coupe Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Sok a melója... És ezt pont Te mondod :unsure: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 már az ő munkahelye sem a régi. 1 éve azért ennyit nem melózott... :unsure: Hát tényleg nem a régi,lassan elkezdhetek másikat keresni :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Hát tényleg nem a régi,lassan elkezdhetek másikat keresni :wacko: ennyire? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Jó a levegőszűrő egyébként, nekem tetszik... Akkor jó,nekem amúgy is csak plusz súly volt :lol: :unsure: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 ennyire? :unsure: Nincs munka,a fönököm meg teljesn rosszul csinál mindent...Most azt hiszi hogy ezért a pénzért vidékre fogok járni,meg nagy áruházak elött 5 órát állni,hogy méltoztassanak átvenni 10 db vérnyomásmérőt.A legjobban az idegesít hogy minden nap hülyének néz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Unatkozás képp, nézegettem a fótókat, amit én készítettem a napjaimról... gondoltam megosztom :unsure: persze csak néhányat a sok ezer közül .) Mikor összejövünk, haverok kaszkadőr már megint bénázik.:wacko: Kaszkadőr és a bátyám osszák egymásnak az észt..:lol: Bátyám teszi fel az általa(2óra alatt) készített szívócsonkot, karbikkal Szintén Haver, lányom, és én jól bebaszva.. Illik nekem egy manta.. Mondtam Évának pózoljon :lol: Kaszkadőr eladta a konikat :) Mi is van alatta... :o Mi lehet itt.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Nincs munka,a fönököm meg teljesn rosszul csinál mindent...Most azt hiszi hogy ezért a pénzért vidékre fogok járni,meg nagy áruházak elött 5 órát állni,hogy méltoztassanak átvenni 10 db vérnyomásmérőt.A legjobban az idegesít hogy minden nap hülyének néz. :unsure: sokat változott akkor Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 :unsure: sokat változott akkor Azért várható volt hogy vége lesz egyszer :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 már az ő munkahelye sem a régi. 1 éve azért ennyit nem melózott... :unsure: Bevette...bevette...1-0 ide... :lol: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Azért várható volt hogy vége lesz egyszer :unsure: mint mindennek. nekem sem olyan mókás már, hogy michelin gumiemberkének beöltözve lehet dolgozni az anyaggal, amit gyártunk, míg a másiknál akár egyszál zokniban is lehet az ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Bevette...bevette...1-0 ide... :lol: :unsure: :wacko: Látom tele vagy melóval :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Bevette...bevette...1-0 ide... :) :lol: :lol: :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Látom tele vagy melóval :lol: Hát én meg halálra unom magam...de ez így volt 5 évvel ezelött is...ergo nem élek jobban mint 4 éve... :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Hát én meg halálra unom magam...de ez így volt 5 évvel ezelött is...ergo nem élek jobban mint 4 éve... :unsure: :wacko: komolyan mondom hogy sajnállak :lol: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Na azért nem kell...most varrtam a nyakamba egy újabb soha véget nem érő mókát...alias Kadett C... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Nem kellett volna ennyit innom, állandóan írni akarok :unsure: van a saját házam táján egy virtuális kocsma, nézétek csak milyen pultoslányunk van? fórumom nekem már nem is kell menni kocsmázni...:wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 93 kiló vagyok :wacko: mai mérés ... el vagyok keseredve ... :unsure: amugy nekünk is 1 literrel kb jobban eszik a g astra a 100 as shellel ... autopályán meg egyenesen termeli ha 100 -ast kap ... nem akarok fogyni, mind a 78 kilómra szükségem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Nem kellett volna ennyit innom, állandóan írni akarok :unsure: van a saját házam táján egy virtuális kocsma, nézétek csak milyen pultoslányunk van? fórumom http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_142...7f6d90229ca.jpg nekem már nem is kell menni kocsmázni...:lol: Születésnap: 1990-09-14 opel16vgábor nézd csak, ez a te korosztályod :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Születésnap: 1990-09-14 opel16vgábor nézd csak, ez a te korosztályod :wacko: ugyan már Redi! mindjárt 17 lesz. Mi ebben a poén? Lassan már nem is büntetnek érte! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 az autó nem olyan mint a 2 éves gyerek, hogy spenótbol eszik 2 kanállal a csokit meg táblaszám falja és mégis ugyanugy huzza farkánál fogva a macskát meg tologatja a dömpert :unsure: :wacko: :lol: :lol: :) :o Ecsém, egyre jobb hasonlataid vannak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Születésnap: 1990-09-14 opel16vgábor nézd csak, ez a te korosztályod :unsure: Ugyan én egy évvel idősebbnek néztem volna, éppen dícsértem magamban... :wacko: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Csaba! Pontosítok, csak hogy tényleg az alapok is stimmeljenek, mert anélkül tényleg máshogy lehet látni a dolgokat. Tehát, először is: a lambda nem ad feszültségjelet az ECU-nak. Neki adnak egy áramgenerátoros meghajtást ECU oldalról. Azt ő kapacitív módon "szaggatja", ebből lesz egy folyamatos négyszögjel. A szonda kapacitása, és így a folyamatos jel kitöltési tényezője a kipufogógáz oxigéntartalmával változik. Multiméterrel persze ezt úgy méred, hogy változó feszültség van a szondán. De ez még nem a jellemző adata. Sokat befolyásol a jelmeredekség is, amin pl az öregebb szondák elbuknak. Ezért is kell őket cserélni. Továbbá: az ECU a szonda jelét csak egy befolyásoló tényezőnek veszi. A befecskendezést és a gyújtási szöget a terhelési adatokból számolja (légtömeg, gázpoti állás pl). A befecskendezési időket finomítja a lambda szonda jele. Ezzel finomhangolja optimális teljesítményre vagy fogyasztásra a motor működését az ECU. Megvannak az ehhez tartozó AFR értékek, amihez igazít a vezérlő. A legnagyobb teljesítmény 0,86 körül, a legjobb fogyasztás asszem 1,03 lambda értéknél valósul meg, persze ez motoronként még lehet különböző kicsit. Maga a lambdaszonda egyáltalán nincs semmilyen benzinre optimalizálva. Remélem tudtam segíteni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Jó reggelt! :unsure: Apa kezdődik... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Még mindig itt...jóóóó reggelt... :wacko: Dehogy kezdődik...ennek sose lesz vége... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Nem tucccc e aludni? :wacko: :lol: Tese vagy már a régi.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts