opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 ha pijázás lesz nov30ig azé szójjatok kötelező jelleggel nem hagyunk ki :unsure:
bazs Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 Akkor vegyél gyárit úgy 16 körül vagy BOGE ot 15 ért vagy sachs-ot az is kb 15 körül van..../db BOGE - SACHS ugyanaz egy cég, a cikkszám is megegyezik, csak két néven van forgalomban és jó
Lacee Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 nekünk is BOGE volt a fastrában elöl anno ... Kárászy rakta be ... mondhatni hogy jól szolgált ... BOGE - SACHS ugyanaz egy cég, a cikkszám is megegyezik, csak két néven van forgalomban és jó
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 Lacee, te indulj focizni...mert megint rád kell majd várni... :unsure:
Lanti Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 Hozok,az emelő is neked kell?? köszi, emelö nem nekem kell
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 Ha gondolod én elkisérlek,csal előtte gyere el értem. :wacko: :lol: El is megyek érted, ha nem lesz frankó holnap a tengely mikor beteszem :lol: :) Valaki jöjjön már holnap segíteni nekem cserélni a tengelyeket.. eszünk iszunk.. stb.. :unsure:
coupe Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 Hozok,az emelő is neked kell?? Az emelő nekem kell :unsure:
Laci4 Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 to funny Csaba - semmi szado meg mazo csak simmán Antal úrfi gépe lehetett vagy 112 lóerő, vagy inkább 110. Utána mikorra megépítette már esélyem nem lett volna.... Viszont télleg az ip-s esték mely szépek voltak.... Nah igen.. azok érdekes szituk voltak.. de jókat mókáztunk.. Üdv újra aztec bátyó! nem is olyan rég beszéltünk valakivel, hogy vajon veled mi lehet... Erre megjelensz.. :lol: Pár régi kép :) Tankoljuk fel a paripámat,illetve Tom akkori csapásmérője: Anti alakulgató gépe : Egészségünkre!! :wacko: Direkt jó, hogy beszélgettek itt a lengéscsillapítókról :lol: Nekem is kell majd. Mondjuk nekem is sachs volt-van benne, de háát nem is tom.. már nem emlékszem milyen volt újonan, de most elég gáz.. de azóta már ment bele majdnem 40e km-er.. :unsure:
Laci4 Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 El is megyek érted, ha nem lesz frankó holnap a tengely mikor beteszem :lol: :D Valaki jöjjön már holnap segíteni nekem cserélni a tengelyeket.. eszünk iszunk.. stb.. :unsure: Lehet lenézek holnap, bár nem tom,hogy alakúl napközben a programom. Ami biztos, hogy este melózok :o Kb. mikortól lesztek itt? Gondolom a szokott mühelyben nyomatjátok. Ti tengelyeztek, én meg tönkreteszem a riasztód.. vagy pont beinditom közben a kocsit vele :lol: :) Ami van hozzá esetleg leírás bedobod a kocsiba.. ránéznék esetleg.. bár nem igérem tutira,hogy megyek :wacko:
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 Ha már nosztalgia: 2005 eleje Ha jól emléxem,akkoris valami volt a gépsassal,akkor is üzemórás volt! Annyit mutogatjuk itt Antinak a gépsast,még visszaveszi! :unsure:
Lacee Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 Mindig csak a jóindulat mi?! :wacko: Izé , ki volt az a setét gsi astra aki megkergetett az egressy úton most egy fél órája ? Jobban ment mint az én dögöm ... :unsure: Lacee, te indulj focizni...mert megint rád kell majd várni... :lol:
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 De jó nézegetni ezeket a képeket...csak kár, hogy már a múlt... :unsure: Johnny, ott mentünk le Kecsóra...a 4. generál után az xe-vel...amikor 100 km/5 lici olaj volt... :wacko: Azért örülök, hogy így sok év után is együtt maradt a csapat...és Te Aztec hiába tűnsz el...egyszer még úgy is megyünk bulájozni megint...max meghívsz minket az usába... :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 Izé , ki volt az a setét gsi astra aki megkergetett az egressy úton most egy fél órája ? Jobban ment mint az én dögöm ... :unsure: Az egy Audi vóóóót nem GSI... :wacko:
Lacee Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 Nemtudom vájátok e fejből az egressy vs nagy lajos kereszteződést... macskakő és iszonyat nyomvájú meg mélyedések ... na ez a valaki ott olyan 80-al ment keresztül ... mintha még a segge is kerezstbe ment volna picit ... Nem Ódi vót , láttam valami Ódit is de abban egy nyugdíjas ült akinek még a pénztárcáját is elvették otthon :unsure: :wacko: Az egy Audi vóóóót nem GSI... :lol:
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 egy nyugdíjas ült akinek még a pénztárcáját is elvették otthon :unsure: :wacko: :lol: :lol: :)
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 :unsure: :wacko: :lol: Ja az a "nyugdíjas" azért tartotta ma a puding fiatalokban a leleket foci közben... :) :lol:
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 ... na ez a valaki ott olyan 80-al ment keresztül ... mintha még a segge is kerezstbe ment volna picit ... Piiista vett egy GSI-t??? :unsure:
redline Elküldve Szeptember11, 2007 Elküldve Szeptember11, 2007 Ha már nosztalgia: 2005 eleje http://www.opelforum.hu/uploads/1138982546...57_19_17782.jpg Ha jól emléxem,akkoris valami volt a gépsassal,akkor is üzemórás volt! Annyit mutogatjuk itt Antinak a gépsast,még visszaveszi! :unsure: hehe balra mellette meg a Miami Kék Kupé :wacko: :lol:
B_Csaba Elküldve Szeptember12, 2007 Elküldve Szeptember12, 2007 Lehet lenézek holnap, bár nem tom,hogy alakúl napközben a programom. Ami biztos, hogy este melózok :lol: Kb. mikortól lesztek itt? Gondolom a szokott mühelyben nyomatjátok. Ti tengelyeztek, én meg tönkreteszem a riasztód.. vagy pont beinditom közben a kocsit vele :wacko: :lol: Ami van hozzá esetleg leírás bedobod a kocsiba.. ránéznék esetleg.. bár nem igérem tutira,hogy megyek :unsure: Pont ez az, hogy egyedül leszek (ezek a jó életűek mennek ki külsőmunkára) olyan 1 órától leszek ott Kb... nem lenne rossz, ha jönnél, mert a féltengely végéről az anyát csak úgy bírom leszedni ha fönt hagyom a féknyerget, valaki tapossa a féket, én meg lazítok :) Riogató leírás meg csak magyar van nálam, az meg csak felhasználó szinten van lefordítva, gondolom neked az angol kéne, amiben minden programozás benne van? Majd játszol vele egy kicsit :o én már csak így megyek mindenhová, hogy lakásból beindít, mire lemegyek, meleg van kocsiba, legalábbis jó idő :D nagy szokott lenni mikor sétáltatják a kutyát és beindítom innen a 8. emeletről plusz még a parkoló van vagy 50 méterre, néznek, hogy atya ég sehol senki és beindult ;) volt már arra is példa hogy oda mentek a kocsihoz és teljesen ráhajoltak az ablakra hogy tuti nem ül benne senki.. ;) És a legnagyobb szám az volt, mikor Péntek este nem most hanem ezelőtt való héten a benzinkúton, sokan voltak ott, elővettem a Pager-es távirányítót és beleszóltam hogy Kit indulja be, közbe megnyomtam a gombot, eltelt 7 másodperc addig semmi, mikor beindult mindenki még közelebb jött, beleszólok a távindítóba hogy Kit álj előrébb, na akkor az egyik gyerek, kiabálja hééé gyertek ide ilyet még nem láttatok ;), az hitte előrébb fog menni, ha már beindult, azt hittem lehidalok..
B_Csaba Elküldve Szeptember12, 2007 Elküldve Szeptember12, 2007 Lemondta az ügyfél a 11 órás talit, szóval ha erre jársz a fórumon Laci4 akkor már most is nekiláthatnánk a szakszerű szerelésnek... :unsure:
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2007 Elküldve Szeptember12, 2007 Jééé...itt a szomszéd úr...olvassa a fórumot... :unsure:
Pehi Csabi Elküldve Szeptember12, 2007 Elküldve Szeptember12, 2007 Jééé...itt a szomszéd úr...olvassa a fórumot... :unsure: Ja mostanra sikerült is elolvasni az elmúlt 3 nap eseményeit. Mér kell neketek ennyit írni mikor nem érek rá? Hallom Anti új nőd van? Lakást is cserélünk?
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2007 Elküldve Szeptember12, 2007 Hát én nem így fogalmaznék... A volt barátnődnek van új pasija...kérdezd csak meg a szomszéd nénit... :unsure:
redline Elküldve Szeptember12, 2007 Elküldve Szeptember12, 2007 Hallom Anti új nőd van? Lakást is cserélünk? hö? :unsure:
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2007 Elküldve Szeptember12, 2007 Nem kell ám mindent komolyan venni... :unsure:
Recommended Posts