Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Redline, ha jól tudom tiéd a gsi.hu domain, szívesen megvenném, ha nincs rá szükséged, mit szólsz?

azt, hogy az ilyesmit jobbszeretném privátban intézni és nem a publikus fórumban

Elküldve

Csabi!

Köszi a képeket!

A vas meg pont ugyan így nézett ki 2 héttel ezelött is amikor így szétszedtük, csak épp 3 méterrel arrébb állt...szóval újdonságot nem vélek felfedezni rajta... :lol:

Elküldve
Ne már, ennyire gáz? Most cseréltem le 1 hete ezekre, :lol: sokaknak nem tetszik ez, a gyárijait ott árulom az adok veszek fórumon...

Sztem szörnyű, de ez csak 1 vélemény :lol:

Elküldve
azt, hogy az ilyesmit jobbszeretném privátban intézni és nem a publikus fórumban

Ez csak egy domain, olyan mint egy felni , ami eladó a bolhán, de értem én :lol:

Jöhet privibe akkor az ár, amiért adod.. :lol:

Elküldve
Csabi!

Köszi a képeket!

A vas meg pont ugyan így nézett ki 2 héttel ezelött is amikor így szétszedtük, csak épp 3 méterrel arrébb állt...szóval újdonságot nem vélek felfedezni rajta... :lol:

Szerintem is, szerintem az lehet hogy ilyen 1-2 órás melókat megcsinálja esténként, mint a kaszkadőr kadettja, meg egy másik fehér manta, a tiéd meg mindenképp 6-8 napos meló, arra meg ott lesz a jövő hét neki, mert elméletileg akkor már csak azzal tud foglalkozni, na meg megrendelte az íveket, aztán csomó lemezt, nameg szerezni kellett azt a nagy emelőt, mert ha egy az egybe kivágja az Á oszlopot akkor összeesne a gép, és ezért kell az...

Elküldve
Én is visszaraknám a gyári GSI lámpit hátulra, vagy MTS fekete... :lol:

Szeretem ha valami újszerű, és agyári meg füstüveg, olyan mintha koszos lenne.. :lol:

De lehet mégsem adom el... :lol:

Elküldve
Azért annyira csak nem... :lol:

de nagyon szörnyű :lol:

nekem amikor megvettem a gyari kicsit at volt festve sztem jo nezd meg

igy mar pl nem lenne olyan rossz

IMG_0474.JPG

Elküldve
Szeretem ha valami újszerű, és agyári meg füstüveg, olyan mintha koszos lenne.. :lol:

De lehet mégsem adom el... :lol:

inkább ne add el. A GSi vagy GSi lámpákkal, vagy MTS, esetleg azzal a kristály, vagy milyen lámpákkal van rendben. Szerintem.

A normál astra lámpák nem az igaziak. Inkább azokat add el. :lol:

Elküldve
...........vagy MTS fekete... ;)

csak hogy fájditsam a szived :lol:

:hiya: :lol: :P

IMG_1873_.JPG

szoval fekete MTS mindenképp jo választás

IMG_2054_1600.JPG

upppsz nem leszolni hol állok :lol:

Elküldve

Nemazé mondom de a te feketéd is csúnya... ez a zöldes kékes akármi benne elrondítja...amugy szép lenne ...

a gsi lámpa a Zigazi ....

csak hogy fájditsam a szived :lol:

;) :lol: :P

szoval fekete MTS mindenképp jo választás

upppsz nem leszolni hol állok :lol:

Elküldve

én visszaraktam a gyárikat a kristályok helyett. Kékhez illett, ehhez már nem, szebb a gyárival. Viszont előre lassan kell már a xenon mivel lósz@rt se látok velük este. Főleg ha jönnek szembe. Csak nem tudom mekkora legyen. 4500K az talán.

Elküldve

Mor! 6000K! :lol:

Jah, holnap akkor ha tudsz, az MV6-al jössz Kecskemétre?

Mert akkor be is lehetne passzintani, ha egy mód volna rá a cumót. Bontós azt mondta, szó nélkül visszaveszi, ha god lenne vele. Ezért lenne jó kipróbálni. Ha meg nem, akkor ha netán gond lenne vele, akkor posta. De a gép, amiből való, lábon ment be, és garantálja, hogy ez jó.

Elküldve
Mondom, ha gond van vele, visszaveszi, de inkább ne legyen.

Oké, de ha azzal is fog dadogni, még korántse biztos, hogy a trafóban van a hiba...

Lehet, hogy ez is jó, csak más miatt dadog. De már én se tudom. :lol:

Elküldve
Mor! 6000K! :lol:

Jah, holnap akkor ha tudsz, az MV6-al jössz Kecskemétre?

Mert akkor be is lehetne passzintani, ha egy mód volna rá a cumót. Bontós azt mondta, szó nélkül visszaveszi, ha god lenne vele. Ezért lenne jó kipróbálni. Ha meg nem, akkor ha netán gond lenne vele, akkor posta. De a gép, amiből való, lábon ment be, és garantálja, hogy ez jó.

azzal jövök megnyugtatlak, ki is cserélem mert kivi vagyok hogy az lehet e a baj. Benzinpumpa már kilőve, az jó, hibakód sincs. :lol:

Elküldve

kaptam egy szép listát a németektől hogy mi mindent kell átnéznem, hát van egy pár dolog. De már átnézve néhány. Ha a trafó se a gond, akkor jönnek megint a kopogásérzékelők, mivel pontosan 20Nm-rel kellene meghúzni, én meg hát csak meghúztam őket valahogy. Csak ne lenne olyan sz@r szerelni. A fene azt a rengeteg helyet ott a motortérben :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.