Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

to funny Csaba - semmi szado meg mazo csak simmán Antal úrfi gépe lehetett vagy 112 lóerő, vagy inkább 110.

Utána mikorra megépítette már esélyem nem lett volna....

Viszont télleg az ip-s esték mely szépek voltak....

Nah igen.. azok érdekes szituk voltak.. de jókat mókáztunk..

Üdv újra aztec bátyó! nem is olyan rég beszéltünk valakivel, hogy vajon veled mi lehet...

Erre megjelensz.. :lol:

Pár régi kép :)

Tankoljuk fel a paripámat,illetve Tom akkori csapásmérője:

32673369.jpg

Anti alakulgató gépe :

32673374.jpg

Egészségünkre!! :wacko:

32673380.jpg

Direkt jó, hogy beszélgettek itt a lengéscsillapítókról :lol: Nekem is kell majd.

Mondjuk nekem is sachs volt-van benne, de háát nem is tom.. már nem emlékszem milyen volt újonan, de most elég gáz.. de azóta már ment bele majdnem 40e km-er.. :unsure:

Megosztás:

El is megyek érted, ha nem lesz frankó holnap a tengely mikor beteszem :lol: :D

Valaki jöjjön már holnap segíteni nekem cserélni a tengelyeket.. eszünk iszunk.. stb.. :unsure:

Lehet lenézek holnap, bár nem tom,hogy alakúl napközben a programom. Ami biztos, hogy este melózok :o

Kb. mikortól lesztek itt? Gondolom a szokott mühelyben nyomatjátok.

Ti tengelyeztek, én meg tönkreteszem a riasztód.. vagy pont beinditom közben a kocsit vele :lol: :)

Ami van hozzá esetleg leírás bedobod a kocsiba.. ránéznék esetleg.. bár nem igérem tutira,hogy megyek :wacko:

Megosztás:

De jó nézegetni ezeket a képeket...csak kár, hogy már a múlt... :unsure:

Johnny, ott mentünk le Kecsóra...a 4. generál után az xe-vel...amikor 100 km/5 lici olaj volt... :wacko:

Azért örülök, hogy így sok év után is együtt maradt a csapat...és Te Aztec hiába tűnsz el...egyszer még úgy is megyünk bulájozni megint...max meghívsz minket az usába... :lol: :lol:

Megosztás:

Nemtudom vájátok e fejből az egressy vs nagy lajos kereszteződést... macskakő és iszonyat nyomvájú meg mélyedések ... na ez a valaki ott olyan 80-al ment keresztül ... mintha még a segge is kerezstbe ment volna picit ...

Nem Ódi vót , láttam valami Ódit is de abban egy nyugdíjas ült akinek még a pénztárcáját is elvették otthon :unsure: :wacko:

Az egy Audi vóóóót nem GSI... :lol:
Megosztás:

Lehet lenézek holnap, bár nem tom,hogy alakúl napközben a programom. Ami biztos, hogy este melózok :lol:

Kb. mikortól lesztek itt? Gondolom a szokott mühelyben nyomatjátok.

Ti tengelyeztek, én meg tönkreteszem a riasztód.. vagy pont beinditom közben a kocsit vele :wacko: :lol:

Ami van hozzá esetleg leírás bedobod a kocsiba.. ránéznék esetleg.. bár nem igérem tutira,hogy megyek :unsure:

Pont ez az, hogy egyedül leszek (ezek a jó életűek mennek ki külsőmunkára) olyan 1 órától leszek ott Kb... nem lenne rossz, ha jönnél, mert a féltengely végéről az anyát csak úgy bírom leszedni ha fönt hagyom a féknyerget, valaki tapossa a féket, én meg lazítok :)

Riogató leírás meg csak magyar van nálam, az meg csak felhasználó szinten van lefordítva, gondolom neked az angol kéne, amiben minden programozás benne van?

Majd játszol vele egy kicsit :o én már csak így megyek mindenhová, hogy lakásból beindít, mire lemegyek, meleg van kocsiba, legalábbis jó idő :D nagy szokott lenni mikor sétáltatják a kutyát és beindítom innen a 8. emeletről plusz még a parkoló van vagy 50 méterre, néznek, hogy atya ég sehol senki és beindult ;) volt már arra is példa hogy oda mentek a kocsihoz és teljesen ráhajoltak az ablakra hogy tuti nem ül benne senki.. ;)

És a legnagyobb szám az volt, mikor Péntek este nem most hanem ezelőtt való héten a benzinkúton, sokan voltak ott, elővettem a Pager-es távirányítót és beleszóltam hogy Kit indulja be, közbe megnyomtam a gombot, eltelt 7 másodperc addig semmi, mikor beindult mindenki még közelebb jött, beleszólok a távindítóba hogy Kit álj előrébb, na akkor az egyik gyerek, kiabálja hééé gyertek ide ilyet még nem láttatok ;), az hitte előrébb fog menni, ha már beindult, azt hittem lehidalok.. hihi.gif

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.