warwolf Elküldve Október11, 2007 Elküldve Október11, 2007 tulképp itt helyben is van elvileg 3-4 féle F18, csak sok a varia a srácokkal. Vigyél nekik mintát......
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2007 Elküldve Október11, 2007 Lacit még nem hívtad fel? Mr Manta is bontóban dolgozik, hátha...
mackosajt Elküldve Október11, 2007 Elküldve Október11, 2007 az lesz. Még szerencse, hogy az F18 egy erős váltó... mi lenne, ha tuningolva lenne a kocsi? :lol:
mackosajt Elküldve Október11, 2007 Elküldve Október11, 2007 Anti mindjárt pitsán rúg, hogy szétoffoljuk a GSi topikot. :lol:
Atommanó Elküldve Október11, 2007 Elküldve Október11, 2007 Hát ehhez már én sem tok mit mondani... :lol: :lol: :lol:
mackosajt Elküldve Október11, 2007 Elküldve Október11, 2007 Hát ehhez már én sem tok mit mondani... :lol: :lol: :lol: ne is mondj semmit! :P
adorjant Elküldve Október11, 2007 Elküldve Október11, 2007 az lesz. Még szerencse, hogy az F18 egy erős váltó... mi lenne, ha tuningolva lenne a kocsi? :lol: erős??? :lol:
mackosajt Elküldve Október11, 2007 Elküldve Október11, 2007 erős??? :lol: elvileg. Még Turbós Gsi-hez is jó volt. Jól mondom Anti?
Atommanó Elküldve Október11, 2007 Elküldve Október11, 2007 Jó volt hát...F18-ból csak 1 fogyott...F20-ból kettő... :lol:
adorjant Elküldve Október11, 2007 Elküldve Október11, 2007 elvileg. Még Turbós Gsi-hez is jó volt. Jól mondom Anti? csak azért kérdeztem,mert ha egy széria autóban szétmegy...érted :lol:
mackosajt Elküldve Október11, 2007 Elküldve Október11, 2007 Jó volt hát...F18-ból csak 1 fogyott...F20-ból kettő... :lol: ebből is látszik, hogy jobb! :P ;) csak azért kérdeztem,mert ha egy széria autóban szétmegy...érted :lol: Na ez az, amit én sem értek. :lol:
redline Elküldve Október11, 2007 Elküldve Október11, 2007 2 napja azon gondolkozom, hogy veszek egy gyári első lökhárítót........ :lol:
mélykék76 Elküldve Október11, 2007 Elküldve Október11, 2007 2 napja azon gondolkozom, hogy veszek egy gyári első lökhárítót........ :lol: Nagyon gondolkodhatsz, ha ennyire nem írsz ide :lol:
Atommanó Elküldve Október11, 2007 Elküldve Október11, 2007 Redi! Lehet attól világított a srága lámpa??? :lol:
opel16v Elküldve Október11, 2007 Elküldve Október11, 2007 Nem kell ahhoz bömös meg ódi, az omegát is megtisztelik a forgalomban :lol: Amikor beülök anyám honda jazz-ébe, mindig furcsa hogy mennyi barom lett hirtelen az úton :lol:
Gelko Elküldve Október11, 2007 Elküldve Október11, 2007 Mondjuk a Senivel volt a legélvezetesebb közlekedni... megelőztél :hiya: Senatort bárhol beengedik, elengedik stb. parkolni is bárhol lehet vele mert nem tolják meg :hiya: igaz azzal én is pofátlanab vagyok sokkal.... :lol: kabrioban meg néha jó mert az opelesek engedik be- fiatalok kik érdeklődnek az autók iránt ;) :lol: :lol: :P
Lacee Elküldve Október11, 2007 Elküldve Október11, 2007 Mé? Mi baja a mostaninak? Megkérdezted Viktort végülis hogy mennyi az annyi? 2 napja azon gondolkozom, hogy veszek egy gyári első lökhárítót........ :lol:
redline Elküldve Október11, 2007 Elküldve Október11, 2007 Mé? Mi baja a mostaninak? Megkérdezted Viktort végülis hogy mennyi az annyi? Semmi, de most van egy olyan hangulatom, hogy nem tetszik :lol: Viktort még nem kérdeztem, nyilván a Dininél kezdek :lol:
redline Elküldve Október11, 2007 Elküldve Október11, 2007 Nagyon gondolkodhatsz, ha ennyire nem írsz ide :lol: Multitask vagyok tudok egyszerre írni és gondolkodni :lol: :lol:
Lacee Elküldve Október11, 2007 Elküldve Október11, 2007 De mi nem tetszik? Ezekszerint nem gyári van most fönn. Dininél hónapokban mérik az előrendelésbe menő lökösöket sajna :lol: Semmi, de most van egy olyan hangulatom, hogy nem tetszik :lol: Viktort még nem kérdeztem, nyilván a Dininél kezdek :lol:
redline Elküldve Október11, 2007 Elküldve Október11, 2007 De mi nem tetszik? Ezekszerint nem gyári van most fönn. Most nem tetszik a kivágás az elején :lol: Dininél hónapokban mérik az előrendelésbe menő lökösöket sajna :lol: Jó, de én VIP ügyfél vagyok VIP kedvezménnyel :lol:
Lacee Elküldve Október11, 2007 Elküldve Október11, 2007 Jól sejtem hogy EZ az a valami ami semmit sem ér majd ?! :lol: :lol: :lol:
adorjant Elküldve Október11, 2007 Elküldve Október11, 2007 Jól sejtem hogy EZ az a valami ami semmit sem ér majd ?! :lol: :lol: :lol: nagyon csattogósat nem javít meg :P nekem a GTI néha megszólaló tőkéire hatásos gyógyír volt...de aztán kicseréltem inkább ;)
opel16v Elküldve Október11, 2007 Elküldve Október11, 2007 Jól sejtem hogy EZ az a valami ami semmit sem ér majd ?! :lol: :lol: :lol: "A hidrotőke optimális működéséhez szükséges. Csökkenti a hidrotőke kopását és a fémes zajokat. Tisztítja a szelepeket és a furatokat." Ha csak egy olajjárat van eldugulva, akkor még akár jó is lehet. Bár már korábban kifejtettem, hogy ezek a tisztító hatású adalékok (motormosó adalék is) nem ajánlottak, ugyanis a csapágyak és illesztések kenési hatékonyságát is csökkenti, az olajfilm folyamatos lemosásával. A hidrotőke kopásra ez sem jó, ha jól megfigyeled a leírását :P
Lacee Elküldve Október11, 2007 Elküldve Október11, 2007 Igen emlékszem meg is fogadtam a tanácsod csak bele akadtam ebbe, ahogy itt böngészgettem unalmamban minden fele, aztán gondoltam hátha nátha...mértne dobhatnék még 2e Ft-ot ki az ablakon :lol: bár ahogy most áll a tudomány lehet karácsonyra már meglepem magam egy motor cserével... "A hidrotőke optimális működéséhez szükséges. Csökkenti a hidrotőke kopását és a fémes zajokat. Tisztítja a szelepeket és a furatokat." Ha csak egy olajjárat van eldugulva, akkor még akár jó is lehet. Bár már korábban kifejtettem, hogy ezek a tisztító hatású adalékok (motormosó adalék is) nem ajánlottak, ugyanis a csapágyak és illesztések kenési hatékonyságát is csökkenti, az olajfilm folyamatos lemosásával. A hidrotőke kopásra ez sem jó, ha jól megfigyeled a leírását :lol:
Recommended Posts