Albert Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Szoktam mondani de az a titka hogy fölülről kell menni és akkor nem kell (annyit) sorban állni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Drift, burnout feeling:) Így kell csinánni-e? Csaje? ígye...mikor elvettem a gázt csináltam inkább még 2 kört majd burnout, kuplung kinyom motor leállít :wacko: igy kell csinálnie....bár az a baj h már mind2 autóm magától megy :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 ígye...mikor elvettem a gázt csináltam inkább még 2 kört majd burnout, kuplung kinyom motor leállít :lol: igy kell csinálnie....bár az a baj h már mind2 autóm magától megy :unsure: totális streetfighter autók! most már le sem tagadhatod! :lol: Jövőre felvesszük a programba a blitzen! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 ígye...mikor elvettem a gázt csináltam inkább még 2 kört majd burnout, kuplung kinyom motor leállít :wacko: igy kell csinálnie....bár az a baj h már mind2 autóm magától megy :unsure: De utánna ne nyomd a szöveget, hogy az autó állapota így jaj, úgy jaj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 De utánna ne nyomd a szöveget, hogy az autó állapota így jaj, úgy jaj :wacko: igazság szerint már annyira nem érdekel :unsure: az estét megpróbálom összehozni csak családi progi van Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 :unsure: Yahooo! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 :unsure: Yahooo! :wacko: :lol: Miva? Má megen vedelsz? :lol: Nélkülem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 áááá Meló van... 1000L... :wacko: Meg amúgy is antialkoholista lettem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Meg amúgy is antialkoholista lettem :wacko: ????? :unsure: Szombat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Meg amúgy is antialkoholista lettem :o hahahahahhahahahahhahhahhha :unsure: :wacko: :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 ....az estét megpróbálom összehozni csak családi progi van.... Hozd ki a családot is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 ez miért olyan furcsa? Nem iszom, nem dohányzom :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 ????? :unsure: Szombat! :wacko: Elvileg nem leszek pesten. Ha változik a projekt, szólok ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 ez miért olyan furcsa? Nem iszom, nem dohányzom :wacko: Hát ha ez mind igaz, akkor nő van a dologban, és ezért nem lesz tartós állapot :lol: :lol: De azért azzal már nem etetsz meg, hogy ha mégis jössz szombaton, nem iszol velünk... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Akkor mikor és hol lesz tali? Mi 8-kor indulunk Coupeval tőlünk...vagy tőlük...ez még nem dőlt el... :unsure: Hátul tervezzük a menetet...hogy hátha megússzuk a sorbanállást... Lifivel beszélt valaki? Piiista? Többbbbiek? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Akkor mikor és hol lesz tali? Mi 8-kor indulunk Coupeval tőlünk...vagy tőlük...ez még nem dőlt el... :unsure: Hátul tervezzük a menetet...hogy hátha megússzuk a sorbanállást... Lifivel beszélt valaki? Piiista? Többbbbiek? :wacko: István is beszélte vele és én is. De egyenlőre én még nem érzem a csíííít, nem biztos hogy megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Többbbbiek? :unsure: Lelkes voltam, beszéltem Istvánnal is, de átgondoltam és nem megyek. Emléxem régen mennyire szerettem, ma meg már valahogy nem érdekel annyira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Levegőhőmérséklet téma: 15 fok, nem kell kevesebb. :lol: Csak úgy harapta a levegőt. :lol: Bár nem értem, mert reggel sem volt sokkal melegebb, de egész nap csak szenvedett, de hazafelé mindent bepótolt. Nem tudom mi befolyásolja még ennyire. Anti: Maradt benne a turbó? Mert mentünk egymás mellett/előtt/mögött egy keveset, de csak nem akarta eltolni. :unsure: De jó gyerek, mert mikor különváltunk köszönt is. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 szerintem még bejáratós a kékfekete! akik meg a ringre mentek: A turbós ladát most délután kuplungozták a szemem láttára... remélem jól fog menni, és ti is jól érzitek magatokat! :wacko: úgy 300-330 lovacskás! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Na, ez egy zsírságosankirályságosötlet... :wacko: :unsure: vagy egy rendes, méretpontos szőnyeg, aminek van normális alja és nem csúszkál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Most értünk haza... A korábbiakhoz képest nem volt rossz...bár a szokatlan döntőbeli szervezetlenség megvolt... nem voltak túl sokan sem...pont jó volt...nem kellett egy parcet sem sorban állni a bejáratnál... A turbós lada nagyon jót ment...kategória 1., a Muha Csabi elött... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Akkor ti is jól éreztétek magatok.. :lol: Nagyon zsír volt a tegnap este, és mindenki el is jött akit hívtam, :unsure: Hetek óta ment a készülődés, Kaszkadőr barátom elleni mérkőzésre a 2/a-n... Hajógyárin elverte 1-2 autóval a piros VTI-t meg a Sunny-t is, persze a HGY az nem egy mérvadó szakasz és útviszony... Ha jól emlékszem Kb... 9x mentünk egymás ellen, mind a 9x kikapott 1-2-3 autónyit, mikor hogy, annyira büszke voltam a vasra.. :wacko: aztán jött egy szürke 1.6 VTI, a srác elmondása szerint csak síklapolva van a HF és 60-as rendszer alatta.. 1 autóval vertem el, aztán nem jött, azt mondja ez nem gyári GSI, azokat elveri mindet... hát pedig az utolsó kipufdobig, katalizátorig gyári... :lol: Aztán megjött a Zsolti barátom (aki szereli a riogatót) a 2.4 Mantájával, 296-os tengely benne (ha jól emlékszem) síklapolva a HF+blokk, írható kütyümütyü benne, az előgyújtás állítását lehet írni hozzá, nagyjából ennyi, jobban el voltam foglalva magammal.. , na tőle kaptam ki fél autót, de mikor húztam a negyediket ott már meglett volna, aztán vitt egy kört, és ott kiderült számomra hogy elverném mér 150 fölött, mert mikor teszi negyedikbe nagyon visszaesik a fordulat, így ugye a tengely nem igazán dolgozik jól... mindenesetre azon a szakaszon a tény, hogy fél autóval kikaptam tőle, de nagyon büszke vagyok a gépsasomra.. :) Aztán kinéztünk a hajógyárira, ott a gyorsulós szakasz le volt zárva és csak drifteltek, na onnan vissza a szemétégetőhöz, de közbe mi történt? Nyomulunk a vácin, egyszer beérkezik a lámpához, már épp indulni akartam, gurulóba beérkezik a Protechnikes sas, már kiabált is, nyomjad nekiiiii ;) na ez volt az este legszebbje, a speer-el elugrott 1-2 autót, és 4 lámpán keresztül nem tudott elmenni, (imádom ezt az autot, áá még el is érzékenyültem :o) aztán újra egy lámpa, mi is ketten voltunk, meg ők is, még egy nagy menet, 3 lámpán keresztül, pedig az nem kis táv 1.5 autót bírt összehozni ellenem ... szóval tuti nincs az 210 ló mint amit beszélnek, de akármennyi is,, nagyon jól teljesített a géesim ellene :D Azt már nem is vesézem ki, hogy egy 6genes szürke VTI a belsősávban, kapott 4 autót, míg küzdöttem a Protechnikessel… Aztán vissza a Shell kútra, és ott már csak közel 3-ig dumcsiztunk.. nem is tudtam aludni, vagyis tudok na meg vittem az asszonyt melóba. Valakinek meg kell keresni a tegnap estét ;) Szóval nagyon jó volt, legjobb este volt az éven, és már csak azért is mert beigazolódott az elméletem, hogy hiába nyomik a gumijaim, jó úton azért el lehet vele rajtolni, (igaz melegítettem 40 méteren keresztül ;)) Hajógyárin nem megyek még 1x, ott csak lejáratja az ember magát, közben meg teljesen más eredmények jönnek ki.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Én nem tudom min vagy meglepődve... Egy 6.5-es GSI az így megy...elver mindenkit....azért meg ne legyél szomorú, hogy a 210 LE feletti protechnikes sperrest már nem tudtad megfogni...az már 5 seces GSI... :unsure: :wacko: :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Én nem tudom min vagy meglepődve... Egy 6.5-es GSI az így megy...elver mindenkit....azért meg ne legyél szomorú, hogy a 210 LE feletti protechnikes sperrest már nem tudtad megfogni...az már 5 seces GSI... :unsure: :wacko: :lol: :lol: ;) :) :o :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Én nem tudom min vagy meglepődve... Egy 6.5-es GSI az így megy...elver mindenkit....azért meg ne legyél szomorú, hogy a 210 LE feletti protechnikes sperrest már nem tudtad megfogni...az már 5 seces GSI... :unsure: :wacko: :lol: :lol: :o Ennyi! :D És a ti estétek? DCS aratott megint? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts