Albert Elküldve Szeptember14, 2007 Elküldve Szeptember14, 2007 Szoktam mondani de az a titka hogy fölülről kell menni és akkor nem kell (annyit) sorban állni
Gelko Elküldve Szeptember14, 2007 Elküldve Szeptember14, 2007 Drift, burnout feeling:) Így kell csinánni-e? Csaje? ígye...mikor elvettem a gázt csináltam inkább még 2 kört majd burnout, kuplung kinyom motor leállít :wacko: igy kell csinálnie....bár az a baj h már mind2 autóm magától megy :unsure:
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2007 Elküldve Szeptember14, 2007 ígye...mikor elvettem a gázt csináltam inkább még 2 kört majd burnout, kuplung kinyom motor leállít :lol: igy kell csinálnie....bár az a baj h már mind2 autóm magától megy :unsure: totális streetfighter autók! most már le sem tagadhatod! :lol: Jövőre felvesszük a programba a blitzen! :wacko:
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2007 Elküldve Szeptember14, 2007 ígye...mikor elvettem a gázt csináltam inkább még 2 kört majd burnout, kuplung kinyom motor leállít :wacko: igy kell csinálnie....bár az a baj h már mind2 autóm magától megy :unsure: De utánna ne nyomd a szöveget, hogy az autó állapota így jaj, úgy jaj :lol:
Gelko Elküldve Szeptember14, 2007 Elküldve Szeptember14, 2007 De utánna ne nyomd a szöveget, hogy az autó állapota így jaj, úgy jaj :wacko: igazság szerint már annyira nem érdekel :unsure: az estét megpróbálom összehozni csak családi progi van
opel16v Elküldve Szeptember14, 2007 Elküldve Szeptember14, 2007 :unsure: Yahooo! :wacko: :lol: Miva? Má megen vedelsz? :lol: Nélkülem? :)
FBalazs Elküldve Szeptember14, 2007 Elküldve Szeptember14, 2007 áááá Meló van... 1000L... :wacko: Meg amúgy is antialkoholista lettem :unsure:
opel16v Elküldve Szeptember14, 2007 Elküldve Szeptember14, 2007 Meg amúgy is antialkoholista lettem :wacko: ????? :unsure: Szombat! :lol:
redline Elküldve Szeptember14, 2007 Elküldve Szeptember14, 2007 Meg amúgy is antialkoholista lettem :o hahahahahhahahahahhahhahhha :unsure: :wacko: :lol: :lol: :)
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2007 Elküldve Szeptember14, 2007 ....az estét megpróbálom összehozni csak családi progi van.... Hozd ki a családot is :unsure:
FBalazs Elküldve Szeptember14, 2007 Elküldve Szeptember14, 2007 ez miért olyan furcsa? Nem iszom, nem dohányzom :unsure:
FBalazs Elküldve Szeptember14, 2007 Elküldve Szeptember14, 2007 ????? :unsure: Szombat! :wacko: Elvileg nem leszek pesten. Ha változik a projekt, szólok ...
opel16v Elküldve Szeptember14, 2007 Elküldve Szeptember14, 2007 ez miért olyan furcsa? Nem iszom, nem dohányzom :wacko: Hát ha ez mind igaz, akkor nő van a dologban, és ezért nem lesz tartós állapot :lol: :lol: De azért azzal már nem etetsz meg, hogy ha mégis jössz szombaton, nem iszol velünk... :unsure:
Atommanó Elküldve Szeptember14, 2007 Elküldve Szeptember14, 2007 Akkor mikor és hol lesz tali? Mi 8-kor indulunk Coupeval tőlünk...vagy tőlük...ez még nem dőlt el... :unsure: Hátul tervezzük a menetet...hogy hátha megússzuk a sorbanállást... Lifivel beszélt valaki? Piiista? Többbbbiek? :wacko:
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2007 Elküldve Szeptember14, 2007 Akkor mikor és hol lesz tali? Mi 8-kor indulunk Coupeval tőlünk...vagy tőlük...ez még nem dőlt el... :unsure: Hátul tervezzük a menetet...hogy hátha megússzuk a sorbanállást... Lifivel beszélt valaki? Piiista? Többbbbiek? :wacko: István is beszélte vele és én is. De egyenlőre én még nem érzem a csíííít, nem biztos hogy megyek.
Albert Elküldve Szeptember14, 2007 Elküldve Szeptember14, 2007 Többbbbiek? :unsure: Lelkes voltam, beszéltem Istvánnal is, de átgondoltam és nem megyek. Emléxem régen mennyire szerettem, ma meg már valahogy nem érdekel annyira.
Tápiószecső Elküldve Szeptember14, 2007 Elküldve Szeptember14, 2007 Levegőhőmérséklet téma: 15 fok, nem kell kevesebb. :lol: Csak úgy harapta a levegőt. :lol: Bár nem értem, mert reggel sem volt sokkal melegebb, de egész nap csak szenvedett, de hazafelé mindent bepótolt. Nem tudom mi befolyásolja még ennyire. Anti: Maradt benne a turbó? Mert mentünk egymás mellett/előtt/mögött egy keveset, de csak nem akarta eltolni. :unsure: De jó gyerek, mert mikor különváltunk köszönt is. :wacko:
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2007 Elküldve Szeptember14, 2007 szerintem még bejáratós a kékfekete! akik meg a ringre mentek: A turbós ladát most délután kuplungozták a szemem láttára... remélem jól fog menni, és ti is jól érzitek magatokat! :wacko: úgy 300-330 lovacskás! :unsure:
bazs Elküldve Szeptember14, 2007 Elküldve Szeptember14, 2007 Na, ez egy zsírságosankirályságosötlet... :wacko: :unsure: vagy egy rendes, méretpontos szőnyeg, aminek van normális alja és nem csúszkál :lol:
Atommanó Elküldve Szeptember15, 2007 Elküldve Szeptember15, 2007 Most értünk haza... A korábbiakhoz képest nem volt rossz...bár a szokatlan döntőbeli szervezetlenség megvolt... nem voltak túl sokan sem...pont jó volt...nem kellett egy parcet sem sorban állni a bejáratnál... A turbós lada nagyon jót ment...kategória 1., a Muha Csabi elött... :unsure:
B_Csaba Elküldve Szeptember15, 2007 Elküldve Szeptember15, 2007 Akkor ti is jól éreztétek magatok.. :lol: Nagyon zsír volt a tegnap este, és mindenki el is jött akit hívtam, :unsure: Hetek óta ment a készülődés, Kaszkadőr barátom elleni mérkőzésre a 2/a-n... Hajógyárin elverte 1-2 autóval a piros VTI-t meg a Sunny-t is, persze a HGY az nem egy mérvadó szakasz és útviszony... Ha jól emlékszem Kb... 9x mentünk egymás ellen, mind a 9x kikapott 1-2-3 autónyit, mikor hogy, annyira büszke voltam a vasra.. :wacko: aztán jött egy szürke 1.6 VTI, a srác elmondása szerint csak síklapolva van a HF és 60-as rendszer alatta.. 1 autóval vertem el, aztán nem jött, azt mondja ez nem gyári GSI, azokat elveri mindet... hát pedig az utolsó kipufdobig, katalizátorig gyári... :lol: Aztán megjött a Zsolti barátom (aki szereli a riogatót) a 2.4 Mantájával, 296-os tengely benne (ha jól emlékszem) síklapolva a HF+blokk, írható kütyümütyü benne, az előgyújtás állítását lehet írni hozzá, nagyjából ennyi, jobban el voltam foglalva magammal.. , na tőle kaptam ki fél autót, de mikor húztam a negyediket ott már meglett volna, aztán vitt egy kört, és ott kiderült számomra hogy elverném mér 150 fölött, mert mikor teszi negyedikbe nagyon visszaesik a fordulat, így ugye a tengely nem igazán dolgozik jól... mindenesetre azon a szakaszon a tény, hogy fél autóval kikaptam tőle, de nagyon büszke vagyok a gépsasomra.. :) Aztán kinéztünk a hajógyárira, ott a gyorsulós szakasz le volt zárva és csak drifteltek, na onnan vissza a szemétégetőhöz, de közbe mi történt? Nyomulunk a vácin, egyszer beérkezik a lámpához, már épp indulni akartam, gurulóba beérkezik a Protechnikes sas, már kiabált is, nyomjad nekiiiii ;) na ez volt az este legszebbje, a speer-el elugrott 1-2 autót, és 4 lámpán keresztül nem tudott elmenni, (imádom ezt az autot, áá még el is érzékenyültem :o) aztán újra egy lámpa, mi is ketten voltunk, meg ők is, még egy nagy menet, 3 lámpán keresztül, pedig az nem kis táv 1.5 autót bírt összehozni ellenem ... szóval tuti nincs az 210 ló mint amit beszélnek, de akármennyi is,, nagyon jól teljesített a géesim ellene :D Azt már nem is vesézem ki, hogy egy 6genes szürke VTI a belsősávban, kapott 4 autót, míg küzdöttem a Protechnikessel… Aztán vissza a Shell kútra, és ott már csak közel 3-ig dumcsiztunk.. nem is tudtam aludni, vagyis tudok na meg vittem az asszonyt melóba. Valakinek meg kell keresni a tegnap estét ;) Szóval nagyon jó volt, legjobb este volt az éven, és már csak azért is mert beigazolódott az elméletem, hogy hiába nyomik a gumijaim, jó úton azért el lehet vele rajtolni, (igaz melegítettem 40 méteren keresztül ;)) Hajógyárin nem megyek még 1x, ott csak lejáratja az ember magát, közben meg teljesen más eredmények jönnek ki....
Atommanó Elküldve Szeptember15, 2007 Elküldve Szeptember15, 2007 Én nem tudom min vagy meglepődve... Egy 6.5-es GSI az így megy...elver mindenkit....azért meg ne legyél szomorú, hogy a 210 LE feletti protechnikes sperrest már nem tudtad megfogni...az már 5 seces GSI... :unsure: :wacko: :lol: :lol: :)
sárgaGSI Elküldve Szeptember15, 2007 Elküldve Szeptember15, 2007 Én nem tudom min vagy meglepődve... Egy 6.5-es GSI az így megy...elver mindenkit....azért meg ne legyél szomorú, hogy a 210 LE feletti protechnikes sperrest már nem tudtad megfogni...az már 5 seces GSI... :unsure: :wacko: :lol: :lol: ;) :) :o :D ;)
B_Csaba Elküldve Szeptember15, 2007 Elküldve Szeptember15, 2007 Én nem tudom min vagy meglepődve... Egy 6.5-es GSI az így megy...elver mindenkit....azért meg ne legyél szomorú, hogy a 210 LE feletti protechnikes sperrest már nem tudtad megfogni...az már 5 seces GSI... :unsure: :wacko: :lol: :lol: :o Ennyi! :D És a ti estétek? DCS aratott megint? :)
Recommended Posts