mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Tudhatnád,hogy redi mindig elméletben tuningol. :lol: De visszafelé ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 De visszafelé ? :lol: Persze!Ismeri még a C64 +4 időkből a Return gombot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 egyszerűnek egyszerű, de nem mindig kivitelezhető. van valami ötletetek? vagy keressek egy lowrider klubot, hogy ott osszák az észt? :lol: Én még mindig azt mondom: No fucking airride... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 http://www.carstyling.hu/pic/usercar/1854/5.jpg Fake :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Fake :lol: Na igen, van rajta az is, 288-as luggatott Nordmann tárcsákkal... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 :P :lol: ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Anti neked milyen gátló rugó párosításod volt?????? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Anti neked milyen gátló rugó párosításod volt?????? :lol: :lol: :P Beton......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 :lol: Mi az a rugó???? :lol: :hiya: 50-es rövidített szárú sárga toronyról állítható keménységű Koni (csak kőőőkeményre tekerve... :lol: ;) ) és 60-as ültető elöl hátul...De a rugó tök felesleges volt...nem is rugózott... Most a C alá 80-100 közötti ültetést nézek...szintén Koni... :hiya: :hiya: Így kb 4-5 cm-re lesz az alja az úttól...A GSI amikor fennt volt a kartvédő, akkor a 6cm-s fektetett cigisdobozt már eldönötte... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Na haza értem, volt valaki a szigeten? Mi már nem is tudtunk bemenni olyan 11 körül…. Maradt a 2/a.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Jaja...mi most értünk haza... Kinnt voltunk, aztán Áki hívott, hogy a házuk elött gyűlik a sok-sok pék... Rögtön kocsiba, mire kiértünk pont odaértek...Bazs meg Lifi még ki tudtak menni, Coupe, Ervin, meg én már nem... Coupet meg Ervint visszafordították, aztán rám került a sor...én mondtam, a kijáratnál, hogy nem fordulok meg, akkor inkább itt hagyom az autót...(teljesen körben lezárták a szigetet, és csak KPM-mel egyesével engedték ki a vasakat... Aztán engem kiengedtek mert útban volt a kocsim... Aztán visszasétáltunk, nézelődtünk, beszélgettünk KPM-es bácsikkal miközben épp egy turbós VTI-vel szívóztak...nem kicsit... Aztán elmentünk kajálni, és késöbb visszamentünk a benntmaradt Karcsikáért... Most értünk haza... :lol: Annyit megtudtunk, hogy ugyan a KPM-es hivatos személy...így kötelesek vagyunk pl felnyitni a géptetőt, ha arra kérnek...de ha az nem nyílik mert elszakadt a bovden pl, akkor sokat ott a helyszínen nem tehet...max annyit, hogy 30 napon belül Mozaik utcai vizsgára rendel be...30 nap meg nagy idő... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 ... 30 nap az 30 nap, akár 15 motorcsere is belefér...+lakatolás.. :lol: Hívtunk egyébként, de kivoltál kapcsolva, mi a 2/a-n gyorsulgattunk, volt kaszkadőr, meg az öccse, meg a Zsolti a 2.4-sel.. na meg voltak ott sokan más idegenek is.. én mentem mindenkivel :lol: minden igaz videó is készült nem is egy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 biztató az utobbi kommenteket olvasni...... "Kocc" eredménye az avataron látható,képtár nem mükszik, majd feltöltöm oda is......bár számomra elég rossz látni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Csabi! Hát csupán azért voltam kikapcsolva, mert a a kis lapostelefonom, félbehajott mint a sicc... :lol: ...ráültem, azt meghalt...néha jó, néha kikapcsol... Lóvét mikor tom odaadni??? Sárga! Hát bazzzzz...ez így nem szép... :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 De csak miután beszedtem a gyógyszereket :lol: Lacee!Te is ilyen stílusban vezetsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 ....mert a a kis lapostelefonom, félbehajott mint a sicc... :lol: ...ráültem, azt meghalt...néha jó, néha kikapcsol.... Vehetnél valami masszívabb telefont. d900 meglepően jól bírja a kiképzést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 De csak miután beszedtem a gyógyszereket :lol: És gyógyszerek nélkül mi a helyzet ? :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Csabi! Hát csupán azért voltam kikapcsolva, mert a ######a kis lapostelefonom, félbehajott mint a sicc... :lol: ...ráültem, azt meghalt...néha jó, néha kikapcsol... Lóvét mikor tom odaadni??? Hát az pech.. :lol: Szerintem az a legcélszerűbb, ha ma kiviszed neki, gondolom ma már Roland is ott lesz, és akkor átbeszélitek, amit esetleg kell még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Hát az pech.. :lol: Szerintem az a legcélszerűbb, ha ma kiviszed neki, gondolom ma már Roland is ott lesz, és akkor átbeszélitek, amit esetleg kell még... Nem tok ma kimenni sajnos... Hát akkor nem tudom hogy lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 :lol: http://web.interware.hu/sonique/turbonetics/IMG_0387_S.JPG http://web.interware.hu/sonique/turbonetics/IMG_0389_S.JPG http://web.interware.hu/sonique/turbonetics/IMG_0390_S.JPG Túúújbóóó a lépcsőházban... :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Vehetnél valami masszívabb telefont. d900 meglepően jól bírja a kiképzést. Jó, az még most is...csak a külső burkolatot kell lecserélni rajta... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 kb ez : Szép, nem?: D És gyógyszerek nélkül mi a helyzet ? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Jó, az még most is...csak a külső burkolatot kell lecserélni rajta... :lol: :lol: Amíg rá nem ülsz ismét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Nem tok ma kimenni sajnos... Hát akkor nem tudom hogy lesz... Sehogy.. tudnak ők ettől dolgozni... no problem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts