bazs Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Ezen a rajzon is pont látszik hogy össze érnek a lukak....Mivel a piros pontoknak nagyobbaknak kellene lenniük :unsure: így van, a feketéknek meg jóval kisebbnek szóval pont elfér, csak közel van egymáshoz két ponton amúgy tegyél fel ilyet :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Akkor együtt elmegyünk :o :lol: Mert te se egyedül mentél el :lol: :unsure: :wacko: ok úgyis régen ültem az exemben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Ez már reális sebbeségnek tűnik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 így van, a feketéknek meg jóval kisebbnek szóval pont elfér, csak közel van egymáshoz két ponton http://img.photobucket.com/albums/v623/bazs/lk.jpg Ez a kép honnan van????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 én meg a NFS2-be nyomtam ott nem volt fejlett még.. hát ott nagyon nem :unsure: még civic sem volt benne, nemhogy drift :lol: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 így van, a feketéknek meg jóval kisebbnek szóval pont elfér, csak közel van egymáshoz két ponton http://img.photobucket.com/albums/v623/bazs/lk.jpg jobban megnéztem a képet és 2db pogiból van megoldva...Ez így nem tűnik olyan biztonságosnak.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Nekem nem tetszett a Hondán kívül más járgány a játékban, ezért nem is próbálgattam, de nem a Hondákkal lehetett elérni jó pontokat, legalábbis a driftben,, de egyébként a neten is aláztam a Hondával :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 még civic sem volt benne, :unsure: Azzal mentem... ui: Jaaaa, lemaradt az U :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Ez a kép honnan van????????? google lochkreisadapter kulcsszóra de valszeg nem 4x100/5x112 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 jobban megnéztem a képet és 2db pogiból van megoldva...Ez így nem tűnik olyan biztonságosnak.. na majd kint elmagyarázom hozzál tollat meg papírt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 na majd kint elmagyarázom szék, kispárna, hidegélelem, fogkefe bekészít Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Ezen a rajzon is pont látszik hogy össze érnek a lukak....Mivel a piros pontoknak nagyobbaknak kellene lenniük :unsure: Nekem 5*110 tárcsa kett átfúrva 4*100-ra, és jó az :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 van külön nfs topik, de ez azért elfér itt is http://www.gamershell.com/tv/9260.swf Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 szék, kispárna, hidegélelem, fogkefe bekészít ja, télleg! coupé! hozz széket is, köszi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 egy jaguár ugy kb 160 körüli tempóban elhuzott elöttem.Nem gurult hanem még tolta neki.Aztán úgy 300m arrébb a srác elveszitette az uralmat a kocsi felett és belecsapodott egy lámpaoszlopba:( Cikk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Cikk.... hát itt nem volt sok lehetőség a túlélésre a lánynak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 gsi turbo szerintetek is 2esbe rajtol? vagy csak ??? :unsure: Ez a Murat, az övé a piros K29-es Kadett, amiröl már mutattam videót a Turbó sokk topicban. Ez volt neki elötte és mindig 2-ben indul. A V-maxos zöld Corsával meg annó még 3-ban indult a tulaja, mert akkor legalább megspórolt két váltást és úgyis csak kapart. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Ez a Murat, az övé a piros K29-es Kadett, amiröl már mutattam videót a Turbó sokk topicban. Ez volt neki elötte és mindig 2-ben indul. A V-maxos zöld Corsával meg annó még 3-ban indult a tulaja, mert akkor legalább megspórolt két váltást és úgyis csak kapart. :unsure: Én Losiéval indultam 2-esben,jobb volt úgy,az NE amúgy is alulról jobban húz! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Én Losiéval indultam 2-esben,jobb volt úgy,az NE amúgy is alulról jobban húz! :wacko: Nekem az XE-vel is ment, de jobb volt 1-ben. Slickel már nem szerette, ha 2-ben akartam indulni, mert akkor csak a kuplung csúszott meg, nem a Slick... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Nekem az XE-vel is ment, de jobb volt 1-ben. Slickel már nem szerette, ha 2-ben akartam indulni, mert akkor csak a kuplung csúszott meg, nem a Slick... :unsure: Tudod a dízeles hozzá van szokva,hogy egy fokozattal mindig fentebb van! :lol: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Ez a Murat, az övé a piros K29-es Kadett, amiröl már mutattam videót a Turbó sokk topicban. Ez volt neki elötte és mindig 2-ben indul. és még balkezes is a srác (a gps tartóbol látszik) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Nekem 5*110 tárcsa kett átfúrva 4*100-ra, és jó az :unsure: ezt kipróbálom mielőtt beneveznék 280-asokra. Nincsenek túl közel? mióta is használod? Mert ha tényleg jó akkor jobb lenne mint a 4mm-rel kisebb tárcsákat betenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 csak rossz topicba irtam :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 ide akartam:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 ezt kipróbálom mielőtt beneveznék 280-asokra. Nincsenek túl közel? mióta is használod? Mert ha tényleg jó akkor jobb lenne mint a 4mm-rel kisebb tárcsákat betenni. én is igy hasznalom ... tam ... vagy mi szal a 4*100 on is ez volt és most az 5*110 en is még ez van ... semmi baja ... 1 lyuk összefog szakadni sajnos de ez lényegtelen mert ugysem a lyukak foglyák meg a tarcsát hanam a felni... ahogy fel van rakva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts