Atommanó Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Kiváncsi leszek jövőre ha kész lesz a C kadi...utána hányan kezdenek el majd ilyesmit építeni... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Én majdnem beleugrottam! :lol: Most a hétvégén lett nekem felajánlva egy C Kadett kétajtós, kockalámpás 1.2-es 50000-ért. Aztán győzött a józan ész (máramennyire józan voltam akkor :lol:). Legalább egy autó legyen kész, mielőtt belevágnék egy másikba. Mindenesetre Manta híd, ötös váltó, és 2.2-es motor azonnal lenne hozzá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 ....Kiváncsi leszek jövőre ha kész lesz a C kadi...utána hányan kezdenek el majd ilyesmit építeni... :lol: :lol: :lol:.... Na jóóóóóóóóóóóóóóó azért nem te vagy a világon az első, aki ilyen kocsit fabrikál :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Nem mondod...a felnit sem én faragtam... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Na jóóóóóóóóóóóóóóó azért nem te vagy a világon az első, aki ilyen kocsit fabrikál :lol: Pesze,ő a németeket majmolja csak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Inkább mint a majmokat németelni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Inkább mint a majmokat németelni... :lol: Ömh.... J0hnny, Szerinted is mehet Anti lefeküdni ugye ? Szellemileg kicsit fáradtnak tűnik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Nem-nem-nem....nemakaaaaaaaaaarokmééééééééglefekünnnniiiiiiii.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Valaki tegye már ágyba, cumit a szájába, és aludjon! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Valaki tegye már ágyba, cumit a szájába, és aludjon! :lol: Sanyibááááááááááá!!!!!! Méééééééég neeeeem megyeeeeek aludni....különdbeeeen elmondoooom a néniknek bácsiknak, hogy gyantázod magad... :lol: :lol: :P ;) :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Sanyibááááááááááá!!!!!! Méééééééég neeeeem megyeeeeek aludni....különdbeeeen elmondoooom a néniknek bácsiknak, hogy gyantázod magad... :lol: :lol: :lol: :P :hiya: A végén megkapod az ő cumiját, úgy ugrálj! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Szerintem Anti a !!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: "Jaj de selymes a bőre,mint a pacal!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Sanyibááááááááááá!!!!!! Méééééééég neeeeem megyeeeeek aludni....különdbeeeen elmondoooom a néniknek bácsiknak, hogy gyantázod magad... :lol: :lol: :P ;) :hiya: Nem magamat gyantázom, hanem magamnak! :hiya: (Hű, ebből hogy jövök ki? :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Diny hogy néznél mán fel msn-re........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Diny hogy néznél mán fel msn-re........ Hát hogy??? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Diny hogy néznél mán fel msn-re........ Jó de csak picit,mert itt a lefekvés ideje. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Nem magamat gyantázom, hanem magamnak! :lol: (Hű, ebből hogy jövök ki? :lol: ) Sanyi! Ahogy Besenyő Pista mondta: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Nem magamat gyantázom, hanem magamnak! :lol: (Hű, ebből hogy jövök ki? :lol: ) magadat inkább borotváltatod! Nem is akárhogy! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 magadat inkább borotváltatod! Nem is akárhogy! :lol: :lol: No, akkor meg ráadásul borotváltak! De még hogy! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_34696.jpg Kiváncsi leszek jövőre ha kész lesz a C kadi...utána hányan kezdenek el majd ilyesmit építeni... :P ;) :hiya: valamiért nem néz annyira jól ki mint a Tiéden nézett... de azért :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Sanyibááááááááááá!!!!!! Méééééééég neeeeem megyeeeeek aludni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 szakértővel állunk szemben mindig tartogat finomságokat a "magyar" használtautó piac...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 szakértővel állunk szemben mindig tartogat finomságokat a "magyar" használtautó piac...... Úrjézus!!!!Ez fáj! .De viszont nagyon feltünő autó és mindenki megnézi az utcán.Én azt mondom,hogy ha valaki versenyezni akar,annak jó kezdés,és ha nemsajnálja a pénzt Anti bameg!Itt az alkalmi vétel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Anti bameg!Itt az alkalmi vétel! :lol: nincs az a Smájli ami meghal a röhögésben????? :lol: :lol: :P ........ ;) :hiya: :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Olvastam a timeslippen, hogy leméretted...viszont én azért elvinném máshova is méretni, mert pad és pad között is van különbség...a 170 paci nagyon nem kevés ám...egy gyári mocitól... :lol: amiben már van pár km... De én már felvetettem azt is, hogy menjetek egyet Coupeval, és akkor kiderül sok minden... Ha elvered, akkor értetelnül fogunk állni a doldok elött, ha nem akkor adott egy 180LE-s szintén gyári GSI is... :lol: :lol: Én minden esetre kiváncsi lennék mit mennétek... Nah.. írok én is ide. Szóval péntek este elgurúltam ide a "pályára" :hiya: Mentünk párat Csabival. Eleinte nagyon fura volt úgy indúlni, hogy a szemben álló autó 3.villantásra kellett.. Aztán belejöttem. A vicc, hogy kb. tényleg egyet mehet a kocsi.. amikor kb.re sikerült együtt indúlnunk, a legelején egy kb fél kocsival megindúltam, és végig 4.ig itt láttam a szemem sarkában Csabit. A többiben meg mindig megindúlt.. hamarabb rajtolt mint én.. Szeret kicsit beugrani Csabi.. ugyi Csabi? :hiya: :hiya: Nah de a lényeg, hogy utána kb. állandó volt a távolság..szóval 6.5 öt tuti nem megy(bocs Csabi), de 7.3-7.5 meglehet(Dynos mérésemből kiindúlva...) Coupe meg kb. egyet menne vele sztem, vagy kicsivel lenne előrébb. össze kell hozni valamikor. Coupeé kicsit jobb sztem mint az enyém, mert amikor a Petya mellettem van, akkor lehetünk nagyjából egy súlyban... UFF.. beszéltem.. :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts