J0hnny Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Frankó lett! :lol: Én majdnem azt hittem a tiéd! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Gábor bácsi :lol: mennyiért alvázvédőznék le a GSI-met? Nagyon kéne :lol: Az omegát 45-ért csinálják, gondolom astrát valamivel olcsóbban :lol: Nagyon profi a műhely, tudom ajánlani. Ma láttam pont náluk egy kadettet, amit 4 éve csináltak, és még mindig szépen megvan az alvázvédőzés, sehol nem rohad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Az omegát 45-ért csinálják, gondolom astrát valamivel olcsóbban :lol: Nagyon profi a műhely, tudom ajánlani. Ma láttam pont náluk egy kadettet, amit 4 éve csináltak, és még mindig szépen megvan az alvázvédőzés, sehol nem rohad. Gabi! Ez illik majd az omihoz kulcstartónak,nem? :lol: Vannak itt még jó cuccok! :lol: Printed Bad Mother Fucker Wallet Ponyvaregény rajongók előnyben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Holnaptól garázsos lesz a Boci végre. Igaz nem ócsó de legalább már ő sem lesz fedél nélkül. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Gabi! Ez illik majd az omihoz kulcstartónak,nem? :lol: http://www.bmfwallets.com/pussywagon.jpg Inkább ez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Holnaptól garázsos lesz a Boci végre. Igaz nem ócsó de legalább már ő sem lesz fedél nélkül. :P Balázska reklamált, hogy miért kint alszik az autó? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Isten Éltessen Tom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Jó reggelt! És Boldog Születésnapot Tom, és Lacee! A Dunában úszik egy nagy harcsa, a jó Isten a szülinaposokat sokáig megtartsa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Balázska reklamált, hogy miért kint alszik az autó? :lol: :lol: :lol: Ja már elég cicki volt hogy más autóját az örzött parkolóban hagyom veszni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Boldog szülinapot kölykök :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Isten éltesse a szülinaposokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Boldog szülinapot srácok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Boldog szülinapot nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Boldog szülinapot kölykök :P nagypapa megszólalt...... :lol: :lol: :lol: amúgy én is hasonlóakat kívánok, tortából visztek Lurdyhoz?????? ;) :hiya: :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Az omegát 45-ért csinálják, gondolom astrát valamivel olcsóbban :lol: Nagyon profi a műhely, tudom ajánlani. Ma láttam pont náluk egy kadettet, amit 4 éve csináltak, és még mindig szépen megvan az alvázvédőzés, sehol nem rohad. Ez a művelet még a rossz idő elött nekem is esedékes. Megadnád az elérhetőségüket? és BOLDOG szülinapot srácok!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Köszönöm(jük) ! Ha valaki nem tudná ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Ha valaki nem tudná ... Te állat! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Ez a művelet még a rossz idő elött nekem is esedékes. Megadnád az elérhetőségüket? Hazai Imre Solymár 30/9443082 http://hazaiszerviz.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Kikérem magamnak ezt a diszkriminációt! Használj többes számot! :lol: Te állat! :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 http://hazaiszerviz.hu nekem anno a kasztnis mondta h lecsiszolja és átkeni a kocsi alját :lol: ez egy kicsit más világ....:lol: meg kéne csináltatni nekem is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 nekem anno a kasztnis mondta h lecsiszolja és átkeni a kocsi alját :P ez egy kicsit más világ....:lol: meg kéne csináltatni nekem is :lol: Nem olcsó, de nagyon hasznos. Tegnap szétszedtem ripityára az omegát, már fényezés-előkészítésre, és igazából most látszik csak, hogy az üregekre és kaszni illesztésekre is ráfér a kezelés. Viszont így biztos lehetek majd benne, hogy nem rohad ki alólam az autó pár éven belül. :hiya: Egyébként szétszedésnél találtam furcsa dolgokat az omiban. :lol: Pl régi imbuszkulcskészletet, meg GPS antennát, és egy becsomagolt baltát is. ;) :hiya: Meg is néztem, nem-e véres, hátha valami sorozatgyilkos volt az előző gazdi, de hálisten nem volt az :hiya: :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 ez meg egyre olcsóbb Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 ez meg egyre olcsóbb mert egyre öregebb... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 ez meg egyre olcsóbb Ez a csergoe mögött van fényképezve az udvarban! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 a rendszámkeret meg a Gombos-tól van rajta. Lehet kérni kedvezményt rá? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts