mackosajt Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Tomi, Add fel :lol: nem kell feladja, mert van aki megtanulta! :unsure: majd a többiek is megtanulják 1x. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Majd a dj olyan számokat tolt, hogy mintha hópárducokat és lámákat darálnának youtube link? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Taxival pont csak áttértünk, Zima off. Háromnegyed órás stabilizáslási kisérlet nem hozott eredményt a levegőn, egy ismerőse hazavitte kocsival. Ezt követően leballagok a Bahnhof, Krisztián persze kint beszélget a volt barátnőjével. Ettől persze roppant emelkedett volt a hangulat. Majd a dj olyan számokat tolt, hogy mintha hópárducokat és lámákat darálnának, ehhez már öreg vagyok. Tehát parádés volt az este. Én mondtam, hogy ne menj át...bár biztos voltam már este abban, hogy át fox... :wacko: Így kimaradtál a jóból... :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Van az a Genexes kombi omega ami járja az utakat és ilyen diszkrét optikai tuning van rajta amit most így elképzeltem a lelki szemeimmel a Tiedre is ... erre céloztam ... nem a hebraműtétedre :lol: UI: nem megy ma valaki véletlenül Csergő országba? :unsure: Az eredeti az rs-tuning...A Genex-es az úgy tudom koppintás :lol: www.rs-tuning.hu referenciák----opel-----omega Linkelni sajnos nem lehet. Ja és ezt a haverjaim csinálták :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Majd a dj olyan számokat tolt, hogy mintha hópárducokat és lámákat darálnának, ehhez már öreg vagyok. Tippppikusss ígyjárás esete :unsure: Maradtál volna ott... :lol: Remélem tanultál az esetből :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Az eredeti az rs-tuning...A Genex-es az úgy tudom koppintás :lol: www.rs-tuning.hu referenciák----opel-----omega Linkelni sajnos nem lehet. Ja és ezt a haverjaim csinálták :unsure: Egy dolog fog csak hasonlítani, a morcosítás :lol: Nem ilyen lesz, közel sem. De szerintem szebb lesz :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Tippppikusss ígyjárás esete :unsure: Maradtál volna ott... :lol: Remélem tanultál az esetből :wacko: Nem éreztem jól magam ott. Lehetséges, hogy ha nem lettek volna a fent ecsetelt körülmények, akkor sem érzem jól magam a másik helyen. Nem vagyok világmegváltó hangulatban amúgy sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Nem vagyok világmegváltó hangulatban amúgy sem. akarsz beszélni róla? :unsure: na felejtsd el azt a nőt, vagy mittoménmit, aztán kámon ki a depiből! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 ....akarsz beszélni róla? :unsure:.... Nos nem, de azért köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Nos nem, de azért köszi. cigit meg hanyagold kicsit, me' nagyon kehés voltál a buli előtt... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Van ez a rezonátor "tök" a légszűrőház alatt és mióta Albertel ki hekkeltük azóta valóban nem megy a vas 2000-ig semmit ... megprobáltam visszarakni , nem is olyan egyszerű főleg hogy 1 árva csavar fogja a kasztnihoz/nyulványhoz alulról de kb 1mm átmérőjű a csvar luk ... lényeg hogy nem találok olyan csavart oda ... szal ez igy gyakorlatilag elmagyarázhatatlan de EPC-ben sem találok róla képet ... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Kis kutakodás után mégiscsak .... : Mondjuk berakni még igy sem tudom a rezonátor dobozt ... és valamiért ugyebár a légszűrőházam sem hasonlít a hagyományos c20xe-hez tartozóéra ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 cigit meg hanyagold kicsit, me' nagyon kehés voltál a buli előtt... :wacko: Igyál meleg pezsgőt és akkor te is kehes leszel :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Valaki ma 20:30-tól egy laza, de húzós foci??? :unsure: Az ellenfél már talpon...hozzánk kéne még egy ember... Voszi, Lanti, én adott...kéne még valaki...na valaki??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Valaki ma 20:30-tól egy laza, de húzós foci??? :unsure: Az ellenfél már talpon...hozzánk kéne még egy ember... Voszi, Lanti, én adott...kéne még valaki...na valaki??? majd jáccom 2 poszton ugyis olan jo vagyok :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 majd jáccom 2 poszton ugyis olan jo vagyok :wacko: Elég lesz 1 helyett is futnod... :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Elég lesz 1 helyett is futnod... :wacko: :unsure: mármint helyetted? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Kabbbbeee-s szmájli... :wacko: :unsure: Örülj, ha a saját részed lesétálod... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Ma leengedtük az osztóműből az olajat és közben vele együtt az osztómű felét is. :unsure: Legalább már megvan egy alkatrész, ami tuti rossz. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Akkor egyértelmű, hogy osztómű, vagy lehet még más bibi is??? Mert mondtad, hogy nem igazán onnan hallod a hangot... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Mert mondtad, hogy nem igazán onnan hallod a hangot... :unsure: Az a fejében van biztos :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Ma leengedtük az osztóműből az olajat és közben vele együtt az osztómű felét is. :unsure: Legalább már megvan egy alkatrész, ami tuti rossz. :lol: Tomi023 beült a gépsasomba,kiállt vele az udvarból! Azt mondja: -Ez kocsi rossz! -Me má mié? -Nem világít benne a mocikontrol lámpa! -Reakcióm: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Akkor egyértelmű, hogy osztómű, vagy lehet még más bibi is??? Mert mondtad, hogy nem igazán onnan hallod a hangot... :unsure: Hát a váltó meg az osztómű nincs túl messze egymástól. Most csak azt nem tudom, hogy miért kerget még így is néha fogaskereket, ha le van kapcsolva. Ezért félek hogy a váltó kihajtáson is van valami gebasz. De remélhetőleg nem lesz. Ennek néhány alaktrészét szedtük ki ma szerintem. Ez pedig a kívántos állapot lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Hát nem szép... De hogy valami szépet is mutassak: 2006-os Blitzen Coupe fényképezte: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts