Lanti Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 OFF hogy kell nfs-be felvenni a versenyt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Webkamerával. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Webkamerával. :lol: looool :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 OFF hogy kell nfs-be felvenni a versenyt? :lol: http://www.fraps.com ha kerítesz valahonnan törtet, akkor sima ügy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 http://www.fraps.com ha kerítesz valahonnan törtet, akkor sima ügy király köszi keresek fullt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 király köszi keresek fullt! :lol: nincs mit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Holnap megprobálom levakarni akkor majd kiderül mivel irta rá de mintha szappannal :lol: vagy zsirkrétával ... ... és mintha azt irta volna oda hogy SEK ... ez valami tag ... valoszinü sosem fogok rájönni hogy ez nekem szolt e vagy csak ugy mert unatkozott valaki ... Mivel, írt rá mit??? Mert én pl el sem bírom olvasni... :lol: De az ilyen parasztot,a pöcsénél fogva a fitymaszakdtáig kéne ráncigálni, egy túúúrbós Calibra mögött... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Jah...Te kicsit későn érkeztél, a lányok meg kicsit hamar dobták be a törcsit... Next time... Na akkor ezek szerint felértek azért rendben... :lol: igen voltunk csak későn értünk oda, már kevesen voltak. Majdnem hívtalak matrinya miatt, de gondoltam talán melózol és nem tettem. És nem rég értünk haza, még házalni is voltunk, megvendégeltek palacsintával :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Milyen volt ? Képeket gyártott valaki ? Képek ITTEN vannak-e ni-e. ("light" verzio.Ha kell valakinek fullba valamelyik szóljon, csak úgy majdnem 200mega az összes) Meg itten By B_Csaba..... És itten is by Future... Valami futóverseny is volt. csak hogy vasárnap is legyen dugó... :lol: Jelentem ebben nincs benne a "mi" kezünk :lol: A múlthetiben igen :hiya: És ha jól láttam arról volt a kép is linkelve(plus maraton) igazából olyan nagyon-nagy extra nem volt benne......kb mint egy Lurdy tali csak sokkal több bontószökevénnyel gsi-vel szokás szerint pár szép auto, pár hülye, és rengeteg dumálás :hiya: én csináltam 3 db képet Demo benézett a géptetőm alá, 2 perc alatt talált is egy falsot szívó csövet :lol: :P Az jó.. nekem meg a Coupe mondta meg a frankot.. "..háát ez hülye...." ;) :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Demo benézett a géptetőm alá, 2 perc alatt talált is egy falsot szívó csövet :lol: :lol: Lehet, hogyha egyszer össze lenne dobva minden rendesen, akkor lenne egy 10 másodperces verdád. :lol: (100-ra...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 (100-ra...) Mélyütés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 igen voltunk csak későn értünk oda, már kevesen voltak. Majdnem hívtalak matrinya miatt, de gondoltam talán melózol és nem tettem. És nem rég értünk haza, még házalni is voltunk, megvendégeltek palacsintával :lol: Egészségetekre. Jó gyorsak voltatok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Lesz egy film Rediről elnevezeve Egy Enzot már le is triccsentettek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 aki teheti a bbc-n nezze meg a topgeart ... kezükbe kapták a OFF vw W12-650 Golf ot ... :lol: szép meg jo ... de nem sokra megy a w12 es motor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 hm.. valaki mondja el 1x miért jo megforditani a hengerfejet :lol: ez sem rossz hatalmas lendkerék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 valaki lenyulta a vizpumpát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Befalazták, mint Hugyos Józsit... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 A Risse is rak fel fordítva hengerfejeket, de asszem csak a hátsókerekes gépeknél alkalmazzák. Így igazán csak arra tudok tippelni, hogy hely miatt, mert a jól megtervezett leömlök nem szoktak olyan jól elférni a fékrásegítö mellett. Bár vaoszínü, hogy más oka is lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Befalazták, mint Hugyos Józsit... :lol: :lol: :lol: kb két hete adták le ezt sztorit az egyik nyíregyházi rádióban...khhhéééészzzz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Mai meglepetés az autómtól: "áll" a belsejében a benzin szag ... Az ablakomat gyertyával rajzolták össze ... a gumi kereten végig volt csöpögtetve a viasz ... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Bódog neved napját Dini! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Mai meglepetés az autómtól: "áll" a belsejében a benzin szag ... Aktív szűrő?Esetleg levegőztető cső? Az ablakomat gyertyával rajzolták össze ... a gumi kereten végig volt csöpögtetve a viasz ... :lol: :lol: Nem v.mi Voodoo átok lett rajta véletlenül? :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Aktív szűrő? nem a pollenre. gondolsz ugye?! levegőztető cső alatt sem tudom melyikre gondolsz ... mondjuk ez az én szegénységi bizonyitványom most. vudu? hát inkább irka firka valami beteg állattól ... Aktív szűrő?Esetleg levegőztető cső? Nem v.mi Voodoo átok lett rajta véletlenül? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Esti foci... Eddig: Tom, Tomi haverom, én, és kéne még valaki... Aki jönne az csörr rám, vagy sms...mert nem leszek gépközelben... Jah...és fél 9-től lenne óbudán..Flórián térnél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 tegyétek már át máskorra, tök szivesen fociznék de a kedd nemjó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts