Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Autóval mi van Zoli?

Vagy az már van? Mármint ép és egészséges.

szerdán reggel kárszakértő érkezik, Aztán elvileg ha találnak kint ép alvázú 3 ajtóst akkor jön a folytatás, mindenki fantáziájára bízom.....

Előre röhögök h mennyi pézzel szúrják majd ki a szememet de se fényre se lakatolásra nem lesz pénzem az 100.

Elküldve
szerdán reggel kárszakértő érkezik, Aztán elvileg ha találnak kint ép alvázú 3 ajtóst akkor jön a folytatás, mindenki fantáziájára bízom.....

Előre röhögök h mennyi pézzel szúrják majd ki a szememet de se fényre se lakatolásra nem lesz pénzem az 100.

De új felni az már van miiiiii ? :lol:

Elküldve

Nekem a metálzöld fityómat amit 100e-ért vettem haverom TK-ra zuzzantotta...108e-ret fizetett a biztosító...

Na az volt ám a nagy business... :lol: :lol: :lol:

Reméljük azért nagyon nem jársz szarul...

Elküldve
A Rolnal az a kamu Ronal??? :lol:

nem kamu csak volt olyan belőle amin nem volt gravír de még megvan csak javításra szorul egy kicsit, eladó lesz de nem akarok senkit átbaszni vele, főleg nem ismiket......(8-10 cmen meggürbült a peremje)

Elküldve
hú Anti Látom számolod a betűket h ilyent észre veszel, vagy csak én olvasok felületesen :lol: :lol: :lol:

Tudod, régen, a mi korunkban még elég gyors volt az emberek reakcióideje ;) :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.