Gelko Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Bár a turbo-sound azért sokat elárul a linkben... :lol: :lol: :lol: nem tudom miért nem megy ez feladom :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 túl hosszú a link. próbáld meg csak simán beírni. úgy sem megy... batta meg. a fórum alapból átalakítja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Allianz...... nah jó éjt...... Én is náluk intéztem, az ügyintéző hölgyecske pedig bevasalta rajtam a menetlevelet, amit először nem vittem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 má bocsánat, de melyik GSi-ben van neon? klubon belül! :lol: amúgy te meg neszójjábe! :lol: hihihi.. az enyémbe van egy darab :lol: Mondjuk két kezemen meg tudom számolni hányszor volt bekapcsolva..(jobb lábtér.. a másik eltört.. ajándékba kaptam, egy kedves hölgybarimtól :P ) Mondjuk valszeg lesz még kettő.. csomagtér világításnak.. ez a gyertyaláng ami van benne, este semmire se elég.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Neon nélkül ki ne merjetek menni az utcára. Vagy hét szinűen világító turbónyomásmérő óra nélkül. :lol: :lol: 2008. 01. 01-től kötelező lakott területen belül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 :lol: :lol: ez így reggelre jól esett! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Nőegylet hogy véd meg valakit ? Leülteti a támadót egy csésze tea és aprósütemény mellé és verset olvas fel neki ? :lol: Most komolyan: ha veled tennék, te nem futnál el? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Mert béndzsa vagy. Astra-ba befért a Cali mociháztető - picit kilógott a széle -, torony felénél elvágva a nózija és még pár apróság :lol: jaja erre én is emlékszem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 b+ tiszta gsitomi voltam az előbb :lol: egy skodás az Árpád híd elején simán ráhúzta a kormányt és észre sem vette, hogy nyomom a dudát egyfolytában nyugodtan ment tovább....én meg a híd közepéig dudáltam meg villogtam neki aztán mellémentem és a szentendrei lehajtóig üvöltöttem mellette :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 b+ tiszta gsitomi voltam az előbb :lol: egy skodás az Árpád híd elején simán ráhúzta a kormányt és észre sem vette, hogy nyomom a dudát egyfolytában nyugodtan ment tovább....én meg a híd közepéig dudáltam meg villogtam neki aztán mellémentem és a szentendrei lehajtóig üvöltöttem mellette :lol: néha le kell vezetni a feszültséget :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Szúúúúúúúúszaaaaaaaa... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Szúúúúúúúúszaaaaaaaa... :lol: :lol: vagy esetleg őket fel lehet hívni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Eladó kadett c 2.2 mocival Na itt látszik, hogy a Manta híd mennyivel szélesebb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 b+ tiszta gsitomi voltam az előbb :lol: Ez egy lépés a Hernádosodás felé :lol: Ő még a külső sávból is ledudálta a transportert az autópályán :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 b+ tiszta gsitomi voltam az előbb :lol: egy skodás az Árpád híd elején simán ráhúzta a kormányt és észre sem vette, hogy nyomom a dudát egyfolytában nyugodtan ment tovább....én meg a híd közepéig dudáltam meg villogtam neki aztán mellémentem és a szentendrei lehajtóig üvöltöttem mellette :lol: Hihi.. valahogy ííígy miii?! (nagyon király ez a kép.. le is van mentve,asszem be is rakom hivóképnek a telcsibe.. bár amennyit beszélünk ;)) Én meg ezekután tök leszedált állapotú voltam.. (biztos a megfázás) Állok tegnap a Hungárián a lámpánál, elöttem egy asszem Mondeo. Aztán nézem, szépen lassan kezd gurúlni hátrafelé. Azthittem én vagyok bekábúlva a gyógyszertől(coldrex tabletta.. szal nem hinném, de hátha..) jobban megtaposom a fékem..(általában amúgy is rajta"felejtem" a lábam..) A mondeo meg szépen lassan csak gurúl felém.. nah mondom akkor rövid duda.. semmi.. megint duda .. semmi.. már nem látom a mondeo segét, dudaaaaaaaaaaaaa.. finom lökés a kocsin.. megérkezett a mondi... Valahogy nem is tudtam felfogni.. ennyire gyógyegér? :P aztán indulunk a pasi akkor kezdi nézegetni a tükrét,mintegy feleszmélve, hogy "heee.. dudált valaki?" sztem észre se vette az egészet.. én mondtam magamban tök nyugodtan.. ez egy hülye.. majd kövér gázzal inkább kimentem a szélsőbe és elékerültem.. pláne,hogy mikor elindúlt láttam meg, hogy vonóhorga is van!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 ....http://lacinegy.extra.hu/kepek/002%20redi.jpg.... Az igazi manga harcos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Találkoztam ma a Lantival a Patyinál. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Találkoztam ma a Lantival a Patyinál. :lol: Lebuktak :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Találkoztam ma a Lantival a Patyinál. :lol: én meg Tommal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 én meg Tommal :lol: Lebuktam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 A szerelmi háromszög... :lol: Ja jut eszembe...most hívott a Lajbi, hogy vasárnap lesz a Mantás tájékozódásos móka... Mi elviekben megyünk Dettivel...valaki még? 2.500 HUF / autó, és kb 150-160 km, sok feladat, jó hangulat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 én meg Tommal :lol: Érik a motorcsere ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Érik a motorcsere ? :lol: szinte éreztem, hogy megint beszóólsz :lol: felrakom a téli gumikat és 15-ös idöt fogok menni ezzel is :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 Eladó kadett c 2.2 mocival Na itt látszik, hogy a Manta híd mennyivel szélesebb... az árral nem is viccel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október18, 2007 Megoszt Elküldve Október18, 2007 szinte éreztem, hogy megint beszóólsz :lol: felrakom a téli gumikat és 15-ös idöt fogok menni ezzel is :lol: :P Hol ? A koripályán ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts