coupe Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Mivel nem megyek Belgrádba így el tudok menni a GSi devils talira.Remélem többen is megyünk :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Lesz rajtaütés is... :lol: :lol: :lol: ráütöttek az ódira? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Mivel nem megyek Belgrádba így el tudok menni a GSi devils talira.Remélem többen is megyünk :lol: :lol: Én kinézek veled... :P De addig még úgy is beszélünk, meg talizunk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Na és végre kezdődik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Mekkora...csávó belemondja a kamerába: "Remélem a Kékfényben leszünk" :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 nagyon kemény a garamvölgyi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Nagyon.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Ja! Szóvívő hang nélkül. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Húúúú de sokan lettünk... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Húúúú de sokan lettünk... :lol: :lol: :lol: és mindenki nézi akkor nem is digizem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Viccősz? :lol: Dankó illetve Tankó Istvánt keresik. :lol: Borozni akarna a spiné? (Dankó Pista) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Digizzed csak...hogy meg tudd mutatni az unokádnak, hogy nééééézd ott a nagypapa... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Viktória nem tud beszélni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 és mindenki nézi akkor nem is digizem :lol: nem kell digizni. mtv videótárban benne lesz akárcsak a többi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 nem kell digizni. mtv videótárban benne lesz akárcsak a többi :lol: de én gyorsabb leszek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 A többi nem érdekes! De itt láthatok esetleg ismerős arcokat :lol: Vagy ti megúsztátok, srácok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 de én gyorsabb leszek :lol: én is digizem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 De itt láthatok esetleg ismerős arcokat :lol: a pénzmosásnál is lehetnek azért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Én nem buktam le! Pedig benne hagytam 2000 Ft-ot a farmerem farzsebében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 a legvégén lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 A nagy érdeklődés miatt igen. Így biztos mindenki végignézi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 na most egy kis előzetes... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 "Motorizált gladiátorok..." :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 "Barkács turbó" Beszarok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts