mackosajt Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Örömmel hallom :lol: Azé amíg itthon vagy, tóóód má ki a képed csütörtökön! :lol: te erre látsz reális esélyt? :wacko: ... EDITTT - csüt nemjó, mert sulim van. innen 220 kmre :unsure: keletre vagy nyugatra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 te erre látsz reális esélyt? :wacko: Mindig a lepényhal először, reményhal meg utoljára... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 de én neee......... Jóóóóóóóó, tudjuk :wacko: De azért. nem szép dolog... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Nem olcsó azért... remélem meg fogja érni a pénzét.. Tisztelt Bucsku Csaba ! A Koni első csillapítók 28,541 Ft/db áron kaphatók. Internetes akciónkban a Koni termékekből 15% kedvezményt adunk, ami a megadott árból kerül levonásra ! Üdv: Kárászy Kft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Nem olcsó azért... remélem meg fogja érni a pénzét.. Tisztelt Bucsku Csaba ! A Koni első csillapítók 28,541 Ft/db áron kaphatók. Internetes akciónkban a Koni termékekből 15% kedvezményt adunk, ami a megadott árból kerül levonásra ! Üdv: Kárászy Kft. akkor már 70/50es rugok is menjenek alá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Az még "olcsó" is... én nyár közepén érdeklődtem tőlük: A Koni special (piros) elsők ára: 38,102 Ft/db, a hátsók 24,838 Ft/db áron kaphatók. A garancia 3 év. A Koni sport (sárga) elsők 44,626 Ft/db áron vannak, a hátsók ára: 25,500 Ft/db. A garancia 3 év igaz ez b vectra... Ja, és ezek a gyári rugókhoz... mert ültetőt csak speciális szetthez adnak... de az meg még full állítható is... Az ültetést fokozatosan lehet állítani elől 55 mm-ig, hátul 45 mm-ig. A szett ára: 260,850 Ft. aztán eldöntöttem, hogy marad gyári. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 aztán eldöntöttem, hogy marad gyári. :wacko: Bevarrtzsebű! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy valaki meg tudná mondani nekem, az első torony lengéscsillapító csavar közép jobb-bal között hány miliméter. Sajnos a bal első kerekem még mindíg befelé dől és lehet húzatnom kell még fényezés előtt. Kiszerelt állapotban a gólyalábon lehet látni, hogy görbe? A válaszokat előre is thx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 2 Macko ne kérdezösködj me bannolnak mint CS-ről :unsure: amúgy saturdayplace de nemtom mihez képest merre van :wacko: ha pijázás lesz nov30ig azé szójjatok Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 :wacko: :lol: Köcce tesa, hogy emlékeztecc. :unsure: amúgy Pesthez képes gondoltam, hogy kelet, vagy nyugat, vagy dél, vagy észak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Nem olcsó azért... remélem meg fogja érni a pénzét.. Tisztelt Bucsku Csaba ! A Koni első csillapítók 28,541 Ft/db áron kaphatók. Internetes akciónkban a Koni termékekből 15% kedvezményt adunk, ami a megadott árból kerül levonásra ! Üdv: Kárászy Kft. Akkor vegyél gyárit úgy 16 körül vagy BOGE ot 15 ért vagy sachs-ot az is kb 15 körül van..../db Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Szia Aztec :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 vagy sachs-ot az is kb 15 körül van..../db 10400?ft/db kb.S, ha nincs ültetve, a gyári futóműhöz tökéletes választás lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Szia Aztec :wacko: :unsure: ollé Kupé bá láttam a "new" tudom régi felnid és nagyon fain amúgymeg khoni theme - anno 120ért vettem kinn a 4et és ki lettem mosolyogva h húde drága pedig az erőteljesen 2k4ben volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 10400?ft/db kb.S, ha nincs ültetve, a gyári futóműhöz tökéletes választás lesz. Ennyiér hozta neked a Gyula nem????Az nem azt jellenti hogy neki is oda adja ennyiért :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 ollé Kupé bá láttam a "new" tudom régi felnid és nagyon fain Melyik újat régit?Ami a CS-n van?Annyi felni van hogy lassan én se tudom. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Ennyiér hozta neked a Gyula nem????Az nem azt jellenti hogy neki is oda adja ennyiért :wacko: Tévecc......ennyiért vettem itt Kméten. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 ollé Kupé bá láttam a "new" tudom régi felnid és nagyon fain amúgymeg khoni theme - anno 120ért vettem kinn a 4et és ki lettem mosolyogva h húde drága pedig az erőteljesen 2k4ben volt Öregszel Gergő, Tiszta értehető amit írsz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Tévecc......ennyiért vettem itt Kméten. :unsure: Akkor tényleg az a legjobb választás.... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Emberek, valakinek nincs kedve eljönni vele, Déneshez a tengelyekért, ne menjek egyedül, na meg navigálni is kéne.. :lol: hmm? Ja most nézem focinap van, akkor gondolom senki, mivel 5 után kéne menni... :S Ha gondolod én elkisérlek,csal előtte gyere el értem. :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Ha gondolod én ekisérlek,csal előtte gyere el értem. :unsure: :wacko: Dini! ha nem felejted el ( :lol: ) akkor hozol nekem 1 napellenző tartó biz-baszt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Én nem vagyok semmi jónak az elrontója... :unsure: Akár Bazs is jöhetne... :wacko: akár benne is vagyok, ha időben nekem is jó amúgy én a szolidan bulizós típus vagyok, inkább iszogatok, mint iszok, a lányokat is csak távolról nézem (kár, hogy rövidlátó vagyok :lol:) és nincs az mennyiségű szesz, amitől táncra perdülnék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Dini! ha nem felejted el ( :unsure: ) akkor hozol nekem 1 napellenző tartó biz-baszt? Hozok,az emelő is neked kell?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 na mipálya gsis tesókák? bázzeg! te még élsz? dobj már pü-ben egy telszámot, mer a múltkor hívtalak valamijér, de a szímenszes már valami másik csókánál van, az meg csak kamillázott, hogy mi a szitu :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 ez meg azt hiszem akkor készült, amikor még a sárgát Bazs vette meg...és itt hoztuk el.. http://www.carstyling.hu/pic/usercar/2049/7.jpg itt még csak megnéztük a danubiából hoztam el :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts