B_Csaba Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Jó reggelt! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 pénteki jóreggelit :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 jóreggelt ! tegnap este poénja...lurdyból hazafele találkoztam haverokkal pont egy kosárlabada pálya mellett....adta magát a helyszín h megprögessem a senit :lol: meg is történt csak felakadt a gázpedál :wacko: gyorsan ki is dobtam belőle a lábtörlőt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 ezt kipróbálom mielőtt beneveznék 280-asokra. Nincsenek túl közel? mióta is használod? Mert ha tényleg jó akkor jobb lenne mint a 4mm-rel kisebb tárcsákat betenni. Nekem 288 van fent, immár 3. éve. Semmi gond vele. Az egyik lyuk valóban összeér az eredetivel, de az nem gáz. Viszont még központosítást is kell bele hegeszteni, mert annak a tárcsának kicsit nagyobb a középfurata is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 jóreggelt ! tegnap este poénja...lurdyból hazafele találkoztam haverokkal pont egy kosárlabada pálya mellett....adta magát a helyszín h megprögessem a senit :lol: meg is történt csak felakadt a gázpedál :lol: gyorsan ki is dobtam belőle a lábtörlőt :wacko: Fuuu.. azért ebből lehetett volna nagyobb baj is.... nekem is sokszor vacakol a lábtörlő... hozzá fogom varni a kárpíthoz.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 hozzá fogom varni a kárpíthoz.. :unsure: Jó meló lesz pucolni :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Butitájm-butitájm, krosszdíjúeszéj... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 jóreggelt ! tegnap este poénja...lurdyból hazafele találkoztam haverokkal pont egy kosárlabada pálya mellett....adta magát a helyszín h megprögessem a senit :lol: meg is történt csak felakadt a gázpedál :wacko: gyorsan ki is dobtam belőle a lábtörlőt :unsure: Drift, burnout feeling:) Így kell csinánni-e? Csaje? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Jó meló lesz pucolni :unsure: Na azért annyira nem... csak néhány öltéssel..:wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Tom láttalak tegnap sétálni a Fáy utcán a Váci felé az ÖKM kút mellett, de már elmenőben voltál. Aztán jött másik Tomi és hozott nekem hűtőfolyadékot :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Tom láttalak tegnap sétálni a Fáy utcán a Váci felé az ÖKM kút mellett, de már elmenőben voltál. Aztán jött másik Tomi és hozott nekem hűtőfolyadékot :unsure: Itt dolgozódom, a Cali is itt volt.:wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Butitájm-butitájm, krosszdíjúeszéj... :unsure: Jó reggelt! :wacko: Mi ez a viháncolás? :lol: Szombaton búúúgináájt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Na azért annyira nem... csak néhány öltéssel..:wacko: Nem lenne célravezetőbb akkor már tépőzárat rávarrni? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Tom láttalak tegnap sétálni a Fáy utcán a Váci felé az ÖKM kút mellett, de már elmenőben voltál. Aztán jött másik Tomi és hozott nekem hűtőfolyadékot :lol: Te! Régen voltál már nővel, hogy keverd a betűket? :unsure: :wacko: bocs Albert, csak hát én úgy tudom, ÖMV a kút, amit te meg írtál az valami xxx újság volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Nem lenne célravezetőbb akkor már tépőzárat rávarrni? :wacko: Na, ez egy zsírságosankirályságosötlet... :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Te! Régen voltál már nővel, hogy keverd a betűket? :wacko: :lol: bocs Albert, csak hát én úgy tudom, ÖMV a kút, amit te meg írtál az valami xxx újság volt. Ja már több mint 4 órája :unsure: MSNen mér is nem vagy? kérdeznák.... (ezt is direkt irtam á-val é helyett mielőtt megkérdeznéd) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 má vagyok. És bots de nem tuttaaam kihagyni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Lenne ma kedve a pénteki brigádnak kinézni a Ringre? Legalább kicsit már lenne mint mostanában szokott... nézelődnénk, dumcsiznánk...ott legalább van történés... Coupe és én is benne vagyunk, Muháék, Robiék mindenki oda megy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Kár hogy oda mentek, pedig 3 Mantát (2db 2.4-est meg egy 2.0 :unsure:) és egy 2.0 Primera csaltam el, na meg magamat... Nem baj, jó szórakozást nektek is.. majd meséljetek holnap mi volt... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Lenne ma kedve a pénteki brigádnak kinézni a Ringre? Legalább kicsit már lenne mint mostanában szokott... nézelődnénk, dumcsiznánk...ott legalább van történés... Coupe és én is benne vagyunk, Muháék, Robiék mindenki oda megy... Tali időpontot álmondjátok meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 A sziget bukó,mivel árvíz van.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Szerintem ráérünk 8 körül elindulni tőlünk :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Lehet, hogy elég a 8, de én inkább 7-et modnanék...inkább mint a sorban állás... bár nekem tök 8... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Lehet, hogy elég a 8, de én inkább 7-et modnanék...inkább mint a sorban állás... bár nekem tök 8... Gondolod, hogy 7 órai indulásnál nem lesz sorabállás ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Felőlem mehetünk 5kor is... :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts