Lacee Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Na jó ezt végülis nem lehet tagadni ... :lol: Dehát ki a franc bír ennyi futást amennyit a Francia idegen légiós nyomott meg az egész hosszú lábú csapata ^^ Ja az a "nyugdíjas" azért tartotta ma a puding fiatalokban a leleket foci közben... :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Laci4 már ne gyere, kész van, :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Ez gyors volt! :unsure: Ja... az aláírásod húzd be 3 sorba! Köszi! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Értem én az aláírást, de mi lesz helyette? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Ez gyors volt! :unsure: Ja... az aláírásod húzd be 3 sorba! Köszi! :lol: Köszi! Miért húzzam össze? nem az nyomja le hanem baloldalt az avatar és az alatta lévő infó.. És a tartalma az megfelel? :wacko::D: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Azért kellene három sorba szedni az aláírást, mert ez a zsabály. Ennyire egyszerű. :wacko: A tartalmával semmi gond. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Azért kellene három sorba szedni az aláírást, mert ez a zsabály. Ennyire egyszerű. :lol: A tartalmával semmi gond. :unsure: Viccelek én, nekem aztán mind1 :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Hé, azért nem kellett volna ám törölni! Jó volt látni, hogy 151 Le! :unsure: Ja, amúgy valamikor majd felhívnálak. Pü-ben elküldenéd aszámodat? Érdekelne ez az indítós bisz-basz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 na most jól eltüntetted. Csak egy sortörést kellett volna kivenni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 na most jól eltüntetted. Csak egy sortörést kellett volna kivenni. :) Szégyellem magam ha rám szólnak... :wacko: olyan égő... :unsure: mindjárt lesz másik aláírás.. :lol: épp töröm a fejem mi legyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Hé, azért nem kellett volna ám törölni! Jó volt látni, hogy 151 Le! :unsure: Ja, amúgy valamikor majd felhívnálak. Pü-ben elküldenéd aszámodat? Érdekelne ez az indítós bisz-basz. Minden információ ott van a profilomban, mikor szexszeltem utoljára, csak az nincs :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Szégyellem magam ha rám szólnak... :wacko: olyan égő... :unsure: mindjárt lesz másik aláírás.. :lol: épp töröm a fejem mi legyen :lol: Ó, ugyan, Nye csesznátszjá! (nincs ciril karakterem :)) Nem kell itt befosni. Sőt, ha élőben látnál lendületből körberöhögnél. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Ó, ugyan, Nye csesznátszjá! (nincs ciril karakterem :wacko:) Nem kell itt befosni. Sőt, ha élőben látnál lendületből körberöhögnél. :lol: Sanyival vigyázni kell.Ha nem legalább 2 üveg sörrel mész hozzá, kicsontoz! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Kettő? Amíg megiszok egyet, addig ő nem bontja fel a másikat! :wacko: Három,különben öri hari! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Minden információ ott van a profilomban, mikor szexszeltem utoljára, csak az nincs :wacko: pedig manapság mindenki pont arra kíváncsi! Pláne mióta Jáksó is 3 év után újra átesett egy éjjelen, és az újságok is megírták! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Kettő? Amíg megiszok egyet, addig ő nem bontja fel a másikat! ;) Három,különben öri hari! :unsure: :wacko: :lol: :lol: Ugye?Mondom én! :) :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Sanyival vigyázni kell.Ha nem legalább 2 üveg sörrel mész hozzá, kicsontoz! :wacko: Bár csak már ott tartanánk, hogy sörrel a kezünkben.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Kettő? Amíg megiszok egyet, addig ő nem bontja fel a másikat! :lol: Három,különben öri hari! :unsure: :wacko: Vigyázz mert szavadon foglak majd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 pedig manapság mindenki pont arra kíváncsi! Pláne mióta Jáksó is 3 év után újra átesett egy éjjelen, és az újságok is megírták! :unsure: Ja, néztem is, hogy ez frankón egy médiahír?.. :wacko: nevetséges, de mondjuk az egész ember az, manapság már csak a hülyék lehetnek "sztárok".. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Pont ez az, hogy egyedül leszek (ezek a jó életűek mennek ki külsőmunkára) olyan 1 órától leszek ott Kb... nem lenne rossz, ha jönnél, mert a féltengely végéről az anyát csak úgy bírom leszedni ha fönt hagyom a féknyerget, valaki tapossa a féket, én meg lazítok :lol: Riogató leírás meg csak magyar van nálam, az meg csak felhasználó szinten van lefordítva, gondolom neked az angol kéne, amiben minden programozás benne van? Aham.. az az.. bár a magyar is éédekel.. tul képpen arra vok kiváncsi, milyen funkciói vannak.. (közben épp számolgatom a havi zsét, hogy mi fér bele a hónapba :unsure: ) nincs esetleg valami digi formában meg? hogy át tudnád kűűűdeni...mármint a riogató leírását, nem a havi pénzforgalmamat :wacko: Majd játszol vele egy kicsit én már csak így megyek mindenhová, hogy lakásból beindít, mire lemegyek, meleg van kocsiba, legalábbis jó idő :) nagy szokott lenni mikor sétáltatják a kutyát és beindítom innen a 8. emeletről plusz még a parkoló van vagy 50 méterre, néznek, hogy atya ég sehol senki és beindult volt már arra is példa hogy oda mentek a kocsihoz és teljesen ráhajoltak az ablakra hogy tuti nem ül benne senki.. Vicces szitu lehet.. Mondjuk nekem ezen funkcióhoz meg kellene szokni, hogy ne hagyjam lükiben a verdát. pár éves beidegződés.. :lol: Igaz, a kézifék is, szal valszeg csak 10centis szöcskézés lenne És a legnagyobb szám az volt, mikor Péntek este nem most hanem ezelőtt való héten a benzinkúton, sokan voltak ott, elővettem a Pager-es távirányítót és beleszóltam hogy Kit indulja be, közbe megnyomtam a gombot, eltelt 7 másodperc addig semmi, mikor beindult mindenki még közelebb jött, beleszólok a távindítóba hogy Kit álj előrébb, na akkor az egyik gyerek, kiabálja hééé gyertek ide ilyet még nem láttatok :o, az hitte előrébb fog menni, ha már beindult, azt hittem lehidalok.. LooooooL.. nah ezt megnéztem volna.. okostojás :D (amúgy mért csak 7másodperece után ? valami időzítés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Laci4 már ne gyere, kész van, :wacko: Kész is van? marha gyors voltál! Ki is lett cserézve az egész-fél tengely?! :lol: Bocsesz, én sajna bagoly vok. este sokáig, reggel is.. :lol: kb 2 órája ébredtem csak... :unsure: Faxa lett? az zörgött? bár én nem hallottam,hogy csörög zörög.. stb.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Anti még nem is gratuláltam a C-hez. Nagyon jól néz ki, sok örömöt az ütős vas készítéséhez! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Kész is van? marha gyors voltál! Ki is lett cserézve az egész-fél tengely?! :lol: Bocsesz, én sajna bagoly vok. este sokáig, reggel is.. :lol: kb 2 órája ébredtem csak... :unsure: Faxa lett? az zörgött? bár én nem hallottam,hogy csörög zörög.. stb.. Köszi szépen, pörögtem mint állat :wacko: Nagyon jó lett, semmi hangja, de vettem 1l olajat a csergőben, de a kilométer óra spirálnál kéne beleönteni, csak nem fér oda a kezem és nem tudok utántölteni :S neked nincs kisebb kezed? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Ja, néztem is, hogy ez frankón egy médiahír?.. :wacko: nevetséges, de mondjuk az egész ember az, manapság már csak a hülyék lehetnek "sztárok".. Nem sztár hanem celebritás (celeb) azaz ismert személy. Mint látható itt is előkerült tehát valóban belefér a kategóriába. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Vicces szitu lehet.. Mondjuk nekem ezen funkcióhoz meg kellene szokni, hogy ne hagyjam lükiben a verdát. pár éves beidegződés.. :unsure: Igaz, a kézifék is, szal valszeg csak 10centis szöcskézés lenne Az úgy van bekötve hogy csak akkor indul el ha üresben van,talán még a kézi féket is be kell húzni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts