mackosajt Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 :lol: Inkább dobj egy számlaszámot...hogy hétfőn tudjak neked utalni... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Inkább dobj egy számlaszámot...hogy hétfőn tudjak neked utalni... :lol: :lol: ez gyorsan ment. Mindjárt küldöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 ez gyorsan ment. Mindjárt küldöm. Hát hogy finoman fogalmazzak...nem a napot lopom... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Hát hogy finoman fogalmazzak...nem a napot lopom... :lol: :lol: :lol: De fűtő sem vagy nála, illetve aki ott van, az mostanában trehányul végzi a munkát, mert kezd hüvösre fordulni az idő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Kezdődik, kezdődik, apaaaaa keeezdőőőődiiiik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Persze Gelko...és ha neked kiesik a Seni alól a kerék, ha épp forox vele, és pont egy jó barátod találod fejbe vele aki ottmarad... :lol: nekem ne mondd majdnem a barátaim nyírtak ki egy esküvőn :lol: :lol: :P igaz ami igaz de én az ilyeneket nem tudom sajnálni ;) -amig nem ismerős száll el Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Hát még nem tanultad meg, hogy egy Suzukitól akkor is rettegni kell, ha áll? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Hát még nem tanultad meg, hogy egy Suzukitól akkor is rettegni kell, ha áll? :lol: az ajtó hogy van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 :P Azóta nem voltam otthon, nem tudom. :lol: Apám még nem panaszkodott. :lol: De a díszléc felszakadt róla. Ja, és a jobb oldala olyan, mintha kapott volna egy sorozatot. Jópár helyen lepattogzott a lakk. Node egye fene. Ha miller leszek, lefényeztetem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Kezdődik, kezdődik, apaaaaa keeezdőőőődiiiik! :lol: ááá dehogy. :lol: nekem ne mondd majdnem a barátaim nyírtak ki egy esküvőn :lol: :P ;) igaz ami igaz de én az ilyeneket nem tudom sajnálni :hiya: -amig nem ismerős száll el még az hagyján, hogy a barátaid, de a saját autód is érdekesen viselkedik veled! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 ...de mind ugyan ezt csináljuk...akárki akármit mond... :lol: Én nen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Hella! :lol: olvasom a csetet szorgalmasan, a fékkel kapcsolatos eszmecserétek kifejezetten tanulságos volt, de látnálak titeket élőben is. hétvégén nem szokott lenni valami minitalálkozó? ahogy látom, inkább hétköznap esténként, én viszont győrben lakom, komáromban dolgozom, így nem igazán esélyes ezekre ellátogatnom. sz'al? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 ebben az esetben neked max a péntek esték jöhetnének szóba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Én nen. :lol: És amikor az Öreglányt meghajtottad? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Hát ami rendszeres, az a csütörtök illetve a péntek... A csütörtök a Lurdy parkolóban dumálós, a péntek váltózó, hogy hol...meg a program is... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Hát én már nem is emléxek rá mikor mentem 130 felett utoljára... ... Ja...de megvan...pénteken ültem Coupe mellett... :lol: Amúgy nem hiszem, hogy az átlagidőt mérős rendszer már üzemelne...szerintem csak szó volt róla... Én is rég száguldoztam, de most sietős volt.. Nah mindegy.. úgy látom senkinek nincs semmi infója.. akkor valszeg nem megy.. remélem. ha meg megy, majd másnem bepróbálkozunk az 57es paragrafussal... ha még él... Mondjuk legalább kicsit kiégettem a kipufft.. viszont egyre jobban nem tecc a kocsi hangaj.. csak tudnám mééé.. nah mindegy.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 És amikor az Öreglányt meghajtottad? :lol: Ééééén? Sosenem. :lol: Az csak száznyócvan volt nem háromszáz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Igazából xe felé húz a szívem...csak sokkal olcsóbb és egyszerübb lenne a 2.4 projekt... viszont minusz 25 paci...bár a 2.4 sokkal alacsonyabb fordulaton adja le a kb ugyan annyi nyomatékot... ....nem tudoooooom... :lol: Na látom megjött az eszed :lol: Egyébként a 2.4-ből nagyon olcsón lehet legalább olyan erőset csinálni, mint a C20XE. Még injektorosan is. :lol: Persze azon a karbi állna a legszebben, és az lenne a legegyszerűbb téma is (nem is olyan drága...). Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Oké, persze felelőtlenség volt persze...de mind ugyan ezt csináljuk...akárki akármit mond... Ez egyáltalán nem általános, mert én nagyon sok embert ismerek, aki nem csinál ilyen felelőtlen racsingokat az utcán. Egyszer nem olyan rég egy audis ismerősünk halálos baleseténél már ecseteltem, hogy az M1-M7 bevezető szakaszán nem hogy eszetlen baromság 2 kilóval menni, de ezt nagyon erősen elítélendő bűncselekménynek tartom. Remélem miután a lambós és porschés felépül, jó durva dolgokat húznak rájuk, hogy legyen idejük elgondolkodni, mit csináltak. :lol: Persze mindannyian szoktunk menni 50-es tábláknál 70-80-al, meg néha 110-el is, de azért ez erősen felelősségteljes megítélés mellett szokott történni, legalábbis részemről. Csak merem remélni, hogy rajtam kívül még sokan hasonlóan gondolkodnak, mert nincs kedvem egy lambót vagy mást az ölembe kapni egyszer hazafelé a bevezetőn, miután elkészült az omega... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Na látom megjött az eszed :lol: Egyébként a 2.4-ből nagyon olcsón lehet legalább olyan erőset csinálni, mint a C20XE. Még injektorosan is. :lol: Persze azon a karbi állna a legszebben, és az lenne a legegyszerűbb téma is (nem is olyan drága...). Ja, csak itthon még nem nagyon jött be senkinek a karbi...mellesleg 1300 EUR lenne...meg mellé a tengely, fix tőkék, nagyobb szelepek, stb...de qrva drága... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Teljesen mindegy hogy mekkora sebbeséggel mentek,akkor is undorító dolog hogy nem álltak meg segíteni csak azért mert felelőtlenek és gazdagok...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Teljesen mindegy hogy mekkora sebbeséggel mentek,akkor is undorító dolog hogy nem álltak meg segíteni csak azért mert felelőtlenek és gazdagok...... Ebben egyetértünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Ja, csak itthon még nem nagyon jött be senkinek a karbi...mellesleg 1300 EUR lenne...meg mellé a tengely, fix tőkék, nagyobb szelepek, stb...de qrva drága... :lol: Francnak bonyolítod... :lol: Szuromi átdolgoz egy tengelyt 25-ért. Tőkéket hagyd, jó lesz az. Szelepek is :lol: Karbit meg nem kell újat venni. Vannak használt weberek olcsón, amit szintén a Szuromi olcsón felújít és be is állítja őket ;) Az egész tunying lenne 200-ban a hengerfej felújításával, minden munkadíjjal, és ezzel lenne 180 paci legalább. És nem kéne minden olajcserekor motorgenerált is intézni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Fix tőkéim vannak. :lol: A polcon van a kétliteres moci abbban azok vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts