ha nem figyel belédjön és ad szépen egy betétlapot amiből megvan a telifény nagyobb része. :hiya: Mondtam én, hogy a Gsi agresszívá tesz. De nemsokára a második lépcső következik amely a helyszínen az ember autóból kitépése és nyomatékos oktatása majd kocsikulcsának és jogosítványának megsemmisítése a tananyag. :P Ez egy lépés a Hernádosodás felé :hiya: Ő még a külső sávból is ledudálta a transportert az autópályán :hiya: :hiya: Ehhez a Hernádnak semmi köze. ;) Ki kérem magamnak! Vagy már nem rémlik ki is az a "gsitomi"? Kavinton, az kell már neked. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 ascona Vélemény?????? bár nem kadett sajnos......(ha nem találok normális kasztnit) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 ascona Vélemény?????? bár nem kadett sajnos......(ha nem találok normális kasztnit) nekem tetszik, már néztem régebben is, ami hihetetlen igénytelen gazdára utal az a fenéklemez lefújása...még a kipuff is olyan :lol: na meg barna a belseje ami olyan érdekes :lol: 18E 5 ajtósat tudok eladót amiben van fantázia...csak sajnos automata :lol: nem egy versenygép.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 meg kellett volna venni a másik magyar kabriot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 meghívott ma Asszony Luxusautókiállításra... volt pár szépség azért persze ezt nektek fényképeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Hát én ma lecsúsztam egy mociról, úgyhogy kicsit bosszús vagyok...pedig már majdnem megvolt... :lol: Ez lett volna: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Hát én ma lecsúsztam egy mociról, úgyhogy kicsit bosszús vagyok...pedig már majdnem megvolt... :lol: Ez lett volna: drukkoltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Végülis mennyiért ment el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 1650-ért...ha nem kellett volna kimennem érte, és még arra számolnom 50e-ret, akkor elmentem volna addig érte.. De így már sok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 http://www.picupine.com/pics/1418-4735.jpg http://www.picupine.com/pics/1418-4736.jpg meghívott ma Asszony Luxusautókiállításra... volt pár szépség azért persze ezt nektek fényképeztem. húúúúú meg wááááááááá :lol: Nagyon szép ez a körbespoiler :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Macisajt elkapkodtad. Lehet EBBEN az van és már csak szét kell árulni a maradékot hogy ingyéé legyen a váltó :lol: drága :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 .... Merre jártál te kutyaütő ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 drága :lol: Tetőmozgató mocira és a kapcsolóra kitalálhatnál 1 árat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Csakis egy GSi jöhetne szóba,ha cserélnék! Kadett GSi Cabrio Astra cabrio nem játszik : http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts