Chaba Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 thinkgeek-ről már 5 éve próbálok rendelni, de ide a balkánra nem küldenek :unsure: ezt azért cáfolnám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Két jópofa videó, bár mindkettő régi, lehet ismeritek...de mégis... Hello Laci, és Huston nyomulnak az Ascival...még a célba is beértek...csak kicsit elírták az initnert...így mentek tovább egy kicsit...hát nem kellett volna... "Jajj a Rudim" Ascona Crash... :unsure: Azért mindenki figyelmébe ajánlanám az első illetve a crash utáni "Rudis" beszólását Lacinak... :wacko: Na meg jöjjön a már sokat emlegetett Patyi Laci... Racccsing... Jópofa az összevágás...egymás után volt egy éjszakai és egy nappali verseny ugyan azon a nyomvonalon... Azért a navigáror itt is bedobja magát: "...bal3 padkára, nagyon félünk!..." Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 ezt azért cáfolnám... jeeeez......bár gondolom ez a paypal miatt van...el is felejtettem...köszi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Redlájn lefagyasztotta a fórumot......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Redlájn lefagyasztotta a fórumot......... :lol: hogy is volt a Shrek-ben? "Ha én csinálom szamár megdöglesz" :unsure: cska némi inaktivitás tapasztalható a törzsfórumozók részéről :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Csodálkoztam Én is hogy nincs hozzászólás...Már gondoltam arra is hogy Anti viccből kizárt a gsi topicból :unsure: :wacko: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Meló van :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 valakinek ?? Uj Coscast hengerfej igazán nem drága :lol: :wacko: :lol: :unsure: http://cgi.ebay.co.uk/Brand-New-COSCAST-Re...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 fülvédőnek pont megtenné... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 valakinek ?? Uj Coscast hengerfej igazán nem drága :) :wacko: :lol: :unsure: http://cgi.ebay.co.uk/Brand-New-COSCAST-Re...1QQcmdZViewItem Page not responding. Kapós lehet...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 valakinek ?? Uj Coscast hengerfej igazán nem drága :o :lol: :) :lol: http://cgi.ebay.co.uk/Brand-New-COSCAST-Re...1QQcmdZViewItem úgy tűnik, a link beszúrása funkciónak 1 betűvel hosszabb a beírt link, mert kihagy 1 betűt belőle :wacko: Sőt... szövegesen sem lehet beírni a linket, mert akkor meg 3-at hagy le kb. :unsure: amúgy a megnevezésre rákeresve megtalálja.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 valakinek ?? Uj Coscast hengerfej igazán nem drága :lol: :wacko: :lol: :unsure: http://cgi.ebay.co.uk/Brand-New-COSCAST-Re...1QQcmdZViewItem sok lesz az a végére... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Tom! Ezt lested már? DUEN, Osztomű ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Tom! Ezt lested már? DUEN, Osztomű ... Még nem, de sajnos ezzel nem vagyok lényegesen beljebb. Azért köszi szépen!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Tudom , hogy neked megbízható megoldás kell hosszútávra csak gondoltam hátha ki akarsz dobni 50e ft-ot arra az időre amíg nem találsz jobb megoldást :wacko: Szívesen :lol: Még nem, de sajnos ezzel nem vagyok lényegesen beljebb. Azért köszi szépen!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Mi történt veletek GSi-s tesókák?! :unsure: Mindenki ennyire melózik, vagy utónyaralás? Ennyire még talán sose pangott a topik :wacko: Öszi fáradcság? Mindjárt le is megyek inkább szűrőket cserélni a kocsin.. (bár ma már lehet inkább nem.. nemsokára melóba indulhatok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Meló... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Partnernap van... nem vagyok gép előtt :unsure: Kaja, pia, lányok hajnalig :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Kaja, pia, lányok hajnalig :unsure: Jobban jártál. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Jobban jártál. :unsure: Jaja... a hajnalig nekem is stimmel(bár inkább reggelig).. még talán a kaja, pia is.. csak nők helyett metrók :wacko: (meló) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Most találkoztam vmi új kolléganőmmel... Nem is rossz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Kaja, pia, lányok hajnalig :unsure: Mintha azt emlegetted volna nemrégen itt, hogy antialkesz lettél... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Most találkoztam vmi új kolléganőmmel... Nem is rossz :wacko: Kép? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 fórum duplázta... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 fórum duplázta... :unsure: Nem nem,hanem az IE! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts