adorjant Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Hát a váltó meg az osztómű nincs túl messze egymástól. Most csak azt nem tudom, hogy miért kerget még így is néha fogaskereket, ha le van kapcsolva. Ezért félek hogy a váltó kihajtáson is van valami gebasz. De remélhetőleg nem lesz. Ennek néhány alaktrészét szedtük ki ma szerintem. http://www.dorfbrunnen-garage.ch/images/ve...r/Bild034gr.jpg Ez pedig a kívántos állapot lenne... http://www.dorfbrunnen-garage.ch/images/ve...r/Bild030gr.jpg hát ez elkopódott :wacko: gyárilag mennyit bír egyébként? egyáltalán bír a gyári teljesítmény felett? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 hát ez elkopódott :wacko: gyárilag mennyit bír egyébként? egyáltalán bír a gyári teljesítmény felett? :unsure: Gyárilag sem túl erős sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 http://www.tomason.de/ :lol: köszönöm szépen :unsure: jó ez 17 ben is :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 egyáltalán bír a gyári teljesítmény felett? :unsure: Mint a fentebbi képek is tanusítják, nemigazán! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Mint a fentebbi képek is tanusítják, nemigazán! :wacko: igazad van,nem készültek fel lambo és porsche alázásokra a kilencvenes években :unsure: bár a technikai részleteiben nem vagyok jártas,ha gyárilag ilyen gyenge,akkor miért erőltették szériagyártásba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 igazad van,nem készültek fel lambo és porsche alázásokra a kilencvenes években :unsure: bár a technikai részleteiben nem vagyok jártas,ha gyárilag ilyen gyenge,akkor miért erőltették szériagyártásba? Gyanítom, ez egy olcsó megoldás volt, aztán............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 köszönöm szépen :unsure: jó ez 17 ben is :wacko: jó-jó, de mire? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 jó-jó, de mire? :unsure: Mire 3-at számolok. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 800 euróért csinálják meg a svédek az osztóművet tutira, plusz még ki kell küldeni nekik egy működő osztóművet. Ez így alsó hangon 300e forint... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 800 euróért csinálják meg a svédek az osztóművet tutira, plusz még ki kell küldeni nekik egy működő osztóművet. Ez így alsó hangon 300e forint... :unsure: de legalább már ezt is tudjuk. :wacko: hát ez nem kis összeg, de ez a 600 lovacskás? vagy a 4xx? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 800 euróért csinálják meg a svédek az osztóművet tutira, plusz még ki kell küldeni nekik egy működő osztóművet. Ez így alsó hangon 300e forint... :wacko: Szerintem megéri,mivel neked az összkerék az egyetlen esélyed a többiek ellen.Amúgy csak plusz súlyként cipeled magaddal :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 hát ez nem kis összeg, de ez a 600 lovacskás? vagy a 4xx? Ez mindegy...400Le szerintem még messze van Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Ez mindegy...400Le szerintem még messze van oké, hogy messze van, csak kíváncsi vagyok. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 de legalább már ezt is tudjuk. :unsure: hát ez nem kis összeg, de ez a 600 lovacskás? vagy a 4xx? Ez elvileg ugyan az lesz, mint a 600 pacis alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Ez mindegy...400Le szerintem még messze van :lol: Tényleg egyébként. Szerintem megéri,mivel neked az összkerék az egyetlen esélyed a többiek ellen.Amúgy csak plusz súlyként cipeled magaddal :unsure: Egyébként megérné, azzal nicsen gond, csak az a necc, hogy nincs ennyi pénzem. :wacko: Meg nemtudom, hogy összeségében van-e értelme. 300ból pöpec játszós ladát veszek télre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Tom! Játszani a fütyiddel is tudsz...viszont...attól nem fog megugrani a rajttól a Cali... Én amondó vagyok, hogyha most nincs is pénzed, akkor inkább télen ne legyn 4X4, és tavaszig gyűjtögess...és akkor inkább egy ilyen komolyabbat mint hogy megint azon remegj majd, hogy nem rúgod el, mert szét fog ugrani... Amúgy arra már garit vállalnak???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Tom! Játszani a fütyiddel is tudsz...viszont...attól nem fog megugrani a rajttól a Cali... Én amondó vagyok, hogyha most nincs is pénzed, akkor inkább télen ne legyn 4X4, és tavaszig gyűjtögess...és akkor inkább egy ilyen komolyabbat mint hogy megint azon remegj majd, hogy nem rúgod el, mert szét fog ugrani... Amúgy arra már garit vállalnak???? :wacko: :lol: :lol: :) amúgy jó a kérdés a végén. Gari? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 elég randán le van amortizálódva... 300 rugesz meg elég komoly lóvé ezért a megerősítettért. sz@r ügy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 azért én is Anti véleményén vagyok, turbós Cali nem Cali 4x4 nélkül... ha van rá lehetőséged, hozd össze Tomi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Ja, amúgy nemsoká megvan a 85 kg...ma reggel 86.2 kg voltam..minden bizonnyal megúsztam a kézi mosóban való elhalálozást... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Ja, amúgy nemsoká megvan a 85 kg...ma reggel 86.2 kg voltam..minden bizonnyal megúsztam a kézi mosóban való elhalálozást... :wacko: igyál egy kávét szívj el egy cigit és rakd ki a csomagot :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 800 euróért csinálják meg a svédek az osztóművet tutira, plusz még ki kell küldeni nekik egy működő osztóművet. Ez így alsó hangon 300e forint... :unsure: ha megér a cali neked ennyit akkor érdemes gondolkozni rajta mert ha szétrugsz 3 gyárit akkor ugyanitt vagy....na meg gondolom ezt majd el lehet adni alóla késöbb..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Ja, amúgy nemsoká megvan a 85 kg...ma reggel 86.2 kg voltam..minden bizonnyal megúsztam a kézi mosóban való elhalálozást... :wacko: Én meg már csak 93-94 vagyok. :lol: Tegnap is alig ettem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 igyál egy kávét szívj el egy cigit és rakd ki a csomagot :wacko: ha az az 1.2 kg egyben kijön akkor fájni fog :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Hát ha Hajniék intéznek a páleszból...akkor gyorsan túl leszek rajta... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts