opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 ha pijázás lesz nov30ig azé szójjatok kötelező jelleggel nem hagyunk ki :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Akkor vegyél gyárit úgy 16 körül vagy BOGE ot 15 ért vagy sachs-ot az is kb 15 körül van..../db BOGE - SACHS ugyanaz egy cég, a cikkszám is megegyezik, csak két néven van forgalomban és jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 nekünk is BOGE volt a fastrában elöl anno ... Kárászy rakta be ... mondhatni hogy jól szolgált ... BOGE - SACHS ugyanaz egy cég, a cikkszám is megegyezik, csak két néven van forgalomban és jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Lacee, te indulj focizni...mert megint rád kell majd várni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Hozok,az emelő is neked kell?? köszi, emelö nem nekem kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Ha gondolod én elkisérlek,csal előtte gyere el értem. :wacko: :lol: El is megyek érted, ha nem lesz frankó holnap a tengely mikor beteszem :lol: :) Valaki jöjjön már holnap segíteni nekem cserélni a tengelyeket.. eszünk iszunk.. stb.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Hozok,az emelő is neked kell?? Az emelő nekem kell :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 to funny Csaba - semmi szado meg mazo csak simmán Antal úrfi gépe lehetett vagy 112 lóerő, vagy inkább 110. Utána mikorra megépítette már esélyem nem lett volna.... Viszont télleg az ip-s esték mely szépek voltak.... Nah igen.. azok érdekes szituk voltak.. de jókat mókáztunk.. Üdv újra aztec bátyó! nem is olyan rég beszéltünk valakivel, hogy vajon veled mi lehet... Erre megjelensz.. :lol: Pár régi kép :) Tankoljuk fel a paripámat,illetve Tom akkori csapásmérője: Anti alakulgató gépe : Egészségünkre!! :wacko: Direkt jó, hogy beszélgettek itt a lengéscsillapítókról :lol: Nekem is kell majd. Mondjuk nekem is sachs volt-van benne, de háát nem is tom.. már nem emlékszem milyen volt újonan, de most elég gáz.. de azóta már ment bele majdnem 40e km-er.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 El is megyek érted, ha nem lesz frankó holnap a tengely mikor beteszem :lol: :D Valaki jöjjön már holnap segíteni nekem cserélni a tengelyeket.. eszünk iszunk.. stb.. :unsure: Lehet lenézek holnap, bár nem tom,hogy alakúl napközben a programom. Ami biztos, hogy este melózok :o Kb. mikortól lesztek itt? Gondolom a szokott mühelyben nyomatjátok. Ti tengelyeztek, én meg tönkreteszem a riasztód.. vagy pont beinditom közben a kocsit vele :lol: :) Ami van hozzá esetleg leírás bedobod a kocsiba.. ránéznék esetleg.. bár nem igérem tutira,hogy megyek :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Ha már nosztalgia: 2005 eleje Ha jól emléxem,akkoris valami volt a gépsassal,akkor is üzemórás volt! Annyit mutogatjuk itt Antinak a gépsast,még visszaveszi! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Mindig csak a jóindulat mi?! :wacko: Izé , ki volt az a setét gsi astra aki megkergetett az egressy úton most egy fél órája ? Jobban ment mint az én dögöm ... :unsure: Lacee, te indulj focizni...mert megint rád kell majd várni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 De jó nézegetni ezeket a képeket...csak kár, hogy már a múlt... :unsure: Johnny, ott mentünk le Kecsóra...a 4. generál után az xe-vel...amikor 100 km/5 lici olaj volt... :wacko: Azért örülök, hogy így sok év után is együtt maradt a csapat...és Te Aztec hiába tűnsz el...egyszer még úgy is megyünk bulájozni megint...max meghívsz minket az usába... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Izé , ki volt az a setét gsi astra aki megkergetett az egressy úton most egy fél órája ? Jobban ment mint az én dögöm ... :unsure: Az egy Audi vóóóót nem GSI... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Nemtudom vájátok e fejből az egressy vs nagy lajos kereszteződést... macskakő és iszonyat nyomvájú meg mélyedések ... na ez a valaki ott olyan 80-al ment keresztül ... mintha még a segge is kerezstbe ment volna picit ... Nem Ódi vót , láttam valami Ódit is de abban egy nyugdíjas ült akinek még a pénztárcáját is elvették otthon :unsure: :wacko: Az egy Audi vóóóót nem GSI... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 egy nyugdíjas ült akinek még a pénztárcáját is elvették otthon :unsure: :wacko: :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 :unsure: :wacko: :lol: Ja az a "nyugdíjas" azért tartotta ma a puding fiatalokban a leleket foci közben... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 ... na ez a valaki ott olyan 80-al ment keresztül ... mintha még a segge is kerezstbe ment volna picit ... Piiista vett egy GSI-t??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Ha már nosztalgia: 2005 eleje http://www.opelforum.hu/uploads/1138982546...57_19_17782.jpg Ha jól emléxem,akkoris valami volt a gépsassal,akkor is üzemórás volt! Annyit mutogatjuk itt Antinak a gépsast,még visszaveszi! :unsure: hehe balra mellette meg a Miami Kék Kupé :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Lehet lenézek holnap, bár nem tom,hogy alakúl napközben a programom. Ami biztos, hogy este melózok :lol: Kb. mikortól lesztek itt? Gondolom a szokott mühelyben nyomatjátok. Ti tengelyeztek, én meg tönkreteszem a riasztód.. vagy pont beinditom közben a kocsit vele :wacko: :lol: Ami van hozzá esetleg leírás bedobod a kocsiba.. ránéznék esetleg.. bár nem igérem tutira,hogy megyek :unsure: Pont ez az, hogy egyedül leszek (ezek a jó életűek mennek ki külsőmunkára) olyan 1 órától leszek ott Kb... nem lenne rossz, ha jönnél, mert a féltengely végéről az anyát csak úgy bírom leszedni ha fönt hagyom a féknyerget, valaki tapossa a féket, én meg lazítok :) Riogató leírás meg csak magyar van nálam, az meg csak felhasználó szinten van lefordítva, gondolom neked az angol kéne, amiben minden programozás benne van? Majd játszol vele egy kicsit :o én már csak így megyek mindenhová, hogy lakásból beindít, mire lemegyek, meleg van kocsiba, legalábbis jó idő :D nagy szokott lenni mikor sétáltatják a kutyát és beindítom innen a 8. emeletről plusz még a parkoló van vagy 50 méterre, néznek, hogy atya ég sehol senki és beindult ;) volt már arra is példa hogy oda mentek a kocsihoz és teljesen ráhajoltak az ablakra hogy tuti nem ül benne senki.. ;) És a legnagyobb szám az volt, mikor Péntek este nem most hanem ezelőtt való héten a benzinkúton, sokan voltak ott, elővettem a Pager-es távirányítót és beleszóltam hogy Kit indulja be, közbe megnyomtam a gombot, eltelt 7 másodperc addig semmi, mikor beindult mindenki még közelebb jött, beleszólok a távindítóba hogy Kit álj előrébb, na akkor az egyik gyerek, kiabálja hééé gyertek ide ilyet még nem láttatok ;), az hitte előrébb fog menni, ha már beindult, azt hittem lehidalok.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Lemondta az ügyfél a 11 órás talit, szóval ha erre jársz a fórumon Laci4 akkor már most is nekiláthatnánk a szakszerű szerelésnek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Jééé...itt a szomszéd úr...olvassa a fórumot... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Jééé...itt a szomszéd úr...olvassa a fórumot... :unsure: Ja mostanra sikerült is elolvasni az elmúlt 3 nap eseményeit. Mér kell neketek ennyit írni mikor nem érek rá? Hallom Anti új nőd van? Lakást is cserélünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Hát én nem így fogalmaznék... A volt barátnődnek van új pasija...kérdezd csak meg a szomszéd nénit... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Hallom Anti új nőd van? Lakást is cserélünk? hö? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Nem kell ám mindent komolyan venni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts