Gelko Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Hát ha Hajniék intéznek a páleszból...akkor gyorsan túl leszek rajta... :lol: mondtam már h nekem itthon figyel egy üveg még mindig :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Azt tedd el vésztarcsiba...ha mégsem menne le az az 1 kg... :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Azt tedd el vésztarcsiba...ha mégsem menne le az az 1 kg... :wacko: :unsure: Ha megiszod még viccesebben fogod lemosni a Robit...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 A szombati buliban látott érdekesség: http://videa.hu/main.php?page=play&v=PUFl2GnysSqKupMr És itt lehet megvenni 40 euróért :unsure: http://www.thinkgeek.com/tshirts/generic/8a5b/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 És itt lehet megvenni 40 euróért :wacko: http://www.thinkgeek.com/tshirts/generic/8a5b/ thinkgeek-ről már 5 éve próbálok rendelni, de ide a balkánra nem küldenek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 thinkgeek-ről már 5 éve próbálok rendelni, de ide a balkánra nem küldenek :unsure: Rendeld ide hozzám :wacko: Dajcslandba már csak elküldik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Naív kérdés az h 215-225/40-45 R14-es gumit hol mennyiért vesztegetnek kis hazánkban, vagy inkább azt is Külföldiából érdemesebb rendelni????????(mindez még csak elméleti síkon) Gumik.com-on van 22-ért Toyo de a cégről csak olyant hallottam(BéjemvésTomi barátunktól) h öreg gumikat árulnak?????? vki osszon már észt ezzel kapcsolatban lécci. KÖSZI Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Én is vettem már onnan gumit,és Anti is vett 2x is.Eddig nem volt gond velük :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Naív kérdés az h 215-225/40-45 R14-es gumit hol mennyiért vesztegetnek kis hazánkban, vagy inkább azt is Külföldiából érdemesebb rendelni????????(mindez még csak elméleti síkon) Gumik.com-on van 22-ért Toyo de a cégről csak olyant hallottam(BéjemvésTomi barátunktól) h öreg gumikat árulnak?????? vki osszon már észt ezzel kapcsolatban lécci. KÖSZI Rendeletek már egy páran onnan, meg kéne kérdezni őket. Asszem Anti is köztük volt, valami pár hónapos cuccot kapott, ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Jaja! Én kétszer rendeltem magamnak, meg egyszer Stewenek... ...minden alkalommal zsír jó gumit kaptunk, pár hónapos DOT számmal... Olcsóbbat meg jó pár méretből nem találsz... :unsure: Én csak ajánlani tom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Jaja! Én kétszer rendeltem magamnak, meg egyszer Stewenek... ...minden alkalommal zsír jó gumit kaptunk, pár hónapos DOT számmal... Olcsóbbat meg jó pár méretből nem találsz... :unsure: Én csak ajánlani tom... köszi srácok nem tom akkor Béjemvés úr mér riogatott ilyenekkel monjuk számomra is túl olcsó árakkal rendelkeznek de annyira nem fog zavarni....... kösz mégeccer........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Az, hogy olcsó az azért van...mert a termékdíjat vagy mitökömet így nem kell kifizetniük...ellenben a vásárlónak ki kéne...de ezt nem tudja ellenőrizni senki...nem is fogja... :wacko: Aztán interneten keresztül értékesít, ergo kicsi a személyzet, és elég egy hangár méretű raktár...vagy kettő...lévén nem kicsi a cég...de cserében nagy... A házhozszálításra olyan mennyiség miatt amit ők forgalmaznak olyan kedvezményt kapnak, hogy szinte ingyen van... Egy HUF-ot nem költenek reklámra... Így tudnak olcsók lenni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Béjemvés úr mér riogatott ilyenekkel monjuk számomra is túl olcsó árakkal rendelkeznek de annyira nem fog zavarni....... Mert kis hazánkban elég jellemző az ilyen és volt is rá példa. S azt is mondtam lehetnek kivételek bár mielött kiadok valamiért pénzt megnézném élőben ami az ekereskedelemben nem realizálható. Hameg már kihozták és 2 éves a gumi nem hiszem, hogy sokan visszaküldenék és várnának egy jó ideig míg visszautalják a pénzüket. Meg egyébként is én mindíg f@szságot mondok szóval ne is figyeljetek rám. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Végül is, az neten rendelt felnit hol nézted meg??? Azt kaptad amit rendeltél? :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Végül is, az neten rendelt felnit hol nézted meg??? Azt kaptad amit rendeltél? :wacko: :unsure: Ez rossz példa mert nem azt hozták ki neki amit rendelt..... Amúgy meg nem vagy köteles átvenni,és kérhetsz másikat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Mert kis hazánkban elég jellemző az ilyen és volt is rá példa. S azt is mondtam lehetnek kivételek bár mielött kiadok valamiért pénzt megnézném élőben ami az ekereskedelemben nem realizálható. Hameg már kihozták és 2 éves a gumi nem hiszem, hogy sokan visszaküldenék és várnának egy jó ideig míg visszautalják a pénzüket. Meg egyébként is én mindíg f@szságot mondok szóval ne is figyeljetek rám. :unsure: Én csak azt montam h öreg(sokat állt) gumikat adnak szerinted....... Bocs Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Végül is, az neten rendelt felnit hol nézted meg??? Azt kaptad amit rendeltél? :wacko: :unsure: Egyrészt pont ezért mondtam amit. Ez rossz példa mert nem azt hozták ki neki amit rendelt..... Amúgy meg nem vagy köteles átvenni,és kérhetsz másikat. Persze csak akkor bukok 30ezret a vissza ill ideszállítási díjját + 1,5 hónappal késöbb lesz kerekem. Én csak azt montam h öreg(sokat állt) gumikat adnak szerinted....... Bocs Miért a 2 éves gumi az nem öreg és nem állt sokat? Persze nem úgy kell érteni az öreget, hogy killenne már repedezve és stb... De ki tudja hogyan tárolták azidő alatt (hánygumi volt rajta 2 évig) ill. ha szabadégalatt volt akkor a nap megtette e hatását. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Ez rossz példa mert nem azt hozták ki neki amit rendelt..... Amúgy meg nem vagy köteles átvenni,és kérhetsz másikat. Én ezt erre írtam: "bár mielött kiadok valamiért pénzt megnézném élőben ami az ekereskedelemben nem realizálható" Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Persze csak akkor bukok 30ezret a vissza ill ideszállítási díjját + 1,5 hónappal késöbb lesz kerekem. Megjegyzés rovatba beírod hogy nem kell öreg gumi....És szerintem 1-2 hét max....Miért lennél köteles olyat átvenni ami szar?Mert már kifizetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Én ezt erre írtam: "bár mielött kiadok valamiért pénzt megnézném élőben ami az ekereskedelemben nem realizálható" Jó,de akkor se azt kapta amit rendelt :unsure: mégis átvette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Miért a 2 éves gumi az nem öreg és nem állt sokat? öööö sztem az még nem vészes..... bár gumit még sohasem vettem inkább felnit cseréltem....... :wacko: :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 öööö sztem az még nem vészes..... bár gumit még sohasem vettem inkább felnit cseréltem....... :wacko: :lol: :unsure: azért új guminál nagyon sok...max fél év sztem ...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Én mindhárom rendelés esetén 3 hónapon belüli gyártást vettem át... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Megjegyzés rovatba beírod hogy nem kell öreg gumi....És szerintem 1-2 hét max....Miért lennél köteles olyat átvenni ami szar?Mert már kifizetted? Mert ez sem néz ki rosszul és már nagyon be voltam zsongva érte. Másrészt amit már írtam az elöbb + 30.000,- + idő + ha egyáltalán nem kell idő mire visszakapom a pénzem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Meg ugye attól, hogy töllünk nyugatabra élnek ugyan olyan büdöset sz@rnak mint mi keletiek. Rgo ott is dúl egy két helyen a nem túl gyors kiszolgálás vagy épp a nem kiszolgálása az ügyfélnek saját javukra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts