B_Csaba Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Redline, ha jól tudom tiéd a gsi.hu domain, szívesen megvenném, ha nincs rá szükséged, mit szólsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Redline, ha jól tudom tiéd a gsi.hu domain, szívesen megvenném, ha nincs rá szükséged, mit szólsz? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Redline, ha jól tudom tiéd a gsi.hu domain, szívesen megvenném, ha nincs rá szükséged, mit szólsz? azt, hogy az ilyesmit jobbszeretném privátban intézni és nem a publikus fórumban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Csabi! Köszi a képeket! A vas meg pont ugyan így nézett ki 2 héttel ezelött is amikor így szétszedtük, csak épp 3 méterrel arrébb állt...szóval újdonságot nem vélek felfedezni rajta... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Ne már, ennyire gáz? Most cseréltem le 1 hete ezekre, :lol: sokaknak nem tetszik ez, a gyárijait ott árulom az adok veszek fórumon... Sztem szörnyű, de ez csak 1 vélemény :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Én is visszaraknám a gyári GSI lámpit hátulra, vagy MTS fekete... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Na én öltözök, és indulok Lurdihoz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 azt, hogy az ilyesmit jobbszeretném privátban intézni és nem a publikus fórumban Ez csak egy domain, olyan mint egy felni , ami eladó a bolhán, de értem én :lol: Jöhet privibe akkor az ár, amiért adod.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Csabi! Köszi a képeket! A vas meg pont ugyan így nézett ki 2 héttel ezelött is amikor így szétszedtük, csak épp 3 méterrel arrébb állt...szóval újdonságot nem vélek felfedezni rajta... :lol: Szerintem is, szerintem az lehet hogy ilyen 1-2 órás melókat megcsinálja esténként, mint a kaszkadőr kadettja, meg egy másik fehér manta, a tiéd meg mindenképp 6-8 napos meló, arra meg ott lesz a jövő hét neki, mert elméletileg akkor már csak azzal tud foglalkozni, na meg megrendelte az íveket, aztán csomó lemezt, nameg szerezni kellett azt a nagy emelőt, mert ha egy az egybe kivágja az Á oszlopot akkor összeesne a gép, és ezért kell az... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Sztem szörnyű, de ez csak 1 vélemény :lol: Azért annyira csak nem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Én is visszaraknám a gyári GSI lámpit hátulra, vagy MTS fekete... :lol: Szeretem ha valami újszerű, és agyári meg füstüveg, olyan mintha koszos lenne.. :lol: De lehet mégsem adom el... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Azért annyira csak nem... :lol: de nagyon szörnyű :lol: nekem amikor megvettem a gyari kicsit at volt festve sztem jo nezd meg igy mar pl nem lenne olyan rossz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Szeretem ha valami újszerű, és agyári meg füstüveg, olyan mintha koszos lenne.. :lol: De lehet mégsem adom el... :lol: inkább ne add el. A GSi vagy GSi lámpákkal, vagy MTS, esetleg azzal a kristály, vagy milyen lámpákkal van rendben. Szerintem. A normál astra lámpák nem az igaziak. Inkább azokat add el. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 ...........vagy MTS fekete... ;) csak hogy fájditsam a szived :lol: :hiya: :lol: :P szoval fekete MTS mindenképp jo választás upppsz nem leszolni hol állok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Nemazé mondom de a te feketéd is csúnya... ez a zöldes kékes akármi benne elrondítja...amugy szép lenne ... a gsi lámpa a Zigazi .... csak hogy fájditsam a szived :lol: ;) :lol: :P szoval fekete MTS mindenképp jo választás upppsz nem leszolni hol állok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 boldogságos születésnapot az illetékes uraknak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 én visszaraktam a gyárikat a kristályok helyett. Kékhez illett, ehhez már nem, szebb a gyárival. Viszont előre lassan kell már a xenon mivel lósz@rt se látok velük este. Főleg ha jönnek szembe. Csak nem tudom mekkora legyen. 4500K az talán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Mor! 6000K! :lol: Jah, holnap akkor ha tudsz, az MV6-al jössz Kecskemétre? Mert akkor be is lehetne passzintani, ha egy mód volna rá a cumót. Bontós azt mondta, szó nélkül visszaveszi, ha god lenne vele. Ezért lenne jó kipróbálni. Ha meg nem, akkor ha netán gond lenne vele, akkor posta. De a gép, amiből való, lábon ment be, és garantálja, hogy ez jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 ebben az a vicc, hogy a Vectra is beindult és járt, mégis lehet, hogy abban van a hiba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Mondom, ha gond van vele, visszaveszi, de inkább ne legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Mondom, ha gond van vele, visszaveszi, de inkább ne legyen. Oké, de ha azzal is fog dadogni, még korántse biztos, hogy a trafóban van a hiba... Lehet, hogy ez is jó, csak más miatt dadog. De már én se tudom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 bízzunk abban, hogy ez lesz a bibi. Egyelőre mást nem tudunk tenni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Mor! 6000K! :lol: Jah, holnap akkor ha tudsz, az MV6-al jössz Kecskemétre? Mert akkor be is lehetne passzintani, ha egy mód volna rá a cumót. Bontós azt mondta, szó nélkül visszaveszi, ha god lenne vele. Ezért lenne jó kipróbálni. Ha meg nem, akkor ha netán gond lenne vele, akkor posta. De a gép, amiből való, lábon ment be, és garantálja, hogy ez jó. azzal jövök megnyugtatlak, ki is cserélem mert kivi vagyok hogy az lehet e a baj. Benzinpumpa már kilőve, az jó, hibakód sincs. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 kaptam egy szép listát a németektől hogy mi mindent kell átnéznem, hát van egy pár dolog. De már átnézve néhány. Ha a trafó se a gond, akkor jönnek megint a kopogásérzékelők, mivel pontosan 20Nm-rel kellene meghúzni, én meg hát csak meghúztam őket valahogy. Csak ne lenne olyan sz@r szerelni. A fene azt a rengeteg helyet ott a motortérben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 hát, cserébe viszont ha 1x tökéletes lesz, az élmény kárpótolni fog. Illetve már azért most sem lehet olyan hu de rossz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts