mackosajt Elküldve Október17, 2007 Elküldve Október17, 2007 Ma 17-ig sem tud senki esetleg eljutni Cserépfalura? :lol:
Lacee Elküldve Október17, 2007 Elküldve Október17, 2007 ööö Maci ezt most úgy gondoltad hogy vlki el Üllőre aztán le Debrecenbe hozzád? vagy mi ? Me' én ráérek holnap de innen pestről ez jó kis túra akárhol is van Cserépfalura vagy Mezőkövesdre... jah váltókról annyit tudok hogy letudom olvasni róla a tip.t hisz bele van ütve mindbe...
warwolf Elküldve Október17, 2007 Elküldve Október17, 2007 Mióta Wolfi megvette az övét, azóta sejtettem, hogy igencsak mélyen van az ár. :lol: Az enyém akciós volt, ne feledd.Ugyanilyet vehettem volna manuálklímával, elöl hátul v.mikor törötten 1.8 16V-ként 1.2M-ért ish...... Az enyém most áll kb. itt, de egy-két csacskaságtól (kipufftorok) eltekintve rendben van a gép...... Ennek meg egész jól megy lefelé az ára. Mint mostanság minden GSi-nek...... :lol:
mackosajt Elküldve Október17, 2007 Elküldve Október17, 2007 azt úgy értettem, igen, hogy el a váltóért, és lehozni ide. Sajna pont holnaptól vagyok délelőttös, illetve asszony most van "kimenőn". Pedig innen cserépfalu, ahol egy biztosan jó váltó van, 120 km csak. De én vagyok a srácokkal, így meg nehéz lelépni.
Atommanó Elküldve Október17, 2007 Elküldve Október17, 2007 Tom! Ezt mondtam... Azt kell megkérdezni, hogy hogy lehet rögzíteni, mennyi a súlya, meg ugye nincs benne merevítés...
mélykék76 Elküldve Október17, 2007 Elküldve Október17, 2007 Tom! Ezt mondtam... Azt kell megkérdezni, hogy hogy lehet rögzíteni, mennyi a súlya, meg ugye nincs benne merevítés... Szállítást hogy gondoltad ?
Atommanó Elküldve Október17, 2007 Elküldve Október17, 2007 Rendelnénk sokért, és akkor elengedik a szállítási díjat...vagy megkérem a Főnököm, hogy mivel hetente megy Prágába, kanyarodjon egyet... :lol:
mélykék76 Elküldve Október17, 2007 Elküldve Október17, 2007 ....vagy megkérem a Főnököm, hogy mivel hetente megy Prágába, kanyarodjon egyet... :lol:.... Tooood mekkora egy Cali mociháztető ? Azt nem rakja be a kesztyűtartóba :lol:
mélykék76 Elküldve Október17, 2007 Elküldve Október17, 2007 Összehajtogatjuk... :lol: Szerezzél valami mozaikkép ragasztót :lol:
opel16v Elküldve Október17, 2007 Elküldve Október17, 2007 Csak jelezném, hogy az omega motorházteteje nem fért be a csomagtartójába, és a calié se sokkal kisebb :lol:
opel16v Elküldve Október17, 2007 Elküldve Október17, 2007 vagy saját lábán kell hazahozni :lol: azt megnézném, ahogy kocog a két kis nyúlványán a cali motorháztető a magyar hon felé :lol: :lol:
Chaba Elküldve Október17, 2007 Elküldve Október17, 2007 Milyen adatokat írnak már(3,7 Sekunden auf 100 km/h): Ez mán egy brutál gép vidiók
mélykék76 Elküldve Október17, 2007 Elküldve Október17, 2007 Csak jelezném, hogy az omega motorházteteje nem fért be a csomagtartójába, és a calié se sokkal kisebb :lol: Mert béndzsa vagy. Astra-ba befért a Cali mociháztető - picit kilógott a széle -, torony felénél elvágva a nózija és még pár apróság :lol:
Stefan Elküldve Október17, 2007 Elküldve Október17, 2007 Milyen adatokat írnak már(3,7 Sekunden auf 100 km/h): Ez mán egy brutál gép vidiók Ezt a golfot én is néztem nem régen a Top Gear műsorban. Szép és jó, csak nehéz kordában tartani, ha nem csak egyenesben akarsz vele gyorsulni. Kár érte, mert szerintem nagyon szépen megcsinálták.
sárgaGSI Elküldve Október17, 2007 Elküldve Október17, 2007 Semmi különös, írnod kell csak egy papírt, hogy igényled a bérautó hozzájárulást a kárbejelentés időpontjától a kifizetés időpontjáig. Ha van már igénylőpapírod pl szállítási költség megtérítéséről, akkor ahhoz is beírhatod ezt. A mértékét ők fogják meghatározni, de nekem egy hónapja 3000-et határoztak meg, valszeg neked is ennyi lesz. Nekem elsőre megadták szó nélkül, de hallottam már olyanról, hogy vitáztak rajta, viszont muszáj nekik, ne hagyd magad ha kukacoskodnak :lol: úgy tom h Tréleres számlát csak oda kell adni majd, de olyan kárbejelentő lapomnem igazán van avgy csak más a neve......
sárgaGSI Elküldve Október17, 2007 Elküldve Október17, 2007 Vki tudja hogy kell Carstylingon hozzászólást törölni(és most mindenki meg fogja nézni h mit akarok törölni, de ne)????? Köszi
Lanti Elküldve Október17, 2007 Elküldve Október17, 2007 Vki tudja hogy kell Carstylingon hozzászólást törölni(és most mindenki meg fogja nézni h mit akarok törölni, de ne)????? Köszi elvileg meg 1 sms kell hozzá hogy tudjál moderálni..
sárgaGSI Elküldve Október17, 2007 Elküldve Október17, 2007 elvileg meg 1 sms kell hozzá hogy tudjál moderálni.. oké...... kösz....
mélykék76 Elküldve Október17, 2007 Elküldve Október17, 2007 ....és most mindenki meg fogja nézni h mit akarok törölni.... Áááááá, dehogy :lol:
Atommanó Elküldve Október17, 2007 Elküldve Október17, 2007 Erősen úgy néz ki, hogy nem lesz Tököl a hétvégén...egy héttel eltolják az időjárás miatt...hogy ebből megint mi lesz... :lol:
Atommanó Elküldve Október17, 2007 Elküldve Október17, 2007 G.A. írta: "...Az új időpont Október 27-28: Szombat - Vasárnap! A programok 100%ban maradnak! Holnap délelött mentem volna egy meterológushoz külön előrejelzést készítettni a két napra, de most hívott hogy nem érdemes jönnöm, az esélyeink kb 10%ak... Hideg, borús idő lesz, éjszakai fagyokkal... Okt 22-re jégeső, és havazás sem kizárt!..."
J0hnny Elküldve Október17, 2007 Elküldve Október17, 2007 Holnap nem ér rá esetleg valaki, aki ismeri a különbségeket a váltók közt(vagyis felismeri őket), és mondjuk van ráérős ideje, és utiköltséget fizetném, és elhozna nekem egy váltót vagy Üllőről, vagy Mezőkövesdről? esetleg. most még pontosítás alatt van 2 lehetőségről a dolog, és így már sajna ma én nem tudok elmenni egyikért sem, mivel reggel melózni kell menjek, és jó lenne, ha mondjuk holnap délre ideérne a váltó. Akkor hétvégére ülhetnék vissza a vectrába. Én szivesen mennék dezsővel,de nem érek rá meló miatt! :lol:
Recommended Posts