mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 gsi turbo szerintetek is 2esbe rajtol? vagy csak ??? :unsure: Kanyargyorsulás. Állat :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 tegnap láttam a nagykörúton :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 tegnap láttam a nagykörúton :unsure: http://img.photobucket.com/albums/v623/bazs/DSC00343.jpg aztékauto Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 aztékauto megláttam mögöttem a külső sávban és még direkt lassan is mentem, hogy hátha a kockafejű Geri de nem ő volt, hanem valami kerekfejű bőrdzsekis menő srác :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 de nem ő volt, hanem valami kerekfejű bőrdzsekis menő srác :unsure: Kölcsön van adva hawerjének a gép...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 hanem valami kerekfejű bőrdzsekis menő srác :wacko: :unsure: Egyébként zsír az avatarod... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 :unsure: Egyébként zsír az avatarod... :o Nyalista... :wacko: :lol: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Lanti! Te meg mintha még nem ültél volna még turbós GSI-ben??? :unsure: Akár négyesben is elindul...nyoooomaaatéééék...vaaaazzzz... :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Lanti! Te meg mintha még nem ültél volna még turbós GSI-ben??? :unsure: Akár négyesben is elindul...nyoooomaaatéééék...vaaaazzzz... :wacko: :lol: Ez így nem elég ütős megfogalmazás. NE is elindul négyesből :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 tegnap láttam a nagykörúton :unsure: http://img.photobucket.com/albums/v623/bazs/DSC00343.jpg Én már vagy 1 hónapja is láttam , szernintem pont ugyanott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 ...így sem jóóó... A helyes: Az NE-vel még van időd felváltani négyesbe is...A LET ennyi idő alatt tutkó megáll.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Én már vagy 1 hónapja is láttam , szernintem pont ugyanott. Akkor megvan a Körúti dugók oka...véletlenül egy sávval beljebb parkoltak...egy hónapja... :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 tegnap láttam a nagykörúton :lol: http://img.photobucket.com/albums/v623/bazs/DSC00343.jpg Én minden nap látom..... :lol: Tom én is sajnálom,de azért szerintem igen sokat kibírt....Viszont ha 270ből van olyan ami tényleg bírja akkor biztos hogy abban kell gondolkodni :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Akkor megvan a Körúti dugók oka...véletlenül egy sávval beljebb parkoltak...egy hónapja... :wacko: :unsure: Rossz hatással van rád ez az iccakai meló :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 ....A LET ennyi idő alatt tutkó megáll....:unsure: Igen ezt láttuk párszor, hogy megáll a LET mint a szög :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Én már vagy 1 hónapja is láttam , szernintem pont ugyanott. Lehet, hogy ott parkol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Akkor megvan a Körúti dugók oka...véletlenül egy sávval beljebb parkoltak...egy hónapja... :lol: :unsure: Hopp ezt jól észrevettem. Ma inkább gyalog megyek haza... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Tom én is sajnálom,de azért szerintem igen sokat kibírt....Viszont ha 270ből van olyan ami tényleg bírja akkor biztos hogy abban kell gondolkodni :wacko: :unsure: Nem is nagyon panaszkodom érzem a bűnösségemet a dologban. :lol: Viszont azt ugye sejted, hogy mikor lesz erre 270e forintom... :lol: Nembaj, hitel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 ....Nembaj, hitel. :wacko:.... Miattad nyereségesek a bankok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Miattad nyereségesek a bankok :wacko: Meg miattam :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Nyalista... :unsure: :wacko: :lol: :lol: :o :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Akkor megvan a Körúti dugók oka...véletlenül egy sávval beljebb parkoltak...egy hónapja... :o :wacko: Lehet, hogy ott parkol... :unsure: :lol: :lol: :) eehhheeeeennnnnneeeeee Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Nyalista... :unsure: :wacko: :lol: :lol: :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Én minden nap látom..... :wacko: este valszeg kinézek, hozd a cigim :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 este valszeg kinézek, hozd a cigim :unsure: jajjjjjj :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts