Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Lehet, hogy nincsennek de az a 142 LE főtengelyen nem olyan rossz egy tizensok éves autótol...az a pár elpusztult lovacska nemolyansok :lol:

sztem ha csak 8 lónak esett baja az nem rossz :lol: sztem a senator sem tudna többet pedig az majd' 180ról indult :lol:

Elküldve
Lehet, hogy nincsennek de az a 142 LE főtengelyen nem olyan rossz egy tizensok éves autótol...az a pár elpusztult lovacska nemolyansok :lol:

Igen... ennek fényében volt oly hihetetlen a 170 pacis elmélet :lol:

Elküldve
Igen... ennek fényében volt oly hihetetlen a 170 pacis elmélet :lol:

huh akkor már mindenki nyugottan fog aludni.....

Nekem annó Subiék Mr.dyno-jával meg átszámolva meg felszorozva meg kivona stb. lett 145Le a sárga.......

Elküldve
Ez a 7500-ért teljesíménymérés barátinak tűnik, de kint vannak a világ vége után 2 fával :lol:

Kényelmes pösti! :lol:

Na!akkor tisztázzuk!JHogy csinálhatok a 60Lovas gyalázógépből többet papíron? :lol:

Elküldve
Nem tudom azért én még bíztam benne,hogy van 170 gyári lóerővel megáldott Gsi is.Most hogyan tovább......????? :lol:

Vannak még meglepik, jah köszi Diny, Pehi, és Albert a segítséget h Csabi kiállt egyedül a garázsból a Sárgával :lol: :lol: :P ;)(nah jó kicsit arébb kellett rakni a seggét) , sem Konik sem Hátsó híd nem sérült mint megállapítottuk..... :hiya: :hiya: :hiya:

Elküldve

csak egy kérdés erejéig, mert itt lehet többen olvassák...

603b.JPG

Baloldalt egy caliból származó F20 belű számítás, jobbon meg a jelenlegi halott F18-am van.

nagyon meg lehet majd éreznem ezt? és milyen változásra számítsak?

ui: F20 bele 100%-ig jó lehet F18-ba?

Elküldve
Mondjuk megkérdezhetnéd Patyi Laci véleményét.

ma beszéltem vele, de pont ez így akkor nem merült fel, akkor még csak F18-ban gondolkoztam.

Holnap beszélek vele erről is.

Demo már rábólintott, de több vélemény még jobb lenne. :lol:

Elküldve
csak egy kérdés erejéig, mert itt lehet többen olvassák...

http://www.kepfeltolto.hu/2007/10/16//603b.JPG

Baloldalt egy caliból származó F20 belű számítás, jobbon meg a jelenlegi halott F18-am van.

nagyon meg lehet majd éreznem ezt? és milyen változásra számítsak?

ui: F20 bele 100%-ig jó lehet F18-ba?

Jéde ismerős. :lol:

Elsőd hosszabb lenne többi fokozat meg rövidebb, így menet közben kicsit pörgősebb lenne az autó, de nyilván többet kellene váltogatnod. Nekem tetszik.

Elküldve

Nekem csak annyi tünik fel,hogy a mostani váltód végáttétele rövidebb mint a másik.....+ Érdekes lenne a betü is a váltóról a szám elött.W vagy C??????

Elküldve
Jéde ismerős. :lol:

Elsőd hosszabb lenne többi fokozat meg rövidebb, így menet közben kicsit pörgősebb lenne az autó, de nyilván többet kellene váltogatnod. Nekem tetszik.

Nem fordítva?????

Elküldve

az áttételeket az opel-infosról néztem ki

az én váltóm F18 WR 3.94-es véggel,

az F20 meg egy C20XE calié volt. azt meg elvileg F20-ból csak 1 félével rakták.

és igen, én is pörgősebbnek olvastam ki, és jó oldal ez a sohc14.uw.hu! :lol:

Elküldve
Az azonos fordulathoz tartozó sebességeket nézd. A végáttétel szerint nem ez lenne, de a fokozat áttételek átfordítják.

Jó Én csak a végátételt néztem....De az megtévesztő volt mert nem tudtam hogy W..... :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Vannak még meglepik, jah köszi Diny, Pehi, és Albert a segítséget h Csabi kiállt egyedül a garázsból a Sárgával :lol: :lol: :lol: :P(nah jó kicsit arébb kellett rakni a seggét) , sem Konik sem Hátsó híd nem sérült mint megállapítottuk..... ;) :hiya: :hiya:

Szerintem a hátsó híd akkoris sérülhet ha azt most még nem látod. Wolfinak is volt ilyesmi gondja a GSimmel anno ha jól emléxem (aztán hátsóhíd csere lett belőle)

Zoli sok sikert délelőtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.